Wayward Pines - някой гледа ли?

• 34 495
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
И аз бих живяла в такова китно градче, но само при условие, че мога да излизам когато си поискам Joy

# 136
Не ми харесват къщите отвътре. Много тъмни, мрачни и потискащи. Направо ме депресира тая обстановка. Нарочно ли е така?

# 137
Не ми харесват къщите отвътре. Много тъмни, мрачни и потискащи. Направо ме депресира тая обстановка. Нарочно ли е така?

Предполагам,че да.Все пак целта е да се създаде тягостна обстановка,според мен

# 138
  • София
Да, и с камери, които непрекъснато те наблюдават какво правиш и какво говориш... Не, мерси  Stop

# 139
Какъв е смисъла да се създава тягостна обстановка, ако идеята е да са щастливи там? Нещо няма логика ... Аз бих очаквала светли и хубави къщурки като в The walking dead в последните епизоди.

# 140
Какъв е смисъла да се създава тягостна обстановка, ако идеята е да са щастливи там? Нещо няма логика ... Аз бих очаквала светли и хубави къщурки като в The walking dead в последните епизоди.
Логиката е нас, зрителите, да ни дострашее. Постоянно да имаме усещането, че нещо не е наред и предстоят ужасяващи събития.

Ах, тези планини, колко ме привличат. И как искам да се разходя в боровата гора.  Heart Eyes
Само да не ме гонят шерифи, мед. сестри със спринцовки и неизвестни страшилища, де.

Между другото, и аз очаквам храбра намеса от младежа на колелото. Мисля, че ще се запознаят с Бен в училище и ще изработят план за действие.

# 141
  • Berlin
На мен той ми изглежда да е от не добрите. Laughing

# 142
Много интересна серия

Скрит текст:
Според вас момичето,с което се запозна сина на Итън поставено лице ли е?

# 143
Не ми хареса много серията.

Спойлер
Скрит текст:
Чух да казват, че те са единствените останали от нашата цивилизация.

# 144
Гледах новия епизод:

Скрит текст:
Как всичко вече беше готово за неговото назначение! И торта, и всичко, пресата уведомена, снимки ... Но продължават с потайностите. И от къде намериха китара и всичко необходимо за толкова хора?

In a time of universal deceit - telling the truth is a revolutionary act. Цитат на George Orwell

Тази Ейми малко ме съмнява ... Дали не го използва само? Иначе е ясно защо децата са толкова важни и е толкова важно да са с правилно промити мозъци. Все пак те са бъдещето на града и е важно да са с правилните ''настройки'' в главата. Дали учителката не ги хипнотизира да забравят миналото или поне да не им липсва, а да приемат напълно новия живот?

А последните кадри от епизода ... показаха точно какво има от другата страна на оградата. Вероятно още в следващия епизод ще се изясни повече?

Нямаше промо за следващия в края на този? Някой спомена, че пускат промо, но тук пуснаха направо реклами.

# 145
Да, сега за пръв път не показаха превю на следващия епизод.

# 146
  • София
MaxiTan4e,
аз не видях да има нищо
Скрит текст:
отвъд оградата. Итън се изкачи ама не видях нищо, явно в следващия епизод ще се разбере. Ти видя ли нещо конкретно?

Иначе за новата серия
Ами хареса ми. Беше от типа серии, които те вкарват още повече в сюжета без да се случва нещо твърде съществено. Обичам такива серии. Целия сезон до тук е много силен. Всичко ми харесва. Атмосферата, актьорите, идеята и пр. И все още всичко тъне в мистерия. Още ми е чудно какво ще се окаже. Това с чистилището отдавна отпадна като вариант, още след първия епизод се отрекохме от това. Но вече почвам да се чудя и дали не е нещо повече от експеримент... А и поредния експеримент би било клише, вече сме го чели/гледали. Нещо друго има, но какво по дяволите?!

Скрит текст:
Още си спомням думите на предния шериф, когато каза на Итън, че ''истината е много по-ужасяваща от всичко, което си мислиш'' бррр
Уфф, ами обикновено бързо се досещам какво става ама тук вече 4 епизода ме мъчат. Дайте ми още епизод/два и ще ги разконспирирам  Mr. Green Тези ужасни звуци, които се чуваха иззад стената са много важен спойлер. Или става въпрос за извънземни или нещо друго, но не е добро за хората. Дали не го разглеждаме от погрешния ъгъл? Оградата да е сложена не за да не могат да избягат хората, а за да не може нещо друго да влезе вътре...

някой попита за момичето и дали обработва синчето на Итън
не мога да реша дали го използва или не. по-скоро го използва според мен.
тази учителката веднага ми стана антипатична още преди да се разбере, че е хипнотизатор.
Интересно ми е как едни хора са тотално в джаза и са завършени психопати, а другите леко се бунтуват и казват нещо малко по лъжичка. Някои хора виждат в лицето на Итън някаква смътна надежда, но за какво и към какво...

# 147
Не ми хареса много серията.

Спойлер
Скрит текст:
Чух да казват, че те са единствените останали от нашата цивилизация.

Къде и кога го чу? Аз май съм го пропуснала.

# 148
Дяволо, не видя ли, когато 
Скрит текст:
някой/нещо се подаде зад едно дърво в последните секунди на епизода?

# 149
  • Berlin
А дали т.нар. добри (които се против положението, в което се намират) знаят всъщност какво става? Или не и затова са такива, а кофти хората са наясно. newsm78 Иначе днес ще гледам епизода. Laughing
Diavolo, мисля, че няма да се досетиш какво става, но може да налучкваш. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт