Wayward Pines - някой гледа ли?

• 34 579
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • КиТ
Гледах туко що финала  Shocked
 На мен ми хареса,какво казвате сега за 2ри сезон  Thinking

# 646
  • Вестерос
аз съм на другомнение за учителката. Тя беше толкова вманиачена покрай децата и реално предпочете да остане и да изчака дали ще се появи някое дете и да хукнат с него след другите. Но не очакваше самите абита. Личеше й , че я е шубе , но сякаш имаше и любопитство в очите й. Защо не хукна да бяга не я знам. Едва ли , ако бяха деца, щеше така да се трополи по вратата. Някои хора се парализират от страх.

# 647
На мен ми хареса,какво казвате сега за 2ри сезон  Thinking

Сериалът се води приключен, имало е дискусии за сезон 2, но идеите към момента са отхвърлени. Това е по последна информация.

# 648
Четох вчера, че Шамалаян имал уж идеи за 2-ри сезон. Ама не съм много на ти с английския още.
http://www.slashfilm.com/wayward-pines-season-2/

Само времето ще покаже.

# 649
  • София
Изгледах финала преди малко и, честно казано, не съм въодушевена. Толкова народ измря за нищо... Щеше ми се да оставят някакъв лъч надежда накрая. Rolling Eyes

Малко нелогично ми се струва това със замразяването на възрастните - като не ги искат, защо направо не са ги избили, достатъчно откачени са.

Според мен учителката остана назад с идеята да отвори вратата, ако дойдат други хора, които да се опитат да се спасят. Безсмислено е да пуска абитата, по-скоро би избягала навън и да остави вратата отворена.

# 650
  • На високо
Гледам, че руснаците коментират няколко снимки, които били част от официалното промо на финала, а липсват сред излъчените кадри Thinking. Според тях на снимките е утрото след нашествието на абитата и Итън жив и здрав се разхожда по опустелите улици. Предполага се, че е имало идея и за  друго развитие на сюжета, за друг финал, може би по-подобен на този в книгата. Едната версия на финал предполагала продължение във 2 сезон, а другата не. Не знам обаче ние коя сме гледали newsm78 и въобще колко истина има в тези разсъждения Whistling.
Ето снимките:
Скрит текст:

# 651
  • На високо
Гледам, че руснаците коментират няколко снимки, които били част от официалното промо на финала, а липсват сред излъчените кадри Thinking. Според тях на снимките е утрото след нашествието на абитата и Итън жив и здрав се разхожда по опустелите улици. Предполага се, че е имало идея и за  друго развитие на сюжета, за друг финал, може би по-подобен на този в книгата. Едната версия на финал предполагала продължение във 2 сезон, а другата не. Не знам обаче ние коя сме гледали newsm78 и въобще колко истина има в тези разсъждения Whistling.
Ето снимките:
Скрит текст:

# 652
E да бяха излъчили хубавия финал  Sad
Иначе има филми и сериали с два финала. Сещам се за Ефекта на пеперудата и  един много любим мой сериал Джерико.

# 653
  • КиТ
Значи може и да са ни излъчили финала с продължението за 2ри сезон  Whistling

# 654
Да бяха го излъчили.
Не мисля, че ще има втори сезон, но ще видим все пак. Всичко зависи от рейтинги и прочие дрън-дрън. Въпреки че не знам какво ще покажат. Освен Бен и Итън да се борят срещу новото поколение и новосъбудената група и да се опитат предишните две "случки" да не се повторят с една дума да им отворят очите за външния свят без да всяват паника, ако изобщо би било възможно. Пилчър го няма за да дръпне шалтера, но Първото поколение ще го замести достойно.

# 655
  • На високо
То хубаво Първото поколение ще дръпнат шалтера при нужда, но нали градът е населен от последната  група. Пам каза на Кейт, че складираните замразени са всичко, което е останало от човечеството. Така че ако не започнат да се размножават като зайци, Първото поколение няма как да рестартират Wayward Pines. Даже и с бесенето на провинили се трябва да се поограничат за да не останат съвсем без население. И все пак са замразили възрастните от предишния град, а не са ги избили. Явно пестят Mr. Green.

# 656
И все пак са замразили възрастните от предишния град, а не са ги избили. Явно пестят Mr. Green.

Разсмя ме  Joy
Определено пестят. Защото тези трупове накрая показват още по-голяма жестокост, което не се връзва с това, че ги замразиха. И пестеливостта е единствения вариант. Абе умно е новото поколение, но и много зло.

# 657
Толкова съм разочарована от този сериал, че не знам откъде да започна с плюенето. Mr. Green Много, много съжалявам, че го започнах, още повече, че го довърших. Tired И песимистичният край въобще не ми пречи. Е, остави ми неприятното усещане, което създателите на сериала са целяли, но ми подейства като последната капка в океана от глупостите, които сътвориха. ooooh!

Да започна пак с абсолютно нелогичният подбор на жителите, начинът им на "вербуване" и въобще цялата безсмислена идея. После тези хорица, т.нар. доброволци, които всъщност се оказаха много точни и мозъците им въобще не бяха промити, даже и на някои членове от охраната му. Та те, същите, как пък са тръгнали доброволно след Пилчър, че и толкова години да му търпят простотиите. Никаква логика. Абе, да не продължавам по тази тема, че до утре мога да си пиша. Tired

Какво ми показа този сериал, защо го гледах? Започна интересно, мистерия, чудиш се какво става, изникват ти хиляди въпроси, а и Шаямалан - всичко супер. След 3-4 епизода започват да разкриват по малко нещата, запознават ни с "великия план" на Пилчър - добре, все още е интересно, макар и очевадните неща, които не ми се връзват, но си гледам търпеливо и се надявам да стане по-добре. И накрая се оказа, че гледам поредния сериал за някакъв психопат, грандоман и не знам си какъв още, който би следвало да е гений и чиято основна цел е запазване на човешкия вид, но той въпреки това продължава да си избива хората като мухи. А защо е такъв, как е станал такъв, някакви обяснения за действията му?!? И всъщност, вместо мистерия, прераснала в апокалиптичен филм, аз какво получих накрая - нищо, нито мистерия имаше, нито акцентираха върху абитата, нито върху взаимоотношенията между хората (както е в Живите Мъртви).

Спирам се вече, но последно - Първото поколение въобще не беше показано като такива фанатици, с изключение на Шерифа им. Дори двете момчета, които го придружаваха, когато уби Харолд, си бяха изплашени и въобще не искаха нищо такова да правят. А накрая същите тези превзели града и колят и бесят.  Laughing Млъквам. Flutter

Последна редакция: вт, 28 юли 2015, 20:30 от H0uSse_Baby

# 658
H0uSse_Baby, съгласна съм с теб напълно. Има много пропуски, а съм сигурна, че всеки зрител държи да гледа нещо смислено и изпипано.
Само че аз не съжалявам, че го гледах. Просто съм голям фен на апокалиптични филми и сериали.  Mr. Green Въпреки много големи пропуски, не беше чак толкова зле.

Но сериалът е правен по книгите, което значи, че и самият автор хич не е мислил като е писал.
Но някой неща в книгите ги няма. Първото поколение не е такова каквото го показват тук мисля. А във финалът на автора има надежда. Макар че аз и преди писах, че плана на Пилчър е супер тъп. Особено с тия отвличания. Има си доброволци, има инвитро и какво ли още не. И да не забравяме храната. Няма как да се е запасил с храна за хиляди години, ако е предвидил градът да просъществува. Просто го е мързяло да копа и да сее. И в книгата на финала за  това се замразяват. Защото имат храна за 4 години.
Освен това младежът, който уби на Кейт мъжът  е доста голям и някак си не съответства да е от първото поколение. Градът е на 12 години доколкото помня.
И да допълня към твоите критики, че наистине не уточниха как точно ги е подбирал? Не уточниха имат ли тия подбрани този мутирал ген? Защото колкото  и да се замразяват, рано или късно ще се превърнат и те.
Също така самите отвличания би следвало да вбесят страшно хората. А те бяха доста кротки като разбраха истината.
И друго ми липсваше. Искаше ми се да покажат моменти от миналото как хората се превръщат в абита и превземането на света. Щеше да бъде много интересно.
И е много нелогично единствен Пилчър да знае за този мутирал ген. Помня, че той се е опитвал да предупреди  и беше писал книги. И съм сигурна, че в един момент когато са се появили абитата хората ще почнат да работят по този проблем.

# 659
А случайно да има книгите на български и ако ги има къде?

Общи условия

Активация на акаунт