Wayward Pines - някой гледа ли?

• 34 296
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
Не беше ли колата на жена му, дето намериха, и нейните лични вещи? За неговата не знам - може би е пътувал с друга кола с колегата си?

# 46
  • Berlin
Те така казаха на жена му, пък дали е било така... И на мен ми стана интересно, че шерифът беше извън градчето. Другите също знаят за УП - децата казаха на жена му за катастрофа, момчето от бензиностсанцията. И понеже прочетох спойлера, ми стана още по-интересно как е така всъщност. Ама и малко не го разбрах, де. Simple Smile
Как така времето тече различно за тях? Че и остаряват, т.е. Биологически върви, но Бевърли мисли, че е минала една година ( нямат ли огледала?), Кейт е остаряла за 12г, но умрелият агент си е бил същият.

# 47
MaxiTan4e, да на жена му беше, но ми се струва странно, че нейната кола се крие в паркинга, а неговата е била "намерена".

Ако е чистилището, то тогава шерифа и доктора са някакви дяволи щом могат да се разхождат навън в нормалния свят. Дали това градче няма да се окаже средство за забавление на Древните или някакви други същества подобно на филма Хижа в гората...

Харесват ми такива сериали-главоблъсканици Grinning

# 48
И аз много харесвам такъв тип сериали Simple Smile Само да не го развалят към края, както става с много сериали Simple Smile

# 49
Онова същество ми заприлича на извънземно.

# 50
  • МАРС
Бах, не се въздържах и прочетох спойлера.
Това нивга нямаше да го предположим, даже на тези, които имат теории им предлагам да се откажат. Mr. Green
Няма как да се досетите какво става, повярвайте ми. hahaha

# 51
Запис. Много хубаво сериалче

Бах, не се въздържах и прочетох спойлера.
Това нивга нямаше да го предположим, даже на тези, които имат теории им предлагам да се откажат. Mr. Green
Няма как да се досетите какво става, повярвайте ми. hahaha

Моля те кажи ми Grinning

Ах, преведох го с гуглето. Въобще точно това не ми е идвало наум. Laughing
Но пак ми е интересен и ще го гледам.

Последна редакция: нд, 31 май 2015, 01:00 от Elora Danan

# 52
То и аз прочетох преразказа на книгите, ама дали няма да ни изненадат със собствен прочит, не се знае.

# 53
О, напълно възможно. Книгите не ги екранизират точно както е в романите. Но все пак мисля, че горе долу ще се придържа сигурно към главния сюжет.
Въпреки всичко, огромния спойлер не отговаря на някой въпроси.

# 54
# 55
  • София
Аз лично нямам никакво намерение да чета никакви спойлери. Няма смисъл да си развалям кефа. Дори и да не познаем какво става още по-добре, това означава, че е нещо ново и оригинално или достатъчно откачено. Че ми писна на почти всеки сериал или филм да се сещам как ще свърши Simple Smile)

# 56
Аз също принципно не обичам спойлери, но съм ужасно любопитна на моменти.
А такъв род сериали са голяма мистерия и се чудя и мая какво може да е. И не удържах Laughing
Не съжалявам всъщност. Пак ще ми е кеф да го гледам.

# 57
И мен ме изяде любопитството, но разбирам тия, дето не искат да четат спойлери.

Малко разсъждения с елементи на спойлери от книгите от мен ... Чудя се как избират кой да пуснат в града и как ги взимат всъщност –
Скрит текст:
Пътуване назад във времето ли, когато хората са били хора? Или някаква дупка, която свързва двете времеви линии?
В книгите пише за пътя, че
Скрит текст:
всички пътища водят обратно в града, тоест и да видиш път, той те връща пак в града, независимо, че ти се струва, че шофираш в обратна посока

Самият продуцент M. Night Shyamalan в едно интервю се изпусна, че
Скрит текст:
не са умрели, защото ако това ще е развръзката, не искал да се занимава
, така че поне тая теория отпадна.

С и без спойлери все ще ми е интересно, защото е оригинално. Simple Smile

# 58
  • Berlin
Ми аз забелязах няколко разминавания м/у преразказа и сериите, така че със сигурност ще има допълнения и обяснения най-вероятно. Аз така обичам - всичко да се изяснява, да няма оставено на фантазията после. Grinning Дано да кажат как ги избират.

# 59
Кажете ми де:) Не съм добре с английския,а с гугъл не ми с епревежда,защото пак нищо не разбирам от такъв превод.

Общи условия

Активация на акаунт