Не спираме да вярваме, че животи ще даряваме! (бъдещи мами над 35)

• 24 774
  • 725
  •   1
Отговори
# 150
Аз малко поспах ... вие не сте си губили времето.
Шерифче, яде, яде ... на обяд как си го изяде магданоза? И до сега все го е яла Wink не е в това номера. И зехтин не ядяла Simple Smile ама ако не види, че слагам зехтин в салатата и си я яде като попско дете на задушница. Както и да е - сега ми е сърдита. Да видим на сутринта как ще е. Мисля, че просто е сърдита на целия свят в момента.
Рейнбоу, свещенниците не са ти необходими, за да общуваш с Всевишния. Той и във всяка частица от света и от нас. Ние сме част от него и той е част от нас.
Пак се търкулвам ....

# 151
Даре, и аз защото не ям много неща мм ме гони от кухнята, когато готви. Като не виждам какво слага ям.

# 152
Магнитче, гледай ти какви травми си си докарала, да ти минават бързо болежките дано!
Дара, я кажи наистина, вършат ли работа новите ти "пръсти"? Удобно ли е да се реже в тях? Аз си мисля, че повече биха ми пречили, но иначе жестът отстрана на ТМ е страхотен. Браво!
Щерифче, това "захранване" и на мен ми идва малко екстремно, ама... Моята съседка в Англия словачка и тя по подобен начин третираше сина си, който беше няколко месеца по-голям от Сава и на 2 години нормална вода не пиеше, само газирана, както и чисто прясно мляко, само такова с какао, като така бил от момента, в който прясно мляко му е представено! И тя казваше, че той просто не искал, не обичал и т.н. Казвах си как да обича човекът като никога не е опитвал?
Мимче, и на мен участието на Австралия в Евровизия ми е доста странно! Че се и вълнуват тук, че не им давали право да домакинстват... Не знам по каква линия участват изобщо!

Аз снощи след бебешката погача се оказах с две деца вкъщи. Уж Сава щеше да остава да спи в дружката ми, пък накрая купонът се премести тук. Simple Smile Сега чакам майката на госпожицата да дойде на кафе и сладки приказки, докато "младите" си играят.
На погачата се събрахме солидна българска група кокошчици, акъла му взехме на бебчето. Няма тако ва бърборене, мисля че и на австралийките скрихме шапките. Wink Иначе малката е голяма сладурана, шушулка малка с много косичка! Да е живичка и здравичка дано!
Ох, време ми е на мен за втора закуска май...

Хубав ден на всички!

Хей, и честит празник! Щях да пропусна един от най-българските поводи!

# 153
Добро утро и честит светъл празник newsm51 Ако има учители между нас(май нямам спомен  newsm78)-специални честитки на тях за днешния ден bowuu Днес и вуйчо ми има рожден ден, ще го издирвам да му се обадя-някъде се е покрил из Испания, ама в кой град е точно не знам Mr. Green
Дара- много практичен подарък на ТМ- много досетлив мъж си имаш. А относно пубертета ooooh! повечето деца се превръщат в чудовища , сменят си мнението на 5 минути, угодия нямат и не могат да стоят в мир дори със себе си Hug Дано не ти се е разсърдила сериозно дамата Peace
Някой ме беше питал за алергията на малката- ами оказа се след посещение на хомеопат,че развива сезонна алергия към тревички /папатаци/акари или нещо друго и само по крайниците има пъпки, дето стават на точки. Нищо не и изписа хомеопата, само на мен обаче ,че моите обриви са по-различни и май се оправям Praynig Обаче и двете с малката не ядем определени водещи алергенни продукти..Не е толкова фатално ,само дето ми липсват сладките изкушенияяя Embarassed
Ще трябва да купуваме с ММ подарък на баща ми,че скоро ми е рожденник Heart Eyes Май засега сме замислили фотоапарат да му вземем, че нямат такова нещо  Party
Магнетче- било е доста весело при вас, само тази травма не биваше да се случи Hug
Венци- дано пребориш упоритата зъбна болежка Praynig
Ината- Супер звузи да сте си изкарали, много весел разказ  Heart Eyesдълбоко възнегодувах като спомена газираната вода и млякото ooooh! Просто удивително как родителите внедряват порочните си навици в/у децата успешно и се базикат с тяхното здравословно хранене Tired На моята например ни-кога не съм и давала прясно мляко  с какао, тя даже прясно мляко не пие много а и аз не настоявам,че нали има казеини и други боклуци, та само ако има домашно селско тогава бих и предложила чашка, но без захар даже Stop
Звездичка- честита месечинка на твоето малко момченце, хайде и годинките ще дойдат Heart Eyes Heart Eyes
Манди- това е много яко с танцуващия светофар, но в България- не знам #Crazy
Приятен и весел ден, ние ще се моткаме по някое паркче с приятелка, та ще ви надничам от тела Laughing

# 154
Честит празник на всички,малки и големи.Честит професионален празник на Боби.

# 155
  • София/Стара Загора
Добро утро, прекрасни девойки!

Малко закуска, за всекиго по нещо
Скрит текст:

Честит празник на всички
Скрит текст:

Кой спечели евровизия?

Рейнбоу, не се ядосвай  Hug Hug Hug Hug По-добре от Фокси едва ли бих могла да го кажа

# 156
Ей, голям съм заплес Simple Smile не знам коя дата сме и като почнах да се чудя Simple Smile
Честит празник!
Ината, и на мен ми се струва, че не са не са много практични. Но сърце не ми дава да му кажа на ММ Simple Smile Мислил е за мен, което е по-важното. Ще ги пробвам и ще споделя. А той някой път като наточи ножовете и ме е направо страх да режа.
Шерифче Wink намерил ти е цаката ТМ. Сестра ми беше абсолютно същата на 14 години
Скрит текст:
Първи опити да готвя - колко не мога и ми коства - само аз си знам. Правя някаква супа, в която плуват едри парчета зеленчуци. Супа знаех да правя, мама ме беше научила. И кекс. Та, баща ми си яде супата, аз си ям супата, тя не ядяла еди кво си и еди кво си ... И хоп в сладващата всичко ситно, ситно ... Те същите работи, ама тя всичко си изяде.
Спят още двамата с баща си. Аз мисля да ударя един тигел до пазара. Че не ми се стои да едно място.
Ама първа кафеееееее

# 157
Добрутро! Пак се ококорих в седем  ooooh!
Честит празник на всички и специално на Боби   bouquet !
Днес преди 18 ( уау !! ) години и кака Жана беше абитуриентка Simple Smile
Имах страхотни учители...

# 158
Даре с тия твоите ножове се сещам за един виц , ама каТ си пийна и аз кафенцето ще ви го разкажа   Mr. Green

# 159
Аа говорите си кой какво не яде, фермани мога да напиша  Mr. Green

# 160
  • София/Стара Загора
Жане, накара ме да се замисля колко години са минали от моето завършване - 17, и нашият бал беше на 24-ти

# 161
Добро утро, момичета kaffeetrmker_2
Закуска няма да си взимам, че като разхождах кучо се натъпках със зелени джанки - чак зъбите ми скърцат, ама много обичам Blush Но второ кафе няма да откажа Coffee
Честит празник - това е един от малкото официални, които признавам и тача  bouquet
На разходката намерих поредната четирилистна детелина и я споделям с вас - дано донесе късмет на всички ни Flowers Four Leaf Clover

# 162
Хаха Даре, намерих го в мамата.Специално за теб Wink
Скрит текст:
Една жена завела любовника си вкъщи и го помолила да и наточи ножовете, докато тя се изкъпе. Седи си човека, точи ножовете и изведнъж се сеща: Лелее,ама аз никога не точа ножовете у дома, а ножовете винаги са остри!
Рансън , кВа е тая мутирала поляна бре ! С толкова четирилистни детелини Simple Smile  newsm78 Wink

# 163
Уанчеее, видях те!Как мина сватбата, кога ще гледаме снимки ?

# 164
Жанче, от години не бях намирала четирилистни, ама тази пролет открих една "дефектна" градинка от няколко корена и честичко изскачат. Важното е, че първия път я видях случайно без да търся и оттогава все хвърлям око Wink  В Сф редовно намирах по 4, 5, дори 6-листни детелини на поляната, на която разхождахме кучетата и се шегувахме, че са мутирали от редовното "поливане" Mr. Green И все пак си е късмет  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт