Wayward Pines - някой гледа ли?

• 34 288
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
  • Ænima/Albuquerque
Абе, втория епизод нещо не ми беше логичен, ще изгледам и третия, и ако и там е тюрлю гювеч го зарязвам.

We are on the same page.  Mr. Green

# 31
Може да се окаже от ония сериали, които половината сезон е тюрлю гювеч и към края вече започва да се изснява какво и защо. Аз ще му дам шанс този сезон, пък да видим.

# 32
  • София
Записвам се и аз, днес изгледах първите два епизода. Интересни теории сте изписали.
На мен ми стана чудно как така видя жена си и сина си в болницата още преди те да са тръгнали към градчето. Дали халюцинираше или просто видя сцена от бъдещето?

# 33
  • София
На мен ми хареса, но ми стана криво за Бевърли. Мислех, че ще е една от основните в сериала.
Сега ще докарата жена му и сина му и айде да не стане една боза.

# 34
  • Berlin
Тогава май си халюцинираше според мен. Поне мисля, че тези разговори с психиатъра в началото са били истински и от време на време може и да му се привиждат неща.
Като цяло смятам, че е някакъв експеримент на тайните служби. Защото все пак приятелят му Адам май знае къде е и даже се е съгласил да участва в изпращането му. newsm78 А психиатърът от болницата в УП май беше същият, който говори после с Адам в дъжда, но мааалко по-стар или си въобразявам и аз. Laughing Сега отивам да гледам Джулиет Луис (мале колко е остаряла) дали ще участва в още епизоди или беше до тук....

# 35
Тъкмо изгледах новия епизод.

Скрит текст:
Семейството дойде, очаквано. Но не разбирам защо всички правят толкова компромиси с него, за да остане? Всички знаят, че се опитва да избяга, но никой не му реже гърлото?

Кейт явно не е с промит мозък, а просто се е адаптирала, за да оцелее. Струва ми се, че тя ще играе важна роля нататък. Завършекът беше интересен - нещо взе трупа на шерифа. Чудя се дали не търпят своеволията на нашия човек, защото тайно се надяват да спаси всички от града?

Ще гледам и следващия епизод Simple Smile

Джулиет Люис стои с 10 епизода, но не си представям как, освен ако не е
Скрит текст:
флашбек, спомени
такива неща.

Последна редакция: пт, 29 май 2015, 00:02 от MaxiTan4e

# 36
  • София
хмм, какви бяха тези
Скрит текст:
същества зад стената и тези звуци, все едно са в преизподнята  newsm78
Не ви ли прилича твърде много на Лабиринтът?  Shocked

и какво сега и
Скрит текст:
шериф Поуп умря. Нашия го гръмна, макар че не го дадоха нагледано, а се чу само звукът от изстрела. Абе има тук някаква врътка. Не ми се вярва двама ужким главни герои, пък и звезди като Джулиет Люис и Терънс Хауърд да ги убият още в третия епизод...

Абе нещо става в това градче  Mr. Green

Сериозно, след тази серия версиите набъбнаха още повече, а лудницата стана пълна

Скрит текст:
1. Експеримент на правителството. Най-логичното нещо.
2. Намират се в чистилището, а там всичко е възможно
3. Паралелна вселена

Озадачиха ме последните думи на шерифчето, че истинския ужас бил отвъд (перифразирам) и секунди по-късно нещо изкочи, прибра трупът му, а отвъд стената се чуваха някакви кошмарни звуци

Иначе събраха и двете жени в живота на Итън на едно място, ще хвърчат коси ми се струва.  Grinning

# 37
  • София
Мен друго ме чуди... Как има път до града, по който стигат с кола, а иначе има ограда с електричество, която заобикаля целия град  Thinking

# 38
  • София
Всъщност не дават как влизат в самото градче. Нещата стигат до шосето и табелата, която показва, че влизат в пределите на градчето, но как точно се озовават там си е мистерия...
В болницата се свестяват и им казват, че са претърпели автомобилна катастрофа. Така беше с Итън, така стана и с жената и синът му. Simple Smile

# 39
  • София
Хъм, да... всички са след катастрофа, просто се замислих как си карат, а иначе някакви огради като Джурасик парк  Shocked

Хареса ми епизода вчера, но още ме е яд за Бевърли  Cry

# 40
  • Berlin
Това, дето взе шерифа, определено беше на 2 крака. Laughing Та съвсем спокойно може да е човек.

# 41
Аз и друго се чудя - защо не погребаха Бевърли и агента, а ги сложиха да гният в оная порутена къща в гората? Нали има гробище уж ...

# 42
  • София
Мислех си като има нещо с времето може ли да се връща времето назад и умрелият агент и Бевърли изведнъж да се окажат живи  Rolling Eyes

# 43
Има ли някой, който е чел романите и да постне със скрит текст малко спойлери? Не че има гаранция, че сериалът ще следва книгите дословно, но все пак?

О, сега намерих на английски накратко преразказани книгите:

Голям спойлер, не четете, ако не искате да си развалите изненадата!

Скрит текст:

http://www.bookrags.com/studyguide-pines/#gsc.tab=0

Pines is a science fiction thriller by Blake Crouch which follows the efforts of Secret Service Agent Ethan Burke to escape from the town of Wayward Pines, Idaho. When the novel begins, Ethan has come to Wayward Pines in pursuit of two missing secret services agents. But when he wakes up outside of town near a river with temporary amnesia, the locals are not forthcoming with answers to his questions. Ethan begins to realize quickly that something is wrong with the town when the one road out actually circles back around to town, and when the people of town –including the sheriff –begin seeking to block his efforts to leave or do his job. Ethan meets a woman named Beverly, who reveals she went missing one year before –in 1985 –while Ethan believes the year to be 2012. Beverly is soon after ripped apart by a mob in town on the orders of the people who run the town, and Ethan flees into the wilderness, where several humanoid creatures attempt to kill him. He then breaks into a massive complex, where he discovers a secret base for the people who run the town. Ethan is then captured, and it is revealed to him by David Pilcher, the man responsible for everything, that Ethan and the others have all been in suspended animation for nearly 1,500 years. In that time, humankind has rapidly evolved into humanoid creatures, and civilization is gone –except for Wayward Pines, where Pilcher has preserved the species homo sapiens, and where Pilcher has expanded the human race from some 650 people to over 800 –and intends to keep going. It is the last town on earth. Ethan agrees to stay on as sheriff in the town, and he is reunited with his wife and son soon after.

Последна редакция: сб, 30 май 2015, 00:58 от MaxiTan4e

# 44
Странно защо събират колите на катастрофиралите в онзи паркинг, където се промъкна Итън. И защо има пликче с лични вещи на седалката. Според първи епизод колата на Итън е била намерена от федералните, но без следи от него и колегата му.

Шерифът го показаха извън града на пътя да набира нови жители - жената и сина на Итън. Щом може да се разкарва навън едва ли става въпрос за чистилището. Става все по-интересно и заплетено, но не искам да чета спойлери, за да не си развалям кефа от гледането.

Общи условия

Активация на акаунт