Wayward Pines - някой гледа ли?

• 34 298
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Фиона, ето накратко:

Скрит текст:
Явно градчето се намира в бъдещето, 1500 години след нашето време. Хората са мутирали (еволюирали) в някакви човекоподобни същества и градчето е единственото място, където има хора. Затова и оградата - да ги държи навън тези човекоподобни и да пази хората вътре. Затова и няма как да се измъкнеш от града - просто няма къде да идеш, а и всички пътища водят обратно към града да не избягат хората. А защо за всеки времето върви различно - предполагам, защото са взети по различно време.

# 61
Фиона, ето накратко:

Скрит текст:
Явно градчето се намира в бъдещето, 1500 години след нашето време. Хората са мутирали (еволюирали) в някакви човекоподобни същества и градчето е единственото място, където има хора. Затова и оградата - да ги държи навън тези човекоподобни и да пази хората вътре. Затова и няма как да се измъкнеш от града - просто няма къде да идеш, а и всички пътища водят обратно към града да не избягат хората. А защо за всеки времето върви различно - предполагам, защото са взети по различно време.

Скрит текст:
Но се питам защо е нужно да крият истината от хората? Че и да ги избиват при някакви глупави ситуации. Ако знаят истината ще си седят кротко и ще живеят мирно и щастливо всички.

# 62
Фиона, ето накратко:

Скрит текст:

Скрит текст:
Но се питам защо е нужно да крият истината от хората? Че и да ги избиват при някакви глупави ситуации. Ако знаят истината ще си седят кротко и ще живеят мирно и щастливо всички.

Скрит текст:
И аз това щях да попитам. Защо всичко е толкова насилствено? А как ги пращат там? Някакъв правителствен пиниз ли е?

Ух справила съм се със спойлера Praynig Имаше вероятност да издам нещо и на другите, които неискат да знаят хахах

# 63
Фиона

Скрит текст:
Не мисля, че е правителствен. Споменава се в книгата някакъв Дейвид, който контролира всичко. А защо не им казват истината ... Може би защото е прекалено ужасно, че по-добре да не знаеш, както шерифа каза? А може и да знаят част от истината, ама не цялата? Може би опасността, че хората ще откачат и ще се развилнеят, налага да се държат в неведение? Едва ли всеки може да понесе мисълта, че е сред последните живи хора на планетата. А и от едно интервю с автора заподозрях, че може би човекоподобните ще се опитат да нападнат града?

# 64
Фиона

Скрит текст:
Не мисля, че е правителствен. Споменава се в книгата някакъв Дейвид, който контролира всичко. А защо не им казват истината ... Може би защото е прекалено ужасно, че по-добре да не знаеш, както шерифа каза? А може и да знаят част от истината, ама не цялата? Може би опасността, че хората ще откачат и ще се развилнеят, налага да се държат в неведение? Едва ли всеки може да понесе мисълта, че е сред последните живи хора на планетата. А и от едно интервю с автора заподозрях, че може би човекоподобните ще се опитат да нападнат града?

Скрит текст:
Ужасно, ужасно, колко да е ужасно. С криенето на истината предизвикват хората да се опитват да се махнат. А мисля, че е необходимо доверие в случая. Дали пък аз примерно ако знам истината ще се опитам пак да избягам при чудовищата? Няма логика. Бих се ядосала, че е крита истината, но ще ми стане ясно, че е най-добре да си седя на гъзо  Laughing Може и да има вълнения и размирици, но само луди биха искали да излязат навън. Би ми било най-кофти, че няма интернет  Joy

# 65
Спойлер за следващия епизод
Скрит текст:
Итън са го назначили за шериф
. Сега вече няма накъде да ходи. Не помня дали пуснах линк:

http://tvline.com/2015/05/29/wayward-pines-episode-4-video-sheriff-ethan/

и промо

https://www.youtube.com/watch?v=sCoTpv4Bg3s

Последна редакция: нд, 31 май 2015, 14:53 от MaxiTan4e

# 66
Това си го знаех, че ще стане. И стана. Имат те планове за него. Grinning

# 67
Този филм-ец май ще се окаже добър Simple Smile

# 68
На мен ми става все по-интересен поне. Останах с впечатлението, че е само 1 сезон от 10 епизода. Почти сме го преполовили вече!!!

# 69
Е то никога не казват от колко сезона ще бъде. Засега е обявено, че първи сезон е от 10 епизода. Ще се разбере дали ще има втори. Дано не го прекратят и историята да остане недовършена. Мразя такива сериали. Разбрах за друг подобен сериал, изглежда много интересен, но разбрах, че е недовършен и нямам намерение да го почвам и да се нервирам.
Интересното е, че за Джулиет Люис пише, че играе в 10 епизода. Чудя се защо. Или нещо ще оживее или пък само ще присъства като спомени може би. Мъчно ми е за нея. Любима актриса ми е.

# 70
  • Berlin
Предполагам, че шерифът (умрелият Laughing) знае какво става навън и подозирам мед. сестра. newsm78 Аз ще чакам да обяснят как решават кой да отиде, защото все пак имаше такъв момент - разговорът с приятеля на Итън и един друг агент.
Скрит текст:
Не ми е ясно как ги взимат в бъдещето. В смисъл те могат да се връщат в миналото и да пренасят хора ли?? Ако е така, мисля, че няма да имат проблем с населението, просто връщат всички хора. Laughing От спойлера разбирам, че искат да размножат хората, май. newsm78

# 71
  • МАРС
Преди да прочета спойлера, мислех, че всички са мъртви и се намират на някакво си странно място.
Сега вече като знам какво ще стане, и къде са, ми стана дори по-интересно.
Идеята е добра, ще видим дали ще имат рейтинг обаче тези десет епизода и дали ще го продължат.
Сега не знам на кого да отговарям, защото някои предпочетоха да не четат спойлера.
Така че го пиша в скрит текст, защото не преведохте изцяло какво става, та да доуточня.
Да допълня, че продължавам да не разбирам, защо не могат да говорят за миналото, и защо ги избиват.
Скрит текст:
Не се преведе фактът, че всички са приспани в крио камери и за да ги пуснат в града, ги събуждат, затова става обърквацията с годините, защото всички са приспани в различни години. Итън видяха, че няма да могат да го удържат и събудиха жена му и сина му.

# 72
  • София
А тогава
Скрит текст:
шериф Поуп пътува напред назад във времето ли  newsm78
И доктор Дженкинс как разговаряше по телефона с шефа на Итън  Thinking
Много заплетено, умирам за нещо такова  Party

# 73
  • МАРС
Дам, права си, дори и спойлера не обяснява всичко.
Някой спомена, че навярно няма да се водят сто процента по книгата, така че може и да са измислили нещо друго в добавка.

# 74
А тогава
Скрит текст:
шериф Поуп пътува напред назад във времето ли  newsm78
И доктор Дженкинс как разговаряше по телефона с шефа на Итън  Thinking
Много заплетено, умирам за нещо такова  Party

Скрит текст:
Сега ми хрумна нещо за това, че не им казват истината. Те казват, че не могат да напуснат. Всъщност могат. Щом шерифът може да пътува ,значи всички могат да се върнат. И ако им разкрият къде се, ще изригнат куп въпроси как водят хората и ще се усетят. Веднага ще поискат да се върнат във времето у дома си.

Общи условия

Активация на акаунт