Wayward Pines - някой гледа ли?

• 34 510
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Дяволо, не видя ли, когато 
Скрит текст:
някой/нещо се подаде зад едно дърво в последните секунди на епизода?

Аз видях
Скрит текст:

Изобщо не съм очарована от сериала като цяло. Имах по-големи очаквания, затъпява ми с всяка следваща серия, НО не се отказвам още.

# 151
Дяволо, не видя ли, когато  
Скрит текст:
някой/нещо се подаде зад едно дърво в последните секунди на епизода?

Аз видях
Скрит текст:
Хаха, точно!

Интересна серия и за мен.
Момичето не ми вдъхва доверие и според мен знае всичко, за което само гадаем.
Сестрата защо
Скрит текст:
така се разположи в кабинета и заговори за my town, Итън да не й отстъпи шерифското място
?

Не ми хареса много серията.

Спойлер
Скрит текст:
Чух да казват, че те са единствените останали от нашата цивилизация.

Къде и кога го чу? Аз май съм го пропуснала.
И аз не чух нищо подобно. Също започвам да мисля, че
Скрит текст:
в града са защитени, а отвъд оградата дебне заплаха.

# 152
Чух го след епизода по FOX.

# 153
  • Berlin
Следам повторението сега. Сестра Пам е голяма гаднярка значи.
Скрит текст:
Май никой не знае защо Итън е станал шериф, сигурно телефонът е звъннал и "Бърк ще е шериф", така предполагам. Обаче той хич не си поплюва, досиета извади (дали има за всички жители?), раздаде, разпитва. Дано изкопчи нещо важно. При Майк не е имало катастрофа, ами направо се е събудил от хотела в УП. newsm78

Бен ми е леко противничък, никак не е красиво хлапе. Blush После ще дописвам. Laughing

# 154
  • Вестерос
Здравейте Simple Smile Сега открих темата. Много ми харесва сериала. Нищо не очаквах предварително Simple Smile

# 155
Скрит текст:
Май никой не знае защо Итън е станал шериф, сигурно телефонът е звъннал и "Бърк ще е шериф", така предполагам. Обаче той хич не си поплюва, досиета извади (дали има за всички жители?), раздаде, разпитва. Дано изкопчи нещо важно. При Майк не е имало катастрофа, ами направо се е събудил от хотела в УП. newsm78

Бен ми е леко противничък, никак не е красиво хлапе. Blush После ще дописвам. Laughing
Освен това Бен се оказа и тъпо хлапе.
Скрит текст:
Как само се поддаде на методите на "учителката". И вярва на малката безусловно.
Все пак е обяснимо, а и знае ли човек как би реагирал в същото положение.

# 156
Скрит текст:
При Майк не е имало катастрофа, ами направо се е събудил от хотела в УП. newsm78

Тя ще се явява рекрутърка. Ако ще продължават човешкия род, трябват расови екземпляри.

# 157
  • Berlin
Аз не разбрах дали всъщност е бил с нея или е била друга жена. Доста невнимателно слушах/гледах.
Според мен Бен
Скрит текст:
при 2рото си посещение при учителката съвсем случайно го изстреля с това "не знам (къде ми е домът)", та и се учуди, че тя остана доволна. Мисля, че няма лесно да го пречупят и него. newsm78
Друго интересно - когато Бен пита момичето за музиканта - той тук ли е израснал? Отговорът беше - не, той е на 40г. Т.е. няма как да е израснал в УП, т.е. да речем, че градчето съществува от по-малко от 40г. Laughing Така го разбирам аз.
А всъщност жената на Итън ще заеме мястото на Майк ли? Как пък веднага й спуснаха назначение, според мен имаше голяма вероятност да остане жив (или пък явно не). Той пък реши да се самоубие...
Всъщност май малките детайли са ми по-интересни. Laughing

# 158
Не мисля,че Бен е тъпо хлапе

Скрит текст:
все пак учителката е хиптнотерапевт и явно добре си върши работата,а и Бен не знае какво става в този град и,че половината му жители са смахнати.Нормално е да повярва на дете на неговата възраст

# 159
Не знам, дразни ме.  Laughing
Аз не разбрах дали всъщност е бил с нея или е била друга жена. Доста невнимателно слушах/гледах.

В първия хотел
Скрит текст:
е бил с млада брюнетка, а после се събужда на другото място с възрастна жена, която се оказва Пам. Чудих се дали е една и съща жена, но Пам не може да остарее за една нощ... или може...  newsm78

Според мен Майк
Скрит текст:
нямаше шанс да оцелее и го знаеше, затова се самоуби. Ако Итън не го беше екзекутирал, щеше да го направи градският патрул начело с Пам или някой от висшестоящите, които са още в сянка.

На жената на Итън й
Скрит текст:
пратиха покана за оглед на къщата на Майк, нали? Какво ли означава това? Бърк вече си имат къща.

# 160
  • Berlin
Не, изпратиха й
Скрит текст:
писмо, в което пише, че мястото на брокер на недв. имоти се е освободило и да отиде на др. ден в кантората. Брюнетката в хотела най-вероятно не е била Пам, но не чух дали пък не каза, че била тя, но остаряла. На някой, ако му се занимава, да види английския текст. Simple Smile

# 161
А, това ли било. Явно и аз съм гледала разсеяно.

Не, Майк не каза, че е това е била Пам.

# 162
Напротив, точно това каза. Че брюнетката е била там, но не се е казвала Д... как й беше името, а Пам. И аз не знам как така остарява толкова бързо. Нещо явно пак с времето си играе някой ... Тя остаряла, пък той не.

# 163
  • Berlin
Заради спойлера знам какъв е номерът с времето, но дали наистина е била Пам. newsm78 Мисля, че няма и да разберем вече.

# 164
Последно уточнение за жената от хотела, след като намерих сцената:
Скрит текст:
The brunette from the bar was still there but older. And her name wasn't Denise. It was Pam. - казва Питър (не Майк).
Значи е същата жена и правят нещо с времето.

Общи условия

Активация на акаунт