Професионални серии за коса - тема 80

• 68 047
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Дели, кои две (че аз постнах три) и разкажи моля те за ефекта при теб  Grinning

Хидратират ли добре, прибират ли фризита, има ли допълнителен блясък косата и т.н.

На Wella SP Shine НЕ съм ползвала Embarassedвсе още Grinning От другите съм с положилени впечатления, оранжевата е по-хидратиращата за суха, изтощена  коса, докато тази за боядисвана коса /червената/ е по-лека за мен, но също чудесно хидратира, разплита, за блясък немога да кажа, не го разбирам дали го има, понеже слагам после доста продукти за къдрици Grinningза фризитата, хвм, тя моята си е постоянно фризи от продукти за къдрици Laughing Simple SmileАромата е прекрасен, като цяло съм много доволна,създават мекота, хидратация, сухата коса се съживява Simple Smile

# 91
Фрея, и аз си го помислих същото  Joy

Стискам зъби да не поръчам балсама на Кюн, а те и него намалили, че и Денсифик - гадове  ooooh! Crossing Arms
Еми, слаба съм  Embarassed Дано да дойдат след 25-ти  Praynig Laughing

# 92
  • София
Хронолоджис не са го намалили, така че аз ще пропусна.  Laughing

# 93
Loving..., Лу и вие убихте с блясък и гладкост  Heart Eyes
Благодаря, Фрея      bouquet
*АДРЕНАЛИНКА*, честита радост  Heart Eyes
Аз съм в търсене на хидратираща маска заместител на Макадамия. Загледах http://zakosata.com/milkshake-active-yogurts-mask  и http://zakosata.com/milkshake-integrit-intensive-treatment-mask.
Имам някакъв спомен за определяне на Интегрити маската като протеинова, но гледам състава й - само масла, накрая протеини  Thinking
Ползвали ли сте ги, отзиви  Hug ?

# 94
Нищо не казахте за вишито Sad

Момичета, а milshake откъде купувате?  newsm78
Искам сметаната.

# 95
vivian_my, Виши все пак не е професионална козметика, а медицинска. Аз съм го ползвала преди години, доволна бях. Споменът ми е, че втвърдяваше косата и правеше обем.
Сметаната си я взех от фризьорката ми. И е страхотна  Heart Eyes.

# 96

Искам сметаната.
http://zakosata.com/ и в Olx съм срещала като напишеш сметана за коса  Peace
АДРЕНАЛИНКА, честито   newsm30  bouquet

# 97
vivian_my, Виши все пак не е професионална козметика, а медицинска. Аз съм го ползвала преди години, доволна бях. Споменът ми е, че втвърдяваше косата и правеше обем.
Сметаната си я взех от фризьорката ми. И е страхотна  Heart Eyes.

Аха, ок Simple Smile)) Не съм питала където трябва  Joy
Да, аз също знам, че мога да я взема от фризьорката, но се чудех дали няма как да си я поръчам сама от БГ. Извън Бг знам, че я има...   hahaha А фризьорите откъде пазаруват?   Joy newsm78
Благодаря за отговора Simple Smile))

# 98

Искам сметаната.
http://zakosata.com/ и в Olx съм срещала като напишеш сметана за коса  Peace
АДРЕНАЛИНКА, честито   newsm30  bouquet

Мерси Simple Smile

# 99
  • Варна
Loving...
 Йогурт маската на МШ на мен ми е слаба, не разплита и не омекотява достатъчно. Интегрити и аз усещам като другите момичета - косата все едно е напоена, разплетена, съживена. Най-много обаче харесвам Млечната маска на МШ  Heart Eyes - мекота, гъвкавост, уникален аромат.

# 100
Фрея,благодаря за отговора за МШ! Защо пък не предлагат и терапията по сайтовете? Twisted Evil
Мисля и аз да си взема Интегрити маската,сметаната също харесвам,просто тя няма защита,а не ми се слагат по сто финиша.
АДРЕНАЛИНКА,честито бебе!

# 101
Каква еразликата между Митик ойл и олиото за всеки тип коса на Матрикс-Биолаж?Колебая се между тези двете, но доколкото виждам на Матрикс в момента го няма в Рибката. newsm78Искам го за подхранване и финиш за сухи краища и хидратация.

# 102
  • Belgium

На Wella SP Shine НЕ съм ползвала Embarassedвсе още Grinning От другите съм с положилени впечатления, оранжевата е по-хидратиращата за суха, изтощена  коса, докато тази за боядисвана коса /червената/ е по-лека за мен, но също чудесно хидратира, разплита, за блясък немога да кажа, не го разбирам дали го има, понеже слагам после доста продукти за къдрици Grinningза фризитата, хвм, тя моята си е постоянно фризи от продукти за къдрици Laughing Simple SmileАромата е прекрасен, като цяло съм много доволна,създават мекота, хидратация, сухата коса се съживява Simple Smile

Дели, мерси много  Hug

Така като чета май ще взема червената за блясък  Laughing

И моят шампоан на Милк Шейк е от За косата, поръчах по телефона, момчето беше много любезно. Каза ми че нямат продукта, който искам в момента и след 2 дни ми звънна, че вече е наличен. Доставят и до офис на Еконт, което на мен ми е по-удобно, защото мразя да съм вързана да чакам куриер у дома или в офиса.

# 103
Лу не помня с какво съм заслужила, но тъй или иначе и от мен  Hug Flutter

По повод намалението в Арлен, уж е от 22-ри до 25ти, аз вчера поръчах на обяд и те после обявили промоцията, а на мен вече ми бяха пратили нещата... сметнах че с всичко на Кюн, което поръчах можеше да съм 5-6 лв. надолу, ама айде Crossing Arms Ако остана доволна ще поръчам и стимулиращия серум за корените.

Относно Милкшейк, днес измих пак с тях, само че този път имах балсама за боядисана коса (Alex Hug), хареса ми много усещането в банята - разплита, напоява, косата под водата тежи осезаемо. Като изсъхна обаче си личи, че ми е подействал по-слабо от маската Интегрити. Тя ми направи по-тежка и подредена косата определено. Остана да си тествам и млечната.
Имам питана за МШ - сметаната по-хидратираща ли се усеща от млякото с 12 ефекта? А и също кой друг от шампоаните е по-лек, освен този за честа употреба, който имам?

Мис Бингли, в рибата няма и да го дочакаш Матрикс олиото, месеци наред го нямат, а веднъж правиха зареждане на марката. Иначе от двете, както вече съм ти казвала повече харесвам Матрикс, Митика ми е много воднист, един такъв никакъв, само аромат. Матрикса го усещам малко по-маслен и "лечебен", Митика е по-гланциращ и филмиращ може би.

АДРЕНАЛИНКА, честита рожбичка, да сте живи и здрави цялото голямо семейство. Hug

# 104
Фрея благодаря за новата тема   bouquet

1. Опишете каква е косата ви (колко е дълга, цъфти ли често, пада ли често, каква е като вид - права, чуплива, къдрава, плътна, тънка, нормална, суха, мазни корени, жилава, гъста, обемна, липса на обем, чувствителен скалп, пърхут, себорея и т.н.) ?  Ако искате покажете я.
  Косата ми е права,тънка,сухи дължини.Миналото лято махнах черен цвят,наслояван около 20 год.  Whistling.ОТ септември до април правих два пъти кичури,а миналият месец я боядисах цялата светло-русо пепеляво.Преди два дена боядисвах корени и ми направиха около десетина кичура на горният пласт и бретона.
Сешуар и преса използвам доста често.Въпреки целият тормоз,косата ми не цъфти (слава Богу) и мога да кажа,че благодарение на професионалните грижи които полагам за нея изглежда добре  Blush
Слагам снимка от миналият месец:

Скрит текст:

2. Каква цялостна грижа полагате за косата си (шампоани, маски/балсами, финиши, терапии, добавки, стилизиране, допълнителна поддръжка и др.)?
 От всичко по много  Mr. Green

3. Колко серии/продукти от различни марки имате налични в момента?
Ами все още са доста,но определено съм почнала да разменям (подарявам) продуктите които не използвам.Смятам,че няма нужда от трупане на много продукти,а и нуждите на косата се менят,а и все му се иска на човек да пробва нещо ново  Grinning.

Адреналинка честито бебче и от мен   ylinfant

Лу много ми хареса косата ти  Heart Eyes
И аз незнам защо си я представях по друг начин  Wink

Общи условия

Активация на акаунт