„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 22

• 44 615
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
Уффф Алакурт пак изигра умопомрачителни и подлудяващи мен погледи.
Супер Мъж!!!
Много ми хареса този епизод. И двамата инатливи и мълчат и се изпиват с поглед..
Ама все още е влюбения им. Laughing

# 61
Божеее, как я поглежда с тези прекрасните очи Grinning Как да не му простиш Hug Той, милия като един Атлас същи, трябва да удържи на раменете си целия свят- клан, приятели, врагове.....А той само един  БОРАН Rolling Eyes

# 62
Сезонче, на едно мнение сме Grinning Аз ако бях на нейно място щях да му оформя чутовен скандал, но и сдобряването щеше да е умопомрачително Joy

# 63
Знаете, че Съла ми е слабост и винаги все я оправдавах, и продължавам да търся причини за поведението й но не мога да си изкривя душата, и да не погледна от другата страна.
В началото а и не само правеше и продължава да прави Боран да си говори сам както се казва, луд ставаше, излагаше го пред подчинените му, държеше му тон като на общ работник, беше дръпната повече от нужното, с какви ли не думи го обиждаше, убиец ли не беше, лъжец ли и какъв ли още не но той никога не я злепостави, не я удари, не я унижи, гледаше я в очите с обич, боготвореше я, и когато правеше крачка към нея тя правеше по две назад, и винаги когато предприемаше действия бяха, и са за нейно добро.
Едва ли друг мъж на негово място би търпял такива магарии Peace от страна на жена си без да я нарани нито веднъж.
Ако бях на негово място също бих си мълчала за доста неща с такава непредсказуема половинка до себе си, Peace защото хората са казали, че страх лозе пази а и не са напразни хорските думи, че мълчанието е злато.
Сега, съвсем друг е въпроса относно Зейнеп и ревността на Съла, напълно я оправдавам за това, защото отстрани погледнато има причина Съла да ревнува, защото тя усети и разбра, че Зейнеп го желае като мъж. Нищо, че той не я възприемаше като сексуален обект за нея само мисълта, че тя го следва навсякъде като негова сянка и то с умисъл да го има я подлуждаше. Ревността й бе толкова голяма, че заслепи очите й и изкриви видяното, и въпреки всичко разбирам Съла за ревността й и грам не я виня, тя даже мнооооого изтърпя преди да проговори на тази тема.
Що се отнася да ревността на Боран(бях  Ви обещала да напиша няколко думи по този въпрос и сега ми идва отвътре) за мен тя е напълно неоснователна.
Да, в началото Съла с близостта си с Емре и думите, които каза на Боран за него бяха основателна причина да я ревнува, но не и след като роди, особено пък когато дойде на посещение в домът им. Stop
Та тя му се отдаде изцяло тялом и духом, врече му се във вярност за цял живот, очите й виждаха само него, сърцето й биеше само за Боран, предпочете него пред Емре и то без да се замисли, и той нямаше никакво основание да я ревнува в онзи момент. Peace Да, той и каза на по-късен етап, че само мисълта, че друг я желае го влудява, и че е по-силно от него, разбирам го но не беше прав, защото тя не общуваше по никакъв начин с Емре и не му даваше поводи, докато макар, че Боран не виждаше жената в Зейнеп той общуваше с нея и не я отблъскваше, а това беше повече от достатъчно да се развихри женската фантазия на Съла, и да сътворява чудни сценарии Laughing в хубавата си главица. Имах чувството, че сам се самонавиваше като пружина и това му поведение беше неподхождащо на същността му.

# 64
Оф, Цвети сигурно ще му простя като ме гледа така. Така омилостивяват тези маслини. А и ако после те прегърне с силните си и топли ръце, каже любовните си думи и за десерт те целуне така нежно както Назлъ..... txtloves
 Та така забравям гордостта, пренебрежението  и  прощавам и забравям.
Любовта побеждава всичко.

# 65
Наде, хареса ми гледната ти точка и съм напълно съгласна с теб.

Сезони, живота ме е научил да се усмихвам винаги независимо колкото и да е трудно. Имам си и едно правило- усмихни се днес, утре може и да е късно.

# 66
Много изневерявам на себе си, ама този Мъж само това те принуждава  Grinning
пп. Влизам да се къпя и после идвам за дискусията. Може и нещо да ми хрумне...а именно как Алакурт се къпе Joy

# 67
Hug
Аз не смятам, че Съла сгреши като говори така със Зейнеп, както се казва - "право куме в очи", без завъртулки. Каза й, че я дразни - ясно и просто. Съла си брани територията по свой си начин.

На мен Берзан ми е леко симпатичен, някаква достолепност виждам в него, почти е равностоен в определен аспект на поведението си с Боран.
И на мен ми е приятен, или по-точно не ми е антипатичен въпреки отрицателната си роля.
За мен той е напълно равностоен противник на Боран и това го споделих непосредствено след появата му. Образът му е пълнокръвен и многопластов като този на Агата само, че са двете противоположности.
Докато Боран е живота, то Берзан е смъртта, докато Агата е бялото, Берзан е черното, докато Боран е Рая, то Берзан е Ада.

# 68
За "Курт Сеит и Шура"-
Скрит текст:
Аз го гледах още миналата година. Не съм гледала преди това Къванч, в сериала ме привлече темата и най-вече че е исторически. Според мен историята, по която е направен филмът  е увлекателна, драматична, а основните актьори се справят много добре. Не само Къванч и Фарах, има и други чудесни актьори в този сериал, например най-близкият приятел на Сеит и едно влюбено момиче, ама да не издавам повече Simple Smile
Когато излезе сериалът- мисля, че беше пролетта на миналата година ,не помня точно, тук в БГ Мама имаше тема. Атмосферата в темата за КСШ обаче по нищо не приличаше на атмосферата тук- там се водиха битки на живот и смърт, което за мен е непонятно. Аз я четях заради някои интересни информативни постове и да следя за превода. Сега ,за превода- имаше превод на БГ, но не помня в кой торент сайт или във Вбокс беше, ще проверя.
Като цяло за КСШ- на мен лично много ми хареса и не съжалявам, че го гледах.

А за нашия любим "Съла"- да задам един въпрос, ама май е риторичен Rolling Eyes- след като БТВ го спира за лятото, това сигурно означава, че и Войо няма да го излъчват? Май ще се догледа на руски....  Tired Или на т.нар. македонски, сигурно повече ще разбера Grinning

# 69
Наде, вярно, че Съла правеше чудеса от храброст за да скъса нервите и на невинно ангелче. За търпението на Боран няма да говоря, железен - факт неоспорим. Аз я оправдавам, защото тя идваше от един друг свят, с други правила и нрави. Тя постъпваше по единствения възможен за нея начин. Представи си, някой насила да те хвърли на непознато за тебе място, да те омъжи за някого когото не познаваш. Пълен шок!

# 70
Относно Курт Сеит и Шура, макар. и да съм фен на Къванч и това бе ново предизвикателство за него като прокт сериала не го гледах просто не ми бе интересен. Не знам дали бих го гледала и сега.

Днес се рових из сайта на бтв и никъде не срещнах инфо че Съла ще я спират. Докато не излезе официално не вярвям.

# 71
Онче и аз това питах преди време нооооооо въпросът ми си остана висящ.
Навремето АФК/ОС стартира по Войо през лятото, а чак през Януари на следващата година по БТВ.
По принцип това което следва по БТВ първо стартирва по Войо, така че не бих се изненадала да довършат сериала по Войо, а наесен да го продължат по БТВ.
Искрено се надявам да спрат Завръщане през лятото, защото не ми се иска да си гърмят ненужно патроните с него през отпускарския сезон.
Той може да си има своите слабости, че кое Дизи няма, но за мен е стойностен проект и не е от типа летни сериали!?!
Не, че КСШ е летен, неееее но е късичък и би финиширал до есента.

# 72
Наде, благодаря за инфото, дано си права, чудесно ще е войо да го продължи за пристрастените! Grinning  Hug Запалих се по сериала и като нищо ще го довърша, примомняйки си руския или пък слушайки  западното наречие на българския език  Grinning
 А за момичетата, които ще искат да гледат "Курт Сеит и Шура", но без да се залепват за БТВ през лятото- има го с български субки  във Вбох. Със сигурност и в някой от торент сайтовете. Peace

Последна редакция: чт, 21 май 2015, 22:00 от oncee

# 73

Добра вечер , момичета!

Я момчето ни какво е усмихнато и хичччч не е страхливо  smile3503

# 74

за ВАНЯ,

За "Курт Сеит и Шура"
Скрит текст:
и на мен ми хареса филма ,поредната добра игра на Каванч.Доколкото си спомням точно в този филм играе  с рана на лицето,която зараства по време на снимките.Като я видях се сетих ,че се беше пуснало слух,че нещо лошо се е случило с него.Оказва се може би ,че е имало някакъв инцидент с него ,ако някой е запозна да сподели

Общи условия

Активация на акаунт