Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно... - 14

• 184 976
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
- Вчера в ресторанта седях на една маса с тоя, шахматиста Веселин Топалов.
- И какво стана?
- Как какво... там покривките едни такива карирани... час и 20 минути ми подава солницата..

# 661
- Скъпа, това месо е малко сурово. Вари ли го достатъчно?
- Разбира се, мили. В готварската книга пише да се вземе 1 кг месо и да се вари 1 час. Аз взех 300 грама и го варих 20 минути.

# 662
Цитат
искам да видя как Нова чанта става стара а сега ДЕ???
Ми разгледай албума със снимки на майка ти и ще видиш, как нова чанта става стара.  Laughing

# 663
Магазин за фаянс. Спира последен модел мерцедес и от него слиза як костюмиран младеж.Влиза в магазина и пита продавача:
–Имате ли кръстчета за дистанциране на плочки?
–ДА.
–Трябват ми около 20-30 000 бройки.
–Извинете-пита продавачът-толкова много?
–На шефа му умряха пчелите и иска да ги погребем по християнски.....

# 664
Не че се хваля, но успях да приключа тежка 14 дневна диета за 5 часа и 33 минути.  bowuu

# 665
Ето, доказах че мога без шоколад 5 дни
А сега ме отвържете! Веднага!

# 666
Два крокодила си плували и си говорели. Първият казал:

- От днес ще се храня здравословно!

- Как ще го направиш?

- Ще ям само вегетарианци!

# 667
  • забравих си мисълта...

# 668
  • Люлин
  Докторе, а не може ли да ме пратите в реанимацията?
- Болния, не се занимавайте със самолечение. Щом съм казал в моргата, значи в моргата!
....................................................
- Петьо, какво правиш?
- Дървото откопавам, че математичката ми даде задача да намеря корена.
- Провървяло ти е на теб. А на Митко му каза да раздели члена на многочлен и сега седи, точи ножа и плаче.
-----------------------------------------
Запознах се с мадама в интернет. Толкова ми харесваше. Решихме да се срещнем. Оказа се чичка, плешив и с шкембе. Честно казано и сексът не беше кой знае какъв.

# 669
Пиян мъж се качва в рейса...

По едно време му се доповръщало и къде,къде..дискретно повърнал в ръкава.Видяла го една жена и се възмутила:

-Ама не Ви ли е срам!!!

Пияния казал:

-А Ма ай глей си работата!! И замахнал с ръката................

# 670
  • забравих си мисълта...
Двама дядовци, потропвайки с бастуните си, отишли в един бордел. Като ги видяла шефката на бордела, казала на момичетата си: "Сложете две гумени кукли в стая 2 и 3. тези двамата са много стари, няма да забележат нищо." Речено сторено. След половин час, дядовците се срещнали в парка до публичния дом и единият казал: "Знаеш ли, мисля че моята беше умряла.Не каза нито дума, не се помръдна, нищо... На което другият отговорил:
Ти си имал голям късмет. Аз мисля, че моята беше вещица!" А другият: "Какво те накара да си го помислиш?" И първият разказал:
"Ами, като я захапах за дупето и тя ми се изпърдя директно в лицето, изхвърча 2 пъти към лампата и после изчезна през прозореца."

Последна редакция: чт, 12 ное 2015, 10:57 от Venetta

# 671
Тази сутрин бях за риба, но много бързо ми свърши стръвта! И тогава видях змия с жаба в устата. Я знам, че жабите стават за стръв за шаран. Усетих, че змията не може да ме захапе, докато жабата ѝ е в устата и я хванах за врата, стиснах я и взех жабата. Сега цаката беше как да пусна змията, без да ме захапе. Затова взех бутилката с домашна ракия и ѝ сипах малко в устата. Тя премрежи очите и се преви... та я пуснах и избягах. Продължих аз да хвърлям за риба и не след дълго усетих нещо да се увива по краката ми. И к'во да видя - тая същата змия ми донесла още две жаби.

Joy Joy Joy

"Тате, да си вземем коте!!!
- Не може! Ще ака по килима!!!
- Тогава лъвче?!!
-Нееее!!! Тогава ние ще акаме по килима!

Последна редакция: чт, 12 ное 2015, 21:28 от Elora Danan

# 672
  • through the wormhole
-Защо плачеш?
-Казаха ми, че съм дебела...
-Глупости! Взимай два стола и сядай при нас...

# 673
- Колко системни програмисти са нужни за да завият крушка?
- Нито един. Проблемът е хардуерен.

# 674
  • Шотландия
Катаджията:
- Вие, знака с 40 километра в час, видяхте ли го?
- Видях го!
- Еее, тогава, защо карате със 100 лева в повече?

Joy

Силикон в гърдите, хиалурон в джуките, а седи на спирката и чака автобуса... е тава се нарича нереализиран бизнес план!

Joy

– Жена, мисля си, как се търкалят годините... Имаме си дом, вила две коли и две деца. А помниш ли едно време - живеехме на квартира, карахме колело и парите все не стигаха, но пък всяка вечер си лягах с двадесетгодишна.
– Ти си легни с някоя двадесетгодишна и ще видиш, как ще ти се върнат и квартирата и колелото и безпаричието.

Joy

– Муцка, скоро е Нова година. Чудя се, какво да му взема на милото?
– Ми, какво се чудиш? Вземи му джипа...

hahaha

Общи условия

Активация на акаунт