Wayward Pines - някой гледа ли?

• 34 299
  • 739
  •   1
Отговори
# 15
  • Ænima/Albuquerque
Пилотката не беше лоша, обаче не спрях да мисля за Степфордските съпруги и Сайлънт Хил. Сайлънт Хил, заради това, че не може да се избяга и времето тече по различен начин.

Втората серия, обаче, ме отказа да гледам. Чипове?  doh

# 16
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Здрашейте Simple Smile Много ме кефи сериала. Това с чиповете беше много яко. Сигурно са взели идеята за от "Зов за завръщане" Peace Само дето на Шварценегер, му го бяха сложили в носа Laughing Joy Joy Joy hahaha

Трепет..., в arenabg ги има и двата епизода с бг субтитри Wink

# 17
Сега случайно го хванах пак по Фокс и ми направи впечатление, че Бевърли каза, че другият агент, с който е щяла да бяга, точно преди бягството нещо е превъртял. А с нея се случи нещо подобно. Може и да не е случайно. Thinking

# 18
Изгледах. Хареса ми.  Laughing

# 19
Какво мислите, дали всички в това градче са мъртви и това е някакво място 'after life'
или някакъв експеримент на правителството.

Като добавим и че времето за всеки вътре тече различно?!?!?!   newsm78
За Бевърли е минала една година, за Кейт 12 години, същевременно е изчезнала от 5 седмици  Thinking
Може градът да се намира в паралелна вселена, друго измерение, а на пътя към града да има портал. Това обяснява защо не прелитат самолети и няма истински щурци. А правителството да праща хора там, за да си прави тайни експерименти с тях. Това е моето предположение  Laughing Дано не се окаже, че са във виртуална реалност като Матрицата  Laughing

# 20
  • Кюстендил

Трепет..., в arenabg ги има и двата епизода с бг субтитри Wink

Да, днес ги качиха субтитрите Wink

H0uSse_Baby, показаха доста разочаровани, но младежът най-надежден от всички изглеждаше  Laughing

# 21
Да, да, младежът сигурно ще има някаква роля в следващите епизоди. Wink

Малко не ми се връзва тук да намесват паралелни вселени, с тези електрически огради... Rolling Eyes

# 22
Много интересни хипотези. И на мен ми се струваше, че може би ги упойват нещо или просто са им взели страха, че ако кривнеш от правия път - умираш. Не ми се случва много вероятно това за паралелните вселени, но пък как интересно времето тече различно за всеки. Много обичам такива ''объркани'' сериали, дето не можеш да имр азгадаеш какво става. Навремето много бях запалена по ''Лост''.

# 23
Малко не ми се връзва тук да намесват паралелни вселени, с тези електрически огради... Rolling Eyes
Не се знае какво има зад оградите. Ако е края на вселената...

# 24
Промо за следващия епизод

https://www.youtube.com/watch?v=AAied_gL1s8

# 25
Аз останах с впечатление, че времето там тече различно за всеки не само психически, а и физически?

# 26
Аз останах с впечатление, че времето там тече различно за всеки не само психически, а и физически?

Това защото Бевърли каза, че е родена 1960 ли? Или там не остаряват, или толкова са им промили мозъците, че и това не помнят. Аз съм по-скоро за второто. Rolling Eyes

# 27
  • Berlin
В един сериал, не се сещам в кой точно Crazy, имаше точно подобно нещо. Бяха давали на хората някакво експериментално лекарство и с него се чувстваха сякаш времето им тече много бързо. Та на това ми напомня. Също историята с градчето ми навява на един филм, обачеее не се сещам за името, ама там пък броят на жителите трябваше да си остава все един и същ.... Абе, много обичам заплетените истории. Simple Smile
А авторът на книгите не беше ли казал, че се е вдъхновил от Туин Пийкс? newsm78

# 28

Това защото Бевърли каза, че е родена 1960 ли? Или там не остаряват, или толкова са им промили мозъците, че и това не помнят. Аз съм по-скоро за второто. Rolling Eyes

Не. Когато в първата серия "нашия човек" срещна колежката си тя видимо беше поостаряла. Има доста бръчки, а на ретроспекциите показват по-млада жена. Физически беше остаряла,а и косата и.....доста по-дълга. Или ги маскират?Simple Smile То е ясно, че всичко  емного мистериозно.

Също историята с градчето ми навява на един филм, обачеее не се сещам за името, ама там пък броят на жителите трябваше да си остава все един и същ....

Популация 3000 и нещо си май се казваше филма. Гледала съм го. Голяма психария е и той. Там май бяха някаква секта.

# 29
  • МАРС
Абе, втория епизод нещо не ми беше логичен, ще изгледам и третия, и ако и там е тюрлю гювеч го зарязвам.

Общи условия

Активация на акаунт