Wayward Pines - някой гледа ли?

• 34 624
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
  • Belgium
Много силен епизод. От вътрешното разцепление към буквалното такова към външния свят.

+1 дето се вика.

Обаче аз явно съм претръпнала към брутални сцени,
Скрит текст:
абитата не ме потрисат чак толкова.
Но следващата серия определено дава заявка за голяма касапница.

2-ри сезон и аз бих искала да има, но ако всички научат какво има отвъд оградата, не знам какво ще нищят в него  Thinking

# 526
Аз съм в издирване на субтитри.

# 527
На мен ми дойде много мудна серията, очаквах повече екшън да има. То не остана вече за кога - в тия две серии, дето остават, кога ще се сблъскват с абитата, кога ще се разбира какво ще стане занапред. Без втори сезон ми се струва, че ще остане незавършен, освен ако не е някакво свръх бурно развитието до края.

От Пилчър тръпки ме побиваха цяла серия, напълно откачен човек, ако и да си мисли, че мотивите му са благородни. Sick Трябвало е доста повече да се подготви относно човешката психология преди да реши да изгражда град, поддържан в страх и съмнения.

Мисля си нещо за Пилчър. Смятам че е абсолютен нарцис с мания за величие и желание да властва над хората. Един нормален човек нямаше да тръгне да отвлича хора и да ги размразява. Има си достатъчно доброволци. Има инвитро, можеше да замрази един тон яйцеклетки и спематозоиди.
Аз ако съм там да ти кажа и да разбера ,че съм отвлечена заради спасението на човечеството ще се ядосам много и ще опитам 100% да смажа от бой тоз очилатко.

# 528
  • Вестерос
Много ми бяха дразнещи всички тази серия.  Laughing И на мен ми беше мудна. Вече очаквам и аз втори сезон, че иначе ще е голямо разочарование. Учителката не мога да я понасям. Много антипатичен персонаж. Само нашия се държи на положение.

# 529
  • МАРС
Дам, следващият епизод предвещава много екшън.

# 530
2-ри сезон и аз бих искала да има, но ако всички научат какво има отвъд оградата, не знам какво ще нищят в него  Thinking
Може да водят битки с аберациите, да търсят ресурси извън града, да намерят други немутирали хора навън, да водят вътрешни борби за власт и да видим нагледно как се разпада града, когато хората научат истината. Има много възможности накъде да се развива сериала.

# 531
Превъртях серията  Blush, дано се забързат малко събититията, преди да се (ги) приключат  Thinking

# 532
# 533
Айде да идва петък, че не издържам психически. Ставам нестабилна  Laughing

# 534
Леле, какъв епизод!

Сега го гледах ... Нямам думи просто ...

Скрит текст:
Хем ми стана мъчно за Харълд, хем си го заслужаваше ... Но Пилчър би трябвало да е наясно, че неговата тактика води до фанатизиране на някои хора. Пам много ми хареса в този епизод като даде картата на Тереза. Очевидно Пам иска хората да узнаят истината. Знаех си, че Итън няма да убие Кейт, но не очаквах, че ще каже истината на всички. А този Пилчър, какъв е психопат ... Спря тока на целия град, така че абитата да унищожат всичко и той да започне начисто с нова група хора. Поне да им беше дал шанс ... Сега вече ама наистина не знам как ще дочакам следващия епизод! Вероятно абитата ще нападнат града и ще избият сумати народ преди евентуално някой да се намеси и да спаси малцината останали ... А дали ще има нов сезон и на какво ще се базира, не знам. Надявам се Пам да убеди Пилчър да пусне тока преди абитата да нападнат и да се окаже, че хората са достатъчно разбрани да не се самоубият или избият едни други.

# 535
Успях да изгледам само последните 15 мин от епизода...
Скрит текст:
Сега ме гложди любопитството Grinning Ако някой има време да драсне няколко реда ще бъда благодарна Hug

# 536
  • София
Уф, силна серия

Ама защо винаги чакат последните две серии, когато няма време да се помести всичко.
Дано да има втори сезон, че не ми се иска всичко да свърши следващата седмица.

Скрит текст:
Пилчър съвсем изтреще. Спря тока и сега какво абитата ще нахълтат в града и ще се почнат някакви кървища тип зомбитата атакуват, пфф  Sick
Изкефих се на шамарчето, което психоложката получи от Тереза, даже доста лекичко я шамароса.  Laughing
За пореден път се убеждавам колко крехка е човешката психика и колко лесно могат да се контролират хората и да се модерира техния мироглед. Но браво на Итън за планът, който му дойде на ум и който мен лично не ме изненада, досетих се какво е намислил още по средата на серията, когато Тереза каза на него и на Кейт, че иска да им покаже нещо... Браво и на Пам. Simple Smile

# 537
  #Shocked Crysmile3544

Скрит текст:
Звездите ми говорят, че Пилчър ще умре по ужасяващ начин в следващия епизод.
Друг може и да не умре, но той - със сигурност!

# 538

Скрит текст:
Звездите ми говорят, че Пилчър ще умре по ужасяващ начин в следващия епизод.
Друг може и да не умре, но той - със сигурност!

Скрит текст:
От твоята уста, в сценария на сценаристите  Mr. Green
Иначе преди да прочета спойлера си знаех, че няма да я утрепе. Не е такъв човек.
Я ми кажете абитата влязоха ли или още го обмислят?  Laughing

Аз още не съм го гледала. Чакам букви или поне бг аудио да излезе по тракерите.
Никога не съм била толкова нетърпелива, щом правя компромис с бг аудио  Rolling Eyes

# 539
Скрит текст:
Я ми кажете абитата влязоха ли или още го обмислят?  Laughing

Аз още не съм го гледала. Чакам букви или поне бг аудио да излезе по тракерите.
Никога не съм била толкова нетърпелива, щом правя компромис с бг аудио  Rolling Eyes
Скрит текст:
След като токът спря и лампите на огражденията угаснаха, едно аби вече беше качено на оградата. Стана ясно, че ще се пробва да влезе.

Общи условия

Активация на акаунт