Не спираме да вярваме, че животи ще даряваме! (бъдещи мами над 35)

• 24 807
  • 725
  •   1
Отговори
# 165
Жане, любм виц в къщи Simple Smile
Аз излязох да походя. 30 мин, сега виртуално пием кафе с една приятелка, после ще купя домати от пазара и по др маршрут до нас Simple Smile
Рансън, хербаризираш ли ги?

# 166
Рансън , има хора като теб- явно с по-набито око , или по-късметлии знам ли .Винаги намират четирилистни детелини.Аз имам една хербаризирана в портмонето- признавам Simple Smile

# 167
Здравейте и честит празник! Специални поздрави за Боби  bouquet
НещО ич ме няма, тъй че отивам на балкона.
Хубав ден  Hug

# 168
Завирам ги по книгите и после ги забравям там... всеки път се изненадвам като ми изпадне някоя измежду страниците Shocked Да, признавам че имам набито око за дефекти, за различното, за това, което не се вписва в картинката... абе явно аз съм дефектна и забелязвам всичко, що има нещо чалнато Joy Дари, като се видим напомни ми да ти изсипя една четирилистна салата (не знам върви ли с ракия, ама ша пробваме Wink )
Цвети, що така - я идвай и ти на салата с ракия Hug

# 169
Добро утро
Честит празник девойки! Специално поздравявам Боби и Мира   bouquet   На всички младежи, които от днес тепърва ще навлизат в живота пожелавам много късмет, успехи и сбъднати мечти!

Рансън, много късмети много нещо по вашия маршрут с кучо  Mr. Green  Чак се зачудвам дали да не подхващам и моята по разходки  newsm78  Току виж и у нашия парк излезе някой късмет!

Даре, по въпроса с не яденето на разни неща, аз не обичам определени неща и не обичам да ми ги пробутват. Без значение очевадно или не. Последно с татко имахме спор за дивото месо. Него конкретно не че не го обичам. Но към този момент не искам да го ям, защото не съм сигурна как е тествано. А зелениите не ги обичам в салатата. Или си правя сама без тях, или отделям в чинията.

Чакам ММ да се прибере, ама още ни звук ни картина  Joy  кой знае докога са откарали снощи ...

# 170
Добро утро, вземам ди и закуска и кафенце. Мерсиии
От днес трябва да си намеря ината и да се придържам строго къмрежим, че въобще не ми харесва образа в огледалото. Свикнала съм на едни килограми и вече ми омръзна да се примирявам и да отлагам заади кърменето.
Честит празник на всички, иаз на 24 май бях абитуриентка, ама преди 24 години. До скоросипазех роклята- талия 56см  smile3555 , а мисле че съм дебела.
Даре, и у дома идва вече призрака на пуберите, аз съм строго държана и никога не съм си позволявала такова държане, та сега направо се облещвам като ми отговори напреки 12 годишното. Едва си сдържам шамарите понякога, ако вляза и в критическа мани мани .....
Рансън джанки, ооо, това го няма тук, замествам с меспило - жълти мушмули.
Магнетче хубаво сте си изкарали, дано и бързо да отмине нараненото.
Моя зъб ще ме мъчи поне до четвъртък, дано е готов за затваряне дотогава.
Креми, търпение с малката, алергични реакции се проявяватпо ярко при малките, но и по-бързо отшумяват. И аз много треперех докато станат 2 годишни, че таткото ни е бил много алергичен.
Ината хубаво си нагушкала бебче. Много харесвам този ритуал. Ще ви разкажа как правяттук кръщене и сватба, даже в събота сме канени и ако е традиционна ще снимам.
Слънчев ден за всички.
п.п. много ме кефят аватарите и подписите ви, аз още обмислям, пък и трябва да съм на нивото на вашите.

# 171
Имам въпрос :
Скрит текст:
този модел количка в кой месец започва да се използва?

или по-скоро този:

# 172
Много съм завеяна Banghead
Боби, Мира - пропуснала съм ви Embarassed Зло да ви забрави - и вас, и близките ви Hug
Венци, забравих да ти благодаря  bouquet
И аз обичам мушмули, но нашата изсъхна... както и черешата ни тази година Cry За сметка на това крада де що зелено видя по дърветата по пътя - сигурно ме мислят за луда, ама не ми пука Mr. Green После като узреят не са ми вкусни плодовете Rolling Eyes
Аз май бях абитуриентка на 22-ри преди... 22години #Shocked Скучна работа - никога не съм обичала организирани и задължителни мероприятия Crossing Arms
Отивам да готвя набързо и хуквам на работа Sick
Светъл и прекрасен ден ви желая Hug

# 173
Жане, бих лазала от 6 месеца, ако има почти легнало, ако не напълно легнало положрние, а иначе по-късно. Виж в някой сайт спецификациите на подобни. Ние на такава минахме към годинката на Сава някъде, за да ми е удобно да щъкам по влакове, меъро и автобуси. До 3-тата година
я търкаляхме. 😊

# 174
  • Истински се вижда само със сърцето.
Добро утро и Честит празник Simple Smile

Аз като Рансън преди 22 години на този ден бях абитуриентка и т.к. също не си падах по събитието бях първата в града и единствената която отиде с панталон и блузка с гол гръб - гледаха ме като извънземно, че и коментари имаше  Laughing

Вчера Швеция спечели Евровизия в чест на Уанчето  Mr. Green

# 175
Танзу, съгласна съм с теб! Не ме разбирай грешно. Но, ако не ядеш нещо, защото не ти е вкусно или не ти й е добре от него - усещаш го както и да ти в сложено в яденето. Съвсем друго е когато почнат цирковете, че мразиш нещо и почнеш да го чопкаш. А точтно 4 часа преди това си го ял Simple Smile Авокадото от обедната салата го преживях, че го изчегърта Wink Ново е, различно е, не съм го слагала др път - приемам, че не го яде.

Последна редакция: нд, 24 май 2015, 12:19 от *Дара*

# 176
Аз явно съм сбъркана, но на гости ям и неща които не харесвам, само аз си знам как преглъщам Simple Smile Преди години бях на едно гости, тогава не ядях прясно зеле сготвено, да ама жената това беше наготвила и с мъка изядох една чиния. Питаха ме искам ли още и брат ми казва " Даа иска тя толкова го обича" и трябваше да изям още една чиния  hahaha

# 177
Честит празник на всички! Специално на учители и абитуриенти, Боби и Мира за щерката  bouquet
Уанче, как е госпожо сутринта след сватбата  Mr. Green Вчера бях далече от компа, но те мислех и ударих едно по обяд във ваша чест.
Даре пускай си пердето по пуберските въпроси или пък налагай ред в къщата  Naughty.Според рисковете  Joy
Вчера яко агрофитнес, днес направих сладко от ягоди - цялата къща ухае прекрасно.
Скрит текст:
Не препоръчвам секс в кухнята рано сутрин  Naughty, сладкото изкипя и после бърсах половин час  hahaha
Хайде хубав ден.

# 178
Ава  hahaha, у нашта кухня е много тясно - нИ става  Mr. Green

# 179
Айде сега - едно време колата беше широка, сега кухнята била тясна hahaha

Общи условия

Активация на акаунт