„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 22

• 44 637
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
Тихата война започва......
А тя е по лошата..

На Зелиха обецата на носа ми е непонятна за този филм и за нейното положение  като роля Shocked

Берзан и на Български продължава да ме отвращава. Но гледам с интерес, че съм ги превъртала тези кадри преди.
НЕ е моят образ и като мъж и като човек. Жесток ми е!!!

Аз първо доста време се чудих това обеца ли е, не е ли newsm78. След като реших, че наистина е обеца, точно това се питах - как така сценаристите са й разрешили да я носи Thinking. Имам една снимка на една различна Зелиха, ама ми е на компа в работата, утре ако се сетя ще я сложа.

# 76

За прекрасната ни домакиня -  Ваня !

# 77
В програмата на БТВ дават - в понеделник концерт на Слави, във вторник България търси талант. Чак в сряда - агата и Съла.

how do i print screen

Ваня, благодаря за темата

upload image free

# 78
Мери,
Скрит текст:
Киво си беше натъртил или счупил ребро(една от двете контузии беше) падайки от кон по време на снимките но игра като за световно и по нищо не си пролича пред нас зрителите. Ако не бяхме прочели инфо по въпроса нямаше и да разберем.
Аз се радвам, че, ще го пуснат в бг ефира(ако е вярно инфото де), защото Дизито много ми хареса и след Перла в КСШ Киво най ми харесва(даже след този сериал го преоткрих отново като актьор) но едва ли, ще го гледам пак от-до при положение, че вече съм го гледала и мога да го изгледам в нета когато си пожелая.
Прави сте за Зелиха, обеца на носа и традиции, напълно несъвместими, и взаимоизключващи се за мен, или поне на фона на това, което ни показват.

# 79

Зелиха в реала, някой знае ли как се казва актрисата. Май съм я гледала в 1001нощ, имаше второстепена роля към края,игра втората съпруга на Али Кемал

# 80
Аа не ми прилича на онази дето дойде от Кайсери и се ожени за Али Кемал newsm78
На тази снимка на Дила ми прилича Laughing
И тя май е някаква миска..
Тези туркини всичките от Мис....стават актриси

# 81
Мери,
Скрит текст:
Киво си беше натъртил или счупил ребро(една от двете контузии беше) падайки от кон по време на снимките но игра като за световно и по нищо не си пролича пред нас зрителите. Ако не бяхме прочели инфо по въпроса нямаше и да разберем.
Аз се радвам, че, ще го пуснат в бг ефира(ако е вярно инфото де), защото Дизито много ми хареса и след Перла в КСШ Киво най ми харесва(даже след този сериал го преоткрих отново като актьор) но едва ли, ще го гледам пак от-до при положение, че вече съм го гледала и мога да го изгледам в нета когато си пожелая.
Прави сте за Зелиха, обеца на носа и традиции, напълно несъвместими, и взаимоизключващи се за мен, или поне на фона на това, което ни показват.

Благодаря ти за информацията  bouquet
Скрит текст:
,не бях чула за този инцидент ,в този сериал наистина игра великолепно,но ми се стори,че го спряха набързичко.Винаги съм се чудила защо сериалите ги разточват ,а изведнъж ножа и видиш ли той свършил набързо,така и този сериал,а то било до рейтинг -има рейтинг има сериал,няма рейтинг айде ножицата

# 82

Esra Akhisarli мис Тирция 2005 според  нета

# 83
Наде, хубаво изложение си споделила.
Боран и ревност - Ужасни
Съла и ревност - Филмирани и тихи.

В един клип съм виждала Али пред едно огледало и се бръсне...голичък е.. Та в кой епизод е това?!

# 84
Аданалъ - 62-ри епизод:

http://vbox7.com/play:5ab22bd30f

# 85
Джансу, Зейнеп, Зелиха - все красавици избрали за Мехмет.

# 86

А пък той кьорав  Joy

# 87

А пък той кьорав  Joy

След това и Назлъ.......

Аз затова все повече се съмнявам, че в него е дефекта Naughty.

# 88
Не се знае, знае ли се....кой е бил кьоравия.

Ее не така. Той веднага със снимането на Аданалъ и почва романса със Селин.

# 89

А пък той кьорав  Joy

Особено за първата от трите  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт