„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 22

• 44 677
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
В крайна сметка, кой и къде ги е постнал тези сладоледи newsm78

# 511
Сладоледите от Анталия ги има постнати на страница на рускините,посветена на МАА и Каро.

https://www.facebook.com/maaandkaro/photos_stream?tab=photos

Последна редакция: пн, 25 май 2015, 22:40 от july_

# 512
  • Разград
В крайна сметка, кой и къде ги е постнал тези сладоледи newsm78
Миналата година Тугче и МАА имаха обща фейс страница и там имаше много снимки. Из тия дни срещнах и такава на Карото и МАА, но нямаше снимки. Тугчето беше приятелка и със сестра му и двете пускаха тогава снимки, а сега явно кандидат снахата не им допада и нямат общи снимки с фамилията.
Много снимки пуска сега Шебнем от пътуванията си, но МАА липсва там

# 513
Сладоледите от Анталия ги има постнати на страница на рускините,посветена на МАА и Каро.

Ясноооо, аз помислих, че Карито мята загадки Grinning Но то милото фантазията му спира само до чехленцата Laughing

Ваня, мерси за изчерпателната информация Hug

# 514
Ваня, благодаря ти отново за информацията.  А тази страница с Тугче съществува ли все още?

# 515
  • Разград
Ваня, благодаря ти отново за информацията.  А тази страница с Тугче съществува ли все още?

Няма я май вече защото не ми се появява, а тя си е заключила и инстаграма сега и фамилията и е променена.

# 516
И двете със сестра и са странни. На мен на някои снимки са ми отблъскващи.
Както виждаме и от семейството и каките го отдалечава. То вярно че отначалото искаш да си с този човек постоянно, и да не пропускаш и минута кекс, ама не може така.
Или ставаш Глупак заради жена  или си оставаш Мъж.

# 517
Само се моля, Мис Чехъл да не направи От Алакурт Чехльо, че язък му за хубавите филми и кариерата на добър манекен.
Една рускиня да се появи и да провали  хубавия мъж.

# 518
Ще продължи ли излъчването по Бтв? newsm78
А епизодите по Video clip bg? newsm78

# 519
Мераба!

Аз имам едно предложение към момичетата гледащи Аданеца  newsm53 smile3503 smile3503
Цяло лято като няма Боран  newsm45 newsm45, то няма да оставим МАА некоментиран и викам да започнем с Али smile3521 smile3534

Котелина  Hug много хубаво предложение. Приемам го веднага. Simple Smile  Heart Eyes МАА е перфектен и като визия и като игра в Аданеца.  Heart Eyes И аз очаквам да започнем да коментираме този образ.

Ани  Hug Heart Eyes благодаря за поредния преведен епизод на Аданалъ.   bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: пн, 25 май 2015, 23:31 от лава

# 520
Добра ви вечер, момичета! Изчетох ви! Добре, че не сте изписали света.

Силистра, много ти се е разхубавил аватара!

Нали   bouquet

# 521
Ще продължи ли излъчването по Бтв? newsm78
А епизодите по Video clip bg? newsm78

По БТВ, ще го излъчват до 3 Юни и оттогава на негово място започва поредния сериал с Киво. Наесен отново, ще възобновят епизодите на Завръщане.
Във Видеоклип идея си нямам, защото на мен линка на първа страница ми е блокиран и няма отваряне. Rolling Eyes

# 522
# 523
По БТВ върви реклама - финала на втори сезон в петък и до там.

# 524
Ванче  Hug   bouquet
Страхотен клип .  Heart Eyes

Наде  Hug Heart Eyes

Силистра, честита нова блуза.  Hug Много си хубава .  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт