Wayward Pines - някой гледа ли?

• 34 304
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • МАРС
Е, те ако си имаха машина на времето нямаше ли да предотвратят нещо? newsm78

# 76
Няма защо и не е добре да им казват
Скрит текст:
все пак това е нещо като "нормално" микро общество. Ако знаят за случващото се около и с тях, всичко би се променило, дори като ход на историята. Естествено се разбра, че има посветени.

# 77

sysko kid, крий си постовете. Говориш за големия спойлер, а има хора не искат да знаят Laughing

# 78
  • МАРС
Не го скрих, защото пътуването във времето беше изтъкнато като идея преди спойлера.
Пък и хората, които не го прочетоха трябва и те да прочетат нещо, което не е в скрит текст. Mr. Green
То иначе трябва да направим една тема за тези които са чели спойлера, и една за тези, които не са.

# 79
Е, не знаех, че е споменавано. Както и да е. Simple Smile
Е то хората, които не са чели спойлера им е ясно, че за това говорим Laughing

# 80
Някой мисли ли да прочете книгите? Simple Smile

# 81
  • София
Ама те колко са?
На бг има май само една.
Аз я чакам в електронен вариант.

# 82
Вчера се разрових и май са три книги. Но в електронен вариант няма нищо  Cry
Иначе бих ги прочела.

# 83
Да, три са. Аз мисля да си ги поръчам.

# 84
Да, трилогия е.
Четох, че 10-те епизода са по първата книга Pines. По тая логика значи, че за всяка книга ще си има сезон, т.е. общо 3 сезона.

Освен това FOX започна и друг минисериал Gone, който е свързан с Wayward Pines и може да се гледа само онлайн. Досега излязоха първите 3 епизода, всеки с продължителност от около 3 минутки  Rolling Eyes  Може да се гледат тук, но не очаквайте истински сериал:

http://www.fox.com/gone?pid=106026&vid=114987

# 85
  • Berlin
Ако могат да пътуват във времето, нямаше да го гледаме сега тоя сериал. Laughing

# 86
# 87
  • Gotham City
Много ми хареса  Grinning

Само от спойлерите, не ми се връзват някои неща  Mr. Green

Скрит текст:
Ако са в летаргия от 1500 години, как психиатъра говореше с началника на Иитън в Сиатъл??

# 88
  • Berlin
Хубав въпрос. Simple Smile И аз това се чудех - дали са един и същ човек, че не съм от много наблюдателните, а не ми се връщаше да сравнявам. Абе, всъщност историята от спойлера не се връзва много. Laughing

# 89
Скрит текст:
Аз спойлера не си го преведох по този начин за летаргия или замразяване. А като че времето просто тече по друг начин за тях. 

Общи условия

Активация на акаунт