Не спираме да вярваме, че животи ще даряваме! (бъдещи мами над 35)

• 24 668
  • 725
  •   1
Отговори
# 90
Добрутро!
Мандиии, ще ти изям аватара  Joy . И аз ще се пробвам с кормуване и курсове догодина, ти и Мимчето ми давате смелост че не е твърде късно Simple Smile
Скрит текст:
станах , пих кафе, направих една камара палачинки и в осем часа се тропнах на компа! Е това вече е садизъм  hahaha

# 91
Добро утро от мен

Уанче, Честит сватбен ден!
Желая ви усмихнат, пълен с емоции и чудеса сватбен ден!  И разбира се щастлив семеен живот! Нека в семейството ви има винаги любов и разбирателство! Поддържайте огъня и страстта между вас и се наслаждавайте на всеки миг заедно!

Манди, радвам се за добрата развръзка при теб   Hug  Приятно шофиране днес!

Ава, ще ти пиша по-късно на лични за къщите, за да не се приеме като реклама.

Аз вчера доста окъснях. Краниста, който трябваше да разтовари беше супер крив. Явно и на него не му се е работило в петък  Thinking  Въртя ни 4 часа докато разтовари. Ама се получиха добре нещата. После пък и за компютъра ни се обадиха, че е готов и хукнахме с ММ до Пловдив да го взимаме, че сестра ми опищя света за тоя компютър. Та се прибрахме към 8,30  ooooh!  Изкъпахме се, че аз бях цялата в пръст и кал от разтоварването, и бяхме на вечеря при майка ми. Нацелувах поне племенника. Кръста ми още е схванат и боли, но съм решила на обяд като хапна да пийна един диклак, да видим дали ще ме отпусне. За днес съм решила пълна почивка. ММ има банкет да организира за довечера, но категорично отказах да се включа и в това. Та днес съм сама, и вечерта също. Ако сестра ми се обади за кафе, ще изляза към парка. Ако не, ще изляза само за плодове и зеленчуци  Mr. Green  Още съм по нощница, пия кафето и се наслаждавам на цветята.

Последна редакция: сб, 23 май 2015, 10:23 от tanzu

# 92
Честит сватбен ден на Уанчето. Нека този ден бъде изпълнен с множество хубави емоции и догодина да изживеете най голямото щастие да станете родители.
Мани на теб леко шофиране.
Кали на теб, лек път.
Даре , как е девойната .
На мен цял ден ми дава грешка, когато се опитам да вляза в мамата.

# 93
На мен цял ден ми дава грешка, когато се опитам да вляза в мамата.
Откакто публикувах сутринта ми дава тази грешка. Скъса ми нервите, мамата ѝ с мама! Twisted Evil

# 94
И при мен от сутринта имах невъзможност за влизане  Twisted Evil ММ се смили над мен и ме остави да се мотая из къщи а той се вихри милия сам на нивата  ooooh!
Уанче, весел празник  Hug и да си направите един / или повече/ ревящ подарък по случая  Naughty

# 95
Значи грешката не е в моя тИлИвизор .И без това трудно ви следя и като даде грешка направо откачам.

Честити месечинки на Шефа на Звездичката и на принсеса Хелена на Мимче.

# 96
Шерифче, аз нямам проблеми с девойката Simple Smile мен общо взето ме слуша. Ама аз съм страничен възрастен. Което е много по-различно от родител. Едно нейното отношение е по-скоро като към приятел възрастен, друго - моето към нея е като към по-малък приятел. Т.е. родителско-детски отношния няма. И съответно тръшкането е по-различно. Имахме преговори какво ще се обядва Simple Smile така и не можах да я схвана каква й е разликата между омлет и пържено яйце, ама няма особено значение. Замъкна сега баща си в Джъмбо. А аз ще режа салатата Simple Smile

# 97
Даре,забелязала съм,че по добре се разбирам с чуждите,от колкото с моите деца.За яйцата,имахме една учителка по готварство,която все повтаряше,че бърканите яйца не се бъркат.

# 98
  • Истински се вижда само със сърцето.
Да се отбележа на 7ма страница  ooooh!

Даре   bouquet за темата. Намерих си най -после капките на д-р Бах Simple Smile

Жане, честита ти мома  Hug

Кали, много се радвам и продължавам да стискам палци  Hug

Надявам се Ида да е добре и Перу скоро да пише от вкъщи  Praynig

Мандиии карай внимателно  Mr. Green

Добре дошли на новите момичета   bouquet
Фортуна радвам се че писа Simple Smile как е Катрин  Heart Eyes

# 99
Уанче, честит сватбен ден! Много обич и разбирателство!  bouquet
Дано с Ида всичко е наред!

# 100
Здравейте, дами!
Надявам се да ме приемете в групата. След месец-два очаквам да се появи бебо. Много се радвам, но неизвестното ме плаши...
Ще се радвам да намирам отговори на някои въпроси, когато изчитам коментарите.

# 101
Поскитахме по паркчетата с приятелка и сега изморени в къщи Grinning дано заспи щерката, че на мен май повече ми се дреме..
Фортуна, как е сладкишчето? Прави ли бели Sunglasses
Уанче, честит сватбен ден, щастие ти пожелавам и приятна умора днес Heart Eyes

# 102
Здравейте момичета, не съм спряла да ви чета, но през телефона не мога да пиша на бг. Единия таблет отиде на ремонт и се оказа, че е счупен вход за зарядното и едва ли ще го оправят, а имам толкова снимки там. Благодаря ви за пожеланията за моите именички, не съмписала от 21, а и сега видях че не съм успяла да сложа картинките с почерпката.
Манди хубава премяна и честит нов ник, поздравявам те, че защити ХепиКали в другата тема. Аз така запалих, че си наложи да броя до 100 за да не изригна брутално. Кали забрави го, не си струва, топли и гушкай сега яйчицата.
Добре дошли на Авентура, Новодошла и Поли, успех ви желая момичета.
Уан, какъв хубав ден е днес за теб, наслади му се, нека празника ви се получи, какъвто си го представяше. Чакаме фотоистория после.
Даре, благодаря за темата, и аз съм от "искащите", само ми дайте жокер на лични. Идеята е супер.
Перу, как си мила, изтекоха ми очите на телефона. Само чакам да се похвалиш как си нагушкала нацелувала Ида. Как мина запознанството ви, само си представям малките съвършени пръстенца, устнички, миглички.... замириса ми на бебе. Не се притеснявай за пъпната връв, всичко ще е наред с бебка, много често се получава, и обикновено няма усложнения. Първото ми раждане беше нормално, и освен че се оказа увита, пъпната връв беше и много къса и не пускаше бебето да се покаже, даже накрая след епизотомията дойде втори дежурен да ме написка под ребрата - изхвръкна цялата като тапа и тогава се видя. Цял ден я преглеждаха и следяха, а вечерта ме викнаха да си й взема, нищо й нямало, казаха го така сякаш са се хванали на бас и са изгубили.  Още малко и се прибирате на спокойствие. Между другото, сигурна съм че ТМ е хубавец, но нека поне по очите да прилича на теб. Уникално запомнящи се очи имаш, от ретроиграта само теб и Дари разпознах.
Моята сага със зъба продължава, в четвъртък ми вадиха нерви, в петък се спука венеца и до сега изтича гной, оказа се периодонтит, чичко Гугъл ми показа много грозни картинки, дано ми се размине хирургия и да се справи лекарката ми.
Малката се събужда, немога да ви пиша много, но ви мисля. Гушки за всички.
Само да спомена, в сряда са чели литургията за която ми писахте на лични, Дъгичке, не са направили компромис, но са взели присърце молбата на мъжа ми и са му обещали да включат името във вечерните молитви.
Бонбон 77, ние пък ще се радваме и ако ни пишеш, ще чакаме още едно бебче да познравим.

# 103
.
Ще се радвам да намирам отговори на някои въпроси, когато изчитам коментарите.
Бонбон , тук можеш да намериш отговори на всички въпроси , за плетене , готвене , шиене , любов ... Simple Smile

# 104
Ау Жане, ще уплашиш жената Simple Smile И за бебета се говори.
Венци, ще ти простим някоя и друга латиница, докато ти оправят устройствата. Дано бързо ти размине със зъба. Това е ужасно и може мн да се отрази на човек.

Общи условия

Активация на акаунт