Wayward Pines - някой гледа ли?

• 34 472
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
  • Gotham City
В четвъртък го дават и по Фокс.  Peace

Ама е с БГ Аудио, нали?

# 106
Аз ще чакам буквички. Недолюбвам бг дублаж. От години съм свикнала със субтитри, а и обичам да слушам английския. Понаучавам го.
Даже в последно време като ми попадне филм без субтитри мога да го изгледам и почти всичко разбирам.

# 107
  • Gotham City
Именно, много често наблюдавам неточен превод  Peace

# 108
Не е само заради неточния превод. Някак си ми се губи чара с дублажа. Не може да се пресъздаде истинската игра на самите актьори и звучи фалшиво.

# 109
Още едно промо за следващия епизод

https://www.youtube.com/watch?v=3BrhQyxiYnY

Не остана! Русата жена ми изглежда страшна ... В смисъл от ''лошите''. Но любимка ми е определено Пам. Какъв подходящ каст - направо е родена за роля на психопатка.

# 110
  • Berlin
С дублаж май беше, да. Не си спомням. Laughing Но и аз съм свикнала вече със субтитрите и ми е странно да ги слушам на бг, но този сериал ще го гледам чат-пат и по Фокс. Аз даже мислех, че ще го дават по HBO и даже си го пуснахме към пакета програми. Laughing

# 111

И в субтитрите доста често има неточен превод.Така,че е въпрос на късмет преводача на даден сериал да се справи добре.

# 112
А кой друг го дава освен Фокс?

# 113
А кой друг го дава освен Фокс?

Никой,световна премиера е.

# 114
Да, аз и затова питах. Останах с впечатлението, че и някъде другаде също може да се гледа.

# 115
Да, аз и затова питах. Останах с впечатлението, че и някъде другаде също може да се гледа.

В Замунда  Wink

# 116
  • Berlin

В Замунда  Wink
Да  Laughing

# 117

В Замунда  Wink
Да  Laughing
Laughing
Уфф, аз забравих, че имаше и такъв вариант  Peace

# 118
  • Gotham City

И в субтитрите доста често има неточен превод.Така,че е въпрос на късмет преводача на даден сериал да се справи добре.

Да, ама със субтитрите си ги чувам какво говорят и си ги разбирам, а от дублажа не мога да ги чуя  Mr. Green

# 119
Дублаж е много неприятно, предпочитам субтитри, макар и леко грешни. Аз си слушам какво казват и разбирам и в оригинал.

Общи условия

Активация на акаунт