Wayward Pines - някой гледа ли?

• 34 582
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
  • Вестерос
Втори сезон ще има!

2016, лятото, нови 10 епизода.

Повече информация: http://variety.com/2015/tv/news/wayward-pines-renewed-season-2-fox-1201657987/

Е това е просто новината на месеца  Grinning Още като видях 10 коментара и си казах, че е подновен няма как  Party

# 676
Да, засега информацията е много оскъдна, но се надявам лека-полека да започнат да издават по нещичко.
И мен много ме интересува кой ще е сценаристът. Да не би пък Крауч да е взел да пише продължение на трилогията? Не знам, не знам. Ще стане ясно.

# 677
  • София
Хах, ами да не бяха убивали Мат баси.
Сега съм почти убеден, че търсят някакъв начин да го върнат в сериала, но да не стои идиотско.
Иначе аз лично се радвам, страхотна новина. Simple Smile
За съжаление докато рейтингите са всичко в шоубизнеса ще е така. Някои завършени и планувани за един сезон шоута ги подновяват за втори, а други които изобщо не завършват и остават отворени ги прекратяват.

# 678
abs, няма как да го върнат Мат. Взриви се човека.  Mr. Green

# 679
  • София
във НФ и Фентъзито няма невъзможни неща, всичко е възможно. Неписано правило Wink
Ще видим де..
Поне няма да има повече спойлери от книгите за което се радвам много. Simple Smile

# 680
Точно това ме радва. Ще бъде нещо ново и ще има да гадаем какво ще се случи  Sunglasses
Дали ще видим живота на сина му или няколко хиляди години напред. Дали градчето ще е управлявано от все същатата банда идиоти. Mr. Green

Ама не съм съгласна. Зависи от фентъзито. Това не е фентъзи, а фантастика. И дори и тя си има правила.

# 681
  • На високо
Е, оправихте ми вечерта с тази новина Grinning!
За какво ли им беше, наистина, точно по този начин да убият Мат. Въобще не предполага някакво възстановяване, а  би било толкова хубаво пак да го видим

# 682
Може последните няколко епизода да се окажат сън. Или всичкото да е било паралелна реалност. Или да използват машина на времето и да спасят Мат. Или да се е спасил някак си както Глен от Живите мъртви  Laughing

# 683
  • МАРС
Ами да, шмугнал се е някъде и тогава е хвърлил граната ли беше, не помня с кво ги гръмна честно.

# 684
Първи епизод на втори сезон стартира на 25 май - справката ми е от imdb. При нас ще е на 26.05.
Отново ще са 10 епизода.

Последна редакция: сб, 30 апр 2016, 23:33 от Ивекс

# 685
Страхотно! Simple Smile Надявам се да е добър като първи сезон.

# 686
  • МАРС
Тея па отде се научиха с тия десет епизода...
Взе да ми липсва сериалите да са с по 20 и кусур епизода.

# 687
Страхотно! Simple Smile Надявам се да е добър като първи сезон.
Дано.  Praynig

Забелязвам, че новите сериали са все с по 10 епизода.

# 688
  • МАРС
Мани, от тазгодишните имаше два с по шест епизода.
Очаквам догодина да са триепизодни. ooooh!

# 689
И един епизод стига. Тъкмо да не чакаме следващия, а всичко да приключи веднага.

Общи условия

Активация на акаунт