Не спираме да вярваме, че животи ще даряваме! (бъдещи мами над 35)

• 24 737
  • 725
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Шери екстра са децата, много им хареса и бяха общо  6 дечурлига, накрая и куче дойде Simple Smile горкото Simple Smile без Лили всички газиха цял ден във водата, станаха на прасета Simple Smile

# 136
  • Варна
 wavey Надничам ви аз от Казанлък преди да заспя...
Да ви споделя... След поредицата случайни срещи с Рейнбоу в София, сега пък се оказа, че със Фокси сме задочни познати. Със сестра й бяхме в един клас...  Mr. Green

# 137
Звездичке от другия месец започваме да броим годинките.Да ги нацелуваш и двамата.
Магнет,важно е ,че са се забавлявали децата.Били сте на чист въздух и сте расзпуснали.
Аз днес изпаднах в размисъл.На една съседка детето и е на1,6 г.Пита ме дали давам на малкия пържени тиквички с кис.мляко и чесън #Crazy.Гледах я умно поне 5 мин.Тя давала на нейното така от 5 мес.,а след7 мес.вече му давала от тяхната храна.Днес това дете изяде поне 6 шок.бонбони.Стоях и гледах умно и си мисля,че сигурно аз не съм много в час.
Новите мацки,чакаме отчет- кой,какво,защо.
Кали,колко е малък света.

# 138
Уанче, надявам се деня днес е бил усмихнат, красив и щастлив   bouquet

Шери  Hug благодаря, мила
Звездичке, честита месечинка, то наистина другия месец е годинка
Рейнбоу, ние всички тук ти пращаме нашата положителна енергия, така че това със сигурност ще помогне

Гледаме Eurovision, тази година и с Австралия  Mr. Green

# 139
  • София/Стара Загора
цък
дали това има някакъв шанс в България и как ви се струва тази идея, според създателите е 81%  успешна

и аз гледам евровизия, досега не мога да кажа, че нещо ми хареса, може би песента на Англия, другите си малко лигави и бавни, тази поне имаше някакъв заряд, нищо, че и тя лигавееше  Mr. Green

звездичке, честита месечинка

# 140
Мимче, мерси Hug вярвам в положителната енергия и съм благодарна, но каноните на църквата ми идват в повече Sick по-добре ли е бебе, заченато и родено от недорасли родители, по грешка или без желание от моето, изстрадано и чакано, което ще бъде обичано безкрайно и ще разсте с мама, леля, баба и дядо, които и на главата си ще застанат само и само да бъде добре.... Обидно и болно ми е понякога, още повече, че за бъдещия "татко" знам доста повече, отколкото много от мамите, заченали " нормално"...

Както и да е, ще си го изстрадам и се надявам в следващите месеци да се радвам на сутрешното неразположение... Църквата да си гледа работата  Crossing Arms без извинение

# 141
Рейнбоу, не се впрягай  Hug на църквата ще й трябват още век-два, докато реши, че може да приеме новите неща, които се случват на хората. А пък за отношенията с Оня горе, темата е дълга. Понякога помага, понякога не. Имаше време преди години, когато му бях сърдита, много. Не знам дали му е пукало  Mr. Green Но е факт, че един от най-големите ми приятели преди 15 години стана свещеник. И досега ми спокойно и леко на душата, когато се видя с него и си поговорим. Преди 10 дни, като бях за ден в Казанлък (да, Кали, светът е малък  Grinning), той беше единствения на когото се обадих. Знае за бебето, знае, че ще го гледам сама, никога не ме е съдил.
Тъй че Рейнбоу, действай пък Той после ще се съобразява.

Отивам да спя, че днес цял ден съм като парцал. Цялата работа остана за утре  ooooh!

# 142
Привет от Видин, ние малко обикаляме с ММ и трупаме печати  Mr. Green
Уанче, горчивоооо  Hug
Венци, благодаря за молитвата   bouquet

# 143
Дъгичке, Фокси ти го каза по-добре от мен. Църквата наистина се е забавила някъде в 18 век.
Неудобно ми е да ми благодарите, недейте.

# 144
  • Истински се вижда само със сърцето.
Уанчеее Наздраве Госпожо  Mr. Green

Рейнбоу да не ти пука, правилата в църквата са измислени от хора, не от господ   Hug

Защо БГ не участва на Евровизия? Аз досега харесах Австралийската и  Шведската песен Simple Smile

# 145
Фокси,май не само на църквата ще и трябва вк да се нагоди към съвременния живот.За съжаление много хора мислят така,най-вече в по-малките градове.Лично ние с ММ скючихме брак по настояване на свеки.Не,че не се обичаме ,но за мен подписа е неангажиращ.Винаги и повтарям,че ако нещо недай Боже се случи и не можем повече да живеем заедно и 100подписа не могат да ни задържат заедно.Подписа не променя,поне за мен,обичта ми към децата и мъжа ми.
Рейнбоу,след всичките перипетии и неща,които си преглътнала ,щастието ти от появата на дете\деца ще е по-голямо.
Ели,няма кой да организира конкурса.Ако пък се случи чудо да спечелим няма зала в която да се проведе следвата Евровизия.

# 146
Венци, огромно мерси и тук Hug

Фокси, и на теб мерси, но има моменти, в които неглижирането или директното облъскване, ме събарят на земята и ми е повече от болно...  
От цялото си сърце се надявам, че твоята шушулка ще се развива и ще ме  поканиш на погача и да я намачкам и гушкам Hug по-скоро него, нали мъж го предвидих Heart Eyes

# 147
Мерси за инфото на Мимче и Дара.

# 148
Ели, много точно казано това за правилата...

Изпуснах австралиийската, но италианците са супер  Heart Eyes

# 149
Италианците много ги харесвам, още от мънички, а тази песен им е страхотна.

Общи условия

Активация на акаунт