Професионални серии за коса - тема 80

• 68 185
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Ти писа и аз го прочетох даже..   ooooh! Нещо съм разсеяна явно, извинявай  Simple Smile Наистина косата ти изглежда впечатляващо!

Аз чакам утре да ми пристигне отливка от хидратиращата маска на Moroccanoil, но лайт версията, която е за тънки коси, като моята. Ще търся и проби от шампоана, за да ги видя в комплект с маската и олиото. Аз си взех оригиналната версия, днес го пробвах - ароматът му е  Crazy Crazy Crazy. И въобще не ми утежни, косата ми го изпи, но не съм прекалявала с количеството.

Продуктите изглеждат много обещаващи, само положителни отзиви чувам до момента  Peace

# 511
Аз явно се включих навреме с въпроса за Марокан ойл. Явно ще се поръчва Simple Smile

А от термозащитата им има ли доволни?

# 512
Жана и в другата тема ти казах и в тази ще се повтора-красота  Simple Smile
Искам да се изкажа по темата за косопада/ще бъда дълга, но по-кратко не мога/
Косопад се получава поради различни причини.Аз съм имала сезонен,породен от диета и стрес.Дълго време-през цялото си тийнейджърство съм си мила косата през ден-никога не съм имала проблеми.Сега я мия през 2-3 дни.
Изводите,които съм си направила е, че най-вече се дължи на неправилно хранене-липса на витамини,балансирана храна,зеленчуци,плодове.Друг е въпроса когато е хормонлен или в следствие на друг проблем-поликистозни яйчници например и други неща.
Не вярвам момичетата в тази тема да си навредят на косите от многото продукти,които ползват-все пак са професионални, а и те се грижат добре за косите си. Peace
До косопад може да доведе и многото третиране на косата-преса най-вече,боядисване-ако е с агресивна боя и ако се прави много често,сушене,теглене,дърпане с четки и прочие дейности.Всички тези неща са пагубни казвам ви-от личен опит.Е, да -не откривам топлата вода, обаче винаги апелирам против ползването на преси нон стоп-това е,защото съм си изпатила от тях.И каквото и ще да си мажете,защити и прочие увреждат си.
Миенето с различни шампоани всеки път за мен не е окей,но не е добре и един и същ да се ползва дълго време.
Когато ползваме супер много продукти често постигаме обратен ефект-поне по себе си съдя.
Доста често обаче ми се случва поради граничещото с мания желание за подхранване е отглеждане на прекрасна коса да експериментирам твръде много-и това не е добре.
Косапад не може да се получи от често миене с шампоан-ако е с хубав състав и достатъчно щадящ.
Не вярвам и в прословутата постоянна заблуда, че колкото по-често се мия косата се изтощава.
Предпочитам да си уцеля два-три шампоана, които да меня от това постоянно да ги сменям.
Предпочитам да не прекалявам с продукти-шампон, балсам,маска,серум в корени и краища-до тук.
Напълно достатъчно.Забелязала съм, че колкото повече неща ползвам по-зле-поне за мен важи това.
Косопада е нещо съвсем нормално за всяка жена-когато обаче е сезонен или в следтвие на много третиране.Почти няма жена,която да не го е имала.
Много обещаващи отзиви за Марокан ойл. Simple Smile

# 513
  • София
Жана, косата ти е страхотна! Браво!  Hug

# 514
Благодаря,момичета, за милите думи  Blush , много ме радват точно вашите коментари  Hug

# 515
  • в Кошера
Жана, как точно нанасяш финиша? Конкретно цитирания от теб крем + маслото?
Само намачкваш, кичур по кичур или някаква друга техника  Grinning?

# 516
Tyra , разделям косата на два сектора - над и под ушите  Laughing и хващам частта над ушите с фиба.Изпомпвам малко количество от маслото и разнасям в дланите хубаво,като крем за ръце / дано ме разбереш  ooooh! /  , след което нанасям с леко намачкване на пуснатата част на косата.Изпомпвам от крема за къдрици и действам по същия начин на същата част от косата. Хващам с фиба готовата част и пускам горният пласт,който всъщност ми е по-важен,тъй като ми е с по-сухи кичури  Peace
Действам по същия начин. Не ми занимава да си играя кичур по кичур,отнема време...за това си я разделям така на две и действам  Flutter
Иначе вчера попаднах на това оформяне с молив и с продукт на Living proof. Мислех да се пробвам с крема на Мороканойл по същият начин,но отново ме домързя  Mr. Green

# 517
  • в Кошера
Мерси!  Hug
Това с молива е идейно, но... отива час вероятно.  Crazy

# 518
Моля  Hug
И аз прецених,че ще отнеме горе-долу толкова и се отказах точно толкова бързо,колкото бързо реших и да пробвам  Mr. Green

# 519
Жани, страхотно ти изглежда косата Heart Eyes  bouquet  Една от любимите ми коси тук в темата Hug

Това с молива...абсурд просто Mr. Green Освен това ако оформящият продукт е хубав, ми се получават спиралките дори само с намачкване на косата. Не бих си причинила това безумие с всеки кичур поотделно Crazy
Отдавна съм загледала Living proof и по-специално ме вълнува дефиниращият крем за къдрици, ама никъде го няма това чудо Crossing Arms А не ми се поръчва от американски сайт - доставката е убийствена ooooh!
Другото, което ми звучи интересно е този подхранващ стилизиращ крем против фризове - http://www.beautybay.com/haircare/livingproof/nofrizznourishingstylingcream/. Пише, че не съдържа сулфати, силикони и масла и не утежнява косата. Любопитно ми е какво ще представлява Flutter

# 520
Другото, което ми звучи интересно е този подхранващ стилизиращ крем против фризове - http://www.beautybay.com/haircare/livingproof/nofrizznourishingstylingcream/. Пише, че не съдържа сулфати, силикони и масла и не утежнява косата. Любопитно ми е какво ще представлява Flutter
bellissima точно този крем го имам но не съм го пробвала още  Embarassed ще пиша като имам впечатления.
Новата серия на Керастаз не ви ли звучи като нов вариант на Резистанс-гледам и  името започва така.

# 521
Отдавна съм загледала Living proof и по-специално ме вълнува дефиниращият крем за къдрици, ама никъде го няма това чудо Crossing Arms А не ми се поръчва от американски сайт - доставката е убийствена ooooh!
Hug , благодаря  Blush
И аз съм така и с кремчето на Living proof и с това на Pureology  Laughing

michelle_ma_bell , как се сдържаш да имаш нов продукт и да не го изпробваш на секундата  Laughing

# 522
michelle_ma_bell , как се сдържаш да имаш нов продукт и да не го изпробваш на секундата  Laughing
Нямам толкова коса аз като вас-кое да мажа по-напред  Mr. Green
Шегата настрана-просто имам др.неща много нови и не му идва ред.

# 523
Цитат
Victoria Dacheva, аз го сравних със сироп за кашлица аромата  Laughing но и забелязах същото като теб, аромата се променя върху косата. А иначе прочетох, че си сложила балсам след маската, това е напълно ненужно и се хаби балсама. Слагай си или едното или другото. Радвам се, че си доволна от Мароканската  Hug

Това, което аз знам относно балсама и маската е, че без маска може, но без балсам-не. Маската било нещото, което фактически подхранва косата и е нужно след нея да бъде нанесен балсам, за да затвори и запечата косъма и маската наистина да успее да проникне в него. За това аз след маска винаги слагам и балсам Simple Smile Сега съм в дилема кое да си купя по- напред, големите разфасовки на Кюн или Ш+Б на Марокан Joy
А някой може ли да даде отзив за нощната терапия на Кюн? Тази седмица ще опитам и пробичките Интегрити на МШ (Линде  bouquet) Имам въпрос и относно млякото и сметаната на МШ- могат ли да се нанасят и на суха коса и какъв е евентуално ефекта Grinning

# 524
С най-добри чувства, но това просто не е вярно. Маската също затваря кутикулата и запечатва веществата в косъма. Просто тя е по-силна и обикновено казват да се използва по-рядко (но и това не е задължително даже напротив). Тоест балсамите се редуват с маските, не се използват едно след друго.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт