Ние, по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 4

• 132 154
  • 748
  •   1
Отговори
# 690
По повод yoursclothing - вчера си получих една пратка, която бях платила на Черния петък Simple Smile Смятайте! ... Все пак им писах, че съм получила всичко и, че няма да има нужда от възстановяване на парите. Късмет на тези, които чакат пратка от там! 

Аз си получих обещетението, така и не си получих пратката. Съвпадна ми с пътуването до Лондон и реших да посетя направо магазина им. Това, което бях поръчала го нямаше там, но забрах 2 чифта дънки, панталон, 2туники, сутиен и рокля  Laughing Joy

Има ли в този магазин дрехи XXL, за блузи и рокли питам?

# 691
  • Sofia
Търся спешно реален магазин в София с хубави,качествени и модерни дамски дрехи,най-вече ризи,туники,блузи,на нормални цени....

no comment  до Халите Blush
продават ишлемета, качеството и цените са много добри Peace

https://www.getlokal.com/bg/sofia/no-comment
Може ли по-точно да ме ориентираш къде е,че нещо не се отваря линка.

# 692
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
дава ми ги Пиротска 7  Peace

от паркинга на Халите, по Пиротска, лявата страна, точно преди Била.
малка витрина е  Peace

# 693
  • Sofia
Мерси,ориентирах се,ще гледам утре да мина.

# 694
  • София
No comment го има и в Борово. В търговски комплекс Витоша. Има рокли големи размери.

# 695
  • Бургас
Аз да се похваля,че си поръчах две блузки и една жилетка от Дес Фешън,отговарят си на дадените в сайта мерки и са много красиви.Иначе накупих и доста неща от базар.бг,питам за размери и си преценявам.До сега всичко,което съм купила ми става.Ама ми е нестандартна фигурата,имам един голяяям корем,а дънките с големи талии са ми широки в краката.И си ходя с широки дънки.Не ми се иска да купувам дрехи за бременни,че и без това през лятото половината възрастни дами по автобусите стават да ми правят място.На практика не съм толкова едра,само коремът ми е огромен.В чудо съм се видяла с него.Така стана при мен след две ужасни операции.Ако нося рокли пък направо си изглеждам бременна,още по-лошо е.Като нямам избор ходя с широки блузи и широки дънки.Имате ли някаква идея какъв модел дрехи би ми стоял по-добре?

# 696
Аз имам обратния проблем, голямо дупе и дебели крака, но корем нямам. Всичко ми е широко в талията и е много грозно. На някои панталони едва си завирам краката, а в талията- големи.
Пробване и това е.
Според мен ти можеш да ходиш с клин и интересни туники и ризи.

# 697
  • Бургас
Да,с клин и туника става,но някак не се възприемам така.
Между другото има шивачки,които могат да ти свиват талията.Знам,защото съм ходила да ми разширяват талията на дрехи,които в краката са ми добре.
На мен раменете ми са тесни,гърдите малки и блузите и ризите не ми стоят много добре,защото за да покрият този голям корем купувам големи номера.

Последна редакция: пт, 17 мар 2017, 16:55 от mariqivanova799

# 698
Знам, но предпочитам с пробване да си намеря просто панталон с подходяща кройка. Намират се, но да, не мога да взема произволен панталон на произволна марка и готово. Меря внимателно и имам доста панталони  Mr. Green

# 699
  • Бургас
Хубаво е,че си намираш дрехи.При мен повечето по-малки номера панталони и дънки не могат да се закопчеят на корема и купувам по-големи.Накрая май наистина ще купувам за бременни.Лоша работа.

# 700
.Имате ли някаква идея какъв модел дрехи би ми стоял по-добре?

Наистина с клинове и с определен модел туники би изглеждала доста добре. Въпросът е туниките да не са торбести, има няколко модела, които хем не са вталени, хем не са много широки, за да те правят торбеста, ако са асиметрични още по-добре. Ако не обичаш клинове си купувай ластични дънки или от тези панталони, които са почти като клинове. Аз си пазарувам предимно онлайн от сайтове, които предлагат големи размери и да ти кажа досега не съм имала проблеми, на повечето места си има мерки в см, пък и вече си знам кое ми седи добре и кое не.

# 701
  • Бургас
Момичета получих тези дънки http://direct.asda.com/george/womens-jeans/floral-embroidered-je … 6,default,pd.html размер 20, обаче са ми широки. Ако някой ги иска да се обади, аз ще си поръчам един размер по малки.

# 702
Момичета получих тези дънки http://direct.asda.com/george/womens-jeans/floral-embroidered-je … 6,default,pd.html размер 20, обаче са ми широки. Ако някой ги иска да се обади, аз ще си поръчам един размер по малки.

Би ли дала някакви размери, например талия, ханш и дължина.

# 703
  • Бургас

Би ли дала някакви размери, например талия, ханш и дължина.
Талията е 50 см., ханша 60 см., дължина на крачола отвътре е 70 см. Дънките са доста еластични, отдолу са бродирани. Много са красиви, аз ще си поръчам по малкия размер.

# 704
На мен ще са ми май малки, така като се меря, съм с 2-3см повече.
На каква цена ги продаваш?

Общи условия

Активация на акаунт