Wayward Pines - някой гледа ли?

• 34 334
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Утрепахте ме с тоя спойлер, хем не искам да го чета, хем почти цялата тема вече се върти около него и не знам кое от мненията мога да отворя и кое не. ooooh!

Преди малко изгледах 3-тия епизод. Краят на шерифа ме изненада, но е ясно каква ще е работата на Итън оттук нататък. Вероятно затова решиха да доведат семейството му и му търпят дивотиите - явно им трябва и търсят всякакъв начин, за да се кротне и да остане в градчето.

# 91
То аз го прочетох и да ти кажа пак си имам интерес, даже ми е по-интересно.
Мисля, че сериалът ще се различава от книгите.
Относно големия спойлер
Скрит текст:
За летаргията. Не мисля, че има общо с възрастта, а е важно кой кога го събуждат и го докарват в града.
Бевърли е прекарала 12 години, има спомени и е живяла. Обяснението е,че са докарали нашия след 12 години.
И щом шерифа и онзи доктор си щъкат напред назад, значи има изход и затова не казват истината.

# 92
  • Gotham City
Извинявам се, Соник.

Поразрових се насам натам, почти нищо няма да е като в книгата, така че спойлера може да не отговаря на сериала, аз колкото и да се пазих, не издържах и го прочетох, наистина събуди още по-голям интерес, вместо да ми издаде нещо кой знае какво

# 93
  • София
И аз в кюпа при феновете.  Ама много ми напимна на Under the dome. А защо му ''докараха'' на Итън семейството така набързо ?

# 94
За да го държат изкъсо + да се кротне.

# 95
  • Gotham City
И аз в кюпа при феновете.  Ама много ми напимна на Under the dome. А защо му ''докараха'' на Итън семейството така набързо ?

И на мен на това ми напомни  Laughing

# 96
  • София
Не ми харесва идеята да го правят шериф и да трепе хората  Rolling Eyes

# 97
  • Berlin
Мисля, че няма изобщо да трепе хора, ако му кажат какво всъщност става. Laughing Но дали в следващия епизод ще разбере, не знам.

# 98
Според мен разчитат на него, сигурно се надяват да измисли начин да им помогне.

# 99
Значи лошите не са в града,а са зад стената,така ли излиза?

# 100
Моля не коментирайте неща от спойлера в пост без спойлер! Не всички искат да знаят предварително!!!!!

# 101
Значи лошите не са в града,а са зад стената,така ли излиза?

Те тия чудовища зад стената са лошо, но и вътре има луди. Шерифът вече се спомина за щастие, но има още.
Нямам търпение за новия епизод.
И не мисля, че ако го направят шериф, ще тръгне да трепе хора. Не е такъв.
Ще ми се сега и лудата сестра да убие. Много е гадна.

# 102
  • Gotham City
А в петък ли са при нас епизодите?

# 103
  • Berlin
В четвъртък го дават и по Фокс.  Peace

# 104
  • МАРС
Дам, хич няма да е лошо сестрата да последва шерифа, но по принцип във всеки филм и сериал има отрицателни герои и няма да има интрига, ако липсват. Peace

Общи условия

Активация на акаунт