Wayward Pines - някой гледа ли?

• 34 481
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
И аз при вас.  Grinning

Започнах да го гледам заради тази тема - привлича ме всичко с pines в заглавието.  Laughing Досега не съм гледала никакви мистерии, дори Twin Peaks и Lost, затова нямам предварителна нагласа как ще се развие действието.

Изгледала съм трите епизода, излъчени до момента. Много ми харесва, интересно е направен, актьорите са добри, от изпълнителния продуцент очаквам само страхотни неща. Едва се удържам да не прочета спойлерите, по принцип нямам проблем с тях, но в този жанр е най-добре да не знаем нищо предварително. И книгите съм свалила, вероятно ще ми бъдат ваканционното четиво това лято.

Засега нямам коментари, освен че
Скрит текст:
мястото е реално, т.е. не е чистилището, и тайните служби знаят за какво става въпрос,
но май повечето тук сте на това мнение.

Не видях какво
Скрит текст:
отнесе трупа на шерифа,
но и не ми се превърта точно това място.  Laughing
Най-интересно ми е как
Скрит текст:
променят представата на хората за времето.

Мисля, че психиатърът е
Скрит текст:
добронамерен към главния герой.
Най-зловеща, разбира се, е
Скрит текст:
сестрата (Мелиса Лио съм гледала и другаде, много е нетипична тази роля за нея, но й отива). След третия епизод мисля, че има по-голямо влияние и от шерифа.

Странно ми е защо в промото за четвъртия епизод
Скрит текст:
Бен тръгва на училище в това прокълнато градче. Защо не са избягали, след като вече го няма шерифа да ги преследва? Нещо пречи на изхода, но какво ли е...

И така, чакаме новия епизод!

# 121
  • Berlin
Мисля, че няма нужда от толкова скрит текст. Wink

# 122
Аз мисля, че има, а и в края на краищата, това е въпрос на личен стил.  Sunglasses Ще се модерираме ли сега?

Ако темата се чете от потребители, които не са гледали нито един епизод, много от тях не биха искали да знаят абсолютно нищо. Знам, защото доскоро и аз бях сред тях.

# 123
Скритият текст наистина е излишен.2-3 дни след излизане на епизода се крие  текста,даже и по-кратко.След това се предполага,че вече хората са го гледали.Не можеш 3 седмици по-късно да криеш текста,а и изглежда грозно така само с този скрит текст.

# 124
Според мен скрит текст се пише, когато епизода е излязъл и най - много ден след това. Не може цялата тема да е в скрит текст, защото някой не бил гледал предните епизоди.
Аз като не съм гледала епизода, даже не чета и темата, именно за да не губя интерес.

# 125
Ами, очевидно може, и ще продължа да го правя. Спокойно прескачайте дългите ми грозни постове.  Peace
Може всичко да се предполага, но аз го гледам от 3 дни, а не от 3 седмици. Някой може и след 3 години да го загледа.
Вижте, може и да пишете по-дълго от мен тук, но е излишно да опитвате да задавате тон.

# 126
И книгите съм свалила, вероятно ще ми бъдат ваканционното четиво това лято.

Откъде ги свали? Shocked Аз търсих, но нищо не намерих.
Дай линк или направо ги качи някъде. Моля те.

# 127
Ползваш ли kickass.to? В категория books ги има в epub формат. Ако искаш, мога и да ти ги пратя.

# 128
  • Berlin
По тази логика всички постове трябва да са скрити, просто няма смисъл.
Пък и не мисля, че след 1 година някой ще чете стара тема за който и да е сериал.

# 129
Е, след като споделих своите лични коментари и предположения за изминалите 3 епизода, съм наравно с останалите пишещи в темата и след новия епизод няма да крия повече, отколкото е необходимо.  Simple Smile

Искам да похваля и режисурата, и операторското майсторство - атмосферата е наистина завладяваща. А самото градче е много симпатично и на хубаво място.

# 130
  • Gotham City
Е стига с този скрит текст де!!! Така е решила така го е написала, и тази тема ли ще я превърнем в змиярник, моля ви се - не!

На мен ми беше забавно да и прочета поста, все едно скрития текс ми го шептеше  Mr. Green Mr. Green

Днес от 21:00 по Фокс беше нали?

# 131
Който смята за нужно да пише в скрит текст и дни след като епизодът е излезнал, да пише. Чудо голямо. Simple Smile Чакам новия епизод с нетърпение!

# 132
В zelka го качиха. Досега буквите бързо са ги правили и се надявам вечерта да му се насладя.

# 133
Днес от 21:00 по Фокс беше нали?
Да, и гледайте също и след най-последния край на филма  Grinning  винаги дават превю на следващия епизод.

# 134

Искам да похваля и режисурата, и операторското майсторство - атмосферата е наистина завладяваща. А самото градче е много симпатично и на хубаво място.

Атмосферата е страхотна.Тръпки ме побиват от нея Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт