Не спираме да вярваме, че животи ще даряваме! (бъдещи мами над 35)

• 24 687
  • 725
  •   1
Отговори
# 105
Уан, честит ви сватбен ден! Дано да бъде приказен, прекрасен, щастлив, емоционален и незабравим! И все следващ ден заедно бъде като днес! А най-вече ти пожелавам заедно да станете поне трима! Praynig
Бонбон, добре дошла, дано да се чувстваш добре тук Hug
Ината, дано да са ви розови гащите stork-girl
Манди, браво за ентусиазма да кормуваш Hug
Венци, дано да ти се запазят снимките. Моят компютър като са развали голям рев и тръшкане беше за всичко загубено. Добре, че ММ спаси положението. Дано да мине и сагата със зъба. Благодаря за литургията, страхотни сте! Hug
Жане, много хубав момичешки аватар си спретнала.
Аз много исках близнаци и тъй като обичам лабрадори, за да се самоорисам и да предизвикам съдбата след трансфера си сложих тази картинка-двечки бебета розово и синьо. Викам си да не е твърде самоуверено пред този горе, не сложих бебета, а кучета бебета. И явно се получи Grinning
Днес ще правя ягодови кремчета Heart Eyes

# 106
Иви, Мамчето ми го направи още от преди да знам пола, ама днес сколасах да седна на компа да си го сложа Simple Smile
Даре, ми тъй де  Rolling Eyes

# 107
  • София/Стара Загора
ето ме, жива и здрава, инструктора и другата девойка също  Mr. Green мнооого ми хареса....е не беше идеално, но аз не съм се и надявала и очаквала друго, но мисля че има хляб в мен, пък да видим другата седмица какви ще ги свърша

мамче, добре, че видя грешката в ника, че аз хич и не го забелязах, в 12 през нощта, явно съм го пропуснала

венци, благодаря за литургията, и дано овладеете проблема със зъба и да се размине рязането  Praynig

уанче, още от сутринта те мисля - днес е твоят ден и нека нищо не попречи на хубавия ви празник

перу Hug Hug

това кормуване много ме изтощи, чак не мога да повярвам колко изморена се чувствам

# 108
  • при моите деца .....
Привет!
Супер натоварена седмица е моята...
Трудно ви чета, но да се запиша....
Пожелавам да изпълним темата с добри новини!
 Hug

# 109

Какво ми е взел ММ да не си режа пръстенцата Wink
Манди, проспах ти кормуването Simple Smile много готино в тоя дъжд.

# 110
Даре,браво на ТМ за предпазителите.Сигурно изтръпва като хванеш нож.
Жане, щом ти започна за говориш за говене,значи заразата тук е голяма.
Венци,дано се оправи всичко със зъба.
Дано Ида вече е при мама.

# 111
Изтръпва,щото нали помниш как ги точи ...бър ... още стои коледната табелка.

# 112
Много готино, ма що са тъжни  newsm78

# 113
Цвети, само такива е имало рече ММ Simple Smile

# 114
Уанче   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Какво за Ида и пъпната връв ,проблем ли има?

# 115
  • София/Стара Загора
лелел, досега спах....голям зор е било за моята психика днес, защото аз иначе много рядко полягвам следобед, ама сега му ударих един сън от 3 до 5

даре, много полезен подарък

# 116
Даре, пробва ли ги вече тез предпазители? Интересно ми е дали са удобни  newsm78 Аз не се наранявам много често, но все пак е полезно човек да ги има.

# 117
Даре каТ ги сложиш по един на двата пръста, после можеш ли да държиш ножа?

# 118
  • София/Стара Загора
колкото и да не вярвам, моето (близнаци) е точно така Какво ще донесе лятото на всяка зодия  

Последна редакция: сб, 23 май 2015, 18:25 от Mandy~with~luck

# 119
Жане, щом ти започна за говориш за говене,значи заразата тук е голяма.
Шери, луд фен съм на готварските предавания и на храната като цяло ! Обаче да готвя ... Confused Не ме влече и това е . Обичам да меся хлябове и пити , но после много дълго ги ядем, затова и рядко се хващам   chef

Общи условия

Активация на акаунт