Не спираме да вярваме, че животи ще даряваме! (бъдещи мами над 35)

• 24 702
  • 725
  •   1
Отговори
# 120
Манди, не се отваря  newsm78

# 121
  • София/Стара Загора
цвети, а сега ЦЪК

# 122
 newsm10
Дано Praynig стискам ти палци Naughty

# 123
Записче на 9 стр. Confused Поздравления за темата, Даре!   bouquet
Уанче, желая ти щастлив и  незабравим празничен ден, а след 50 години като се обърнеш назад само да се усмихваш и да си кажеш"струвало си е всичко, всяка една минута споделена с този мъж!"  bouquet Hug
Перу, как сте с Ида, гушкате ли се?Дано са минали притесненията ви Hug
Добре дошли на новите момичета и скорошен успех на всички  bouquet
Кали, радвам се, че всичко е минало благополучно с "хората". Чакаме последователно +тест, сърчица,...и снимка с бебоците Hug.Забрави за всички елементарни и злобни коментари около процедурите(простотията не можем да изкореним от хората за съжаление).Зареди се положително и само слънчеви и хубави новини да ни носиш от тук нататък Hug
Манди-пълен напред, безаварийно и скоро да полеем книжката

# 124
Здравейте и от мен - чета ви на прибежки като успея да открадна минутка и май нищо не запомних Embarassed
Добре дошли на новите момичета - поослушайте се малко и после се явете с пълен преразказ на житие-битието ви, както и с отговори на въпросите: какво ви е хобито, как си простирате гащите, какво готвите/плетете/шиете и ако не можете - що така Mr. Green И най-важното - пиете ли бира и употребявате ли мАже по предназначението им... демек тормозите ли ги Mr. Green
Кали, ха честито ти сдобиване с човеци - убедена съм, че ще бъдат доста ревливи човеците, така че сега релаксирай докато можеш... никакви нерви Peace
Перу, как сте Hug
Уанче, попътен вятър в брачното море  bouquet
Манди, давай тука времето и маршрутите,  по които шофираш, че да знаят момичетата кога да не излизат и къде да не ходят hahaha Аз така правих в далечната 1994г и много хора оцеляха благодарение на тази информация Joy
Дари, явно ТМ има наченки на разум - решил е, че си му по-полезна с пълен комплект пръсти и ти е взел резервни Mr. Green
Фокси, Ината - радвам се, че се завърнахте Hug Някой да срита Тарторина от дупката - да се връща моменталически тука, че ще купувам нова точилка newsm29
Скрит текст:
При мен нищо ново - този месец матрака е като плажна хавлийка и май няма да я бъде... тая работа заминава към невъзможните май Tired

# 125
  • Инсбрук
А тука съм...цяла седмица от както е заминал ММ дъжд,дъжд...като настроението ми  Tired Ама утре се завръща и ще изплувам.

Уанче хубав сватбен ден и снимки чакаме   bouquet

Рансън няма да се даваш, успокой се и току виж станало, както се ненадяваш

Хубава вечер от мен   bouquet

# 126
Не бе Жане Simple Smile само за снимката са така. Ще пробвам тия дни и ще ви кажа какъв е ефекта.
Пубертетът не прощавааааааааааааааа
Скрит текст:
на обяд си изяде цялата салата, барабар с магданоза. Сега баща й е рязал и той на едро и тя изведнъж не ядяла магданоз .... и като почна да рови в чинията да го вади ... що ми трябваше да си отварям устата. Сега всички са сърдити. Ма пусто мен така са ме учили - или ядеш, или ставаш от масата.

# 127
  • София/Стара Загора
дано при нас не е така  Joy Joy Joy

Скрит текст:

# 128
  • София
Намерихме гьол! Егати кефа беше сега се прибрахме! Слънце, сянка, язовир, риба, цър пър на скара, бира, деца, рай..Simple Smile
Е не мина без инцидент- пребих се като куче слизайки от един кемпер. Подхлъзах се на слизане и с цялото си достолепие се приземих върху метално стъпало.... свитки посред бял ден видях и сега над бъбрека е страшно, имам контузия..

# 129
Магнетче, уффффф, гушкам те за бързо разминаване на синки и травми Hug

Даре, я верно сподели, дали можеш да режеш с тези предпазители Mr. Green

Уанче, страхотен сватбен ден и неповторими емоции! Още поне стотина години да се обичате, както днес! Heart Eyes и от утре чакаме снимкииииии Grinning

Венци, мерси все пак, че опита   bouquet църквата губи, не аз... За мен еважно детето да е създадено с любов и да расте обичано и обгрижвано, подробностите са второстепенни, но ако божиите наместници на земята са на друго мнение-така да бъде-всеки има право на лош вкус Hug

Манди, радвам се за шофьорските курсове и не се коси за работата, трябва нещо да се промени, за да получиш мечтаното коремче Hug това да е било Praynig

Хепикали, отчети се моля поне с ред, кака са хората, ти как си Hug

Не преставам да мисля Перу и Ида, сигурна съм, че малката ще е ОК, но важното е мама и да се успокои и да си я нагушка доволно Praynig

# 130
Дари, много мило от страна на ТМ. Грижа го е човекът Peace
Браво, Манди, развълнувана и ентусиазирана ми звучиш, не се съмнявам, че ще се справиш. Може и да ти стане удоволствие шофирането Heart Eyes
Рансън, Тарторина, я бързо да излизате и изплувате Naughty
Магнет, да минава натъртеното, ама хубав ден сте имали за сметка на това Hug
Ходи ми се на плаж пък Crossing Arms

# 131
Даре,не се ядосвай.И аз не ям магданоз и копър Embarassed и го разбирам детето.Все чопля.
Рейбоу поздравления за духа и мисленето ти.Аз мисля по същия начин-най-важното е детето да е обичано и искано.Дали имаш подпис някъде ,не е важно.Кали каза,че днес няма да може да пише.
Магнет да оздравява бързо бойната рана.Дано си добре .Как са децата?
Манди май с теб сме не само набори,ами и една зодия.Както е тръгнало и аз ще сменям работата.Дано е за добро.ане че се съмнявам,то на хубави хора като йас е крайно време да се случат и хубави неща.

# 132
  • София/Стара Загора
магнитче, много лошо си се контузила, да минава бързо  Hug Hug Hug

иве, правилно си усетила, засега ми хареса, да видим като  ме пуснат в градски условия  Joy Joy

Скрит текст:
https://www.facebook.com/Excite.Espana/videos/10153815427818032/
клипчето е само през фейсбук, не мога да го намеря другаде

шери, ако чувстваш, че имаш нужда от промяна - действай, аз от много време го исках и сега "узря" решението

Последна редакция: сб, 23 май 2015, 21:41 от Mandy~with~luck

# 133
Манди,ММ каза,че иска такава котка в къщи.Така ще забравя за нета.Не е познал-ще има или аз,или котката.

Жане и аз обичам да гледам готварси предавания,особено сладкарски.Обичам и да се цапам,но нямам условия в тази кухня и го правя все по-рядко.

Мамаса ти нещо обърка часа Joy

# 134
Уанче, не стигнах по-рано, ама мислено ти пожелавах прекрасен и вълшебен сватбен ден! Hug Обичайте се!
Шери, ах, не забравяш, благодаря ти, порастна момчето, още малко ще броим месечинките и ще почваме годинките Grinning
Имам да наваксвам с четенето.

Общи условия

Активация на акаунт