Не спираме да вярваме, че животи ще даряваме! (бъдещи мами над 35)

• 24 595
  • 725
  •   1
Отговори
# 75
Кордели и аз имах Simple Smile То кой от нашите набори не е имал?
Пък мен татко ми ме научи да си правя маникюр. До ден днешен е важна точка от женските работи. Може да няма лак, но трябва ноктите да са оправени.
Утре това ще правим с тинейджърката. Даже може да й метна една мента, ако й се хареса Simple Smile

# 76
  • Варна
До сега ви четох... Благодаря, че ме мислите.
Всичко е наред. Трансфера беше към 19.30, нищо че ме извикаха в 16.00, ама то това си е нормално за тази клиника...
Върнаха двама души, другите 6 ще ги наблюдават още и сигурно утре ще ми се обадят колко ще замразят...
Манди, честит ти нов ник. Дано ти донесе мноооого късмет...   bouquet

Момичета, ние утре си тръгваме от София. Ще преспим в Казанлък и в неделя се прибираме във Варна. Та може да не се включа тези дни, да знаете...

# 77
Кали, страхотно! Стискам палци да им хареса на хората  Hug
И как ви завиждам за Казанлък, толкова е хубаво там сега. Искам си там пък, там си ми е у дома и при приятелите ми   Sad

# 78
Кали, браво на вас! Дойдохте двама, тръгвате си четирима!
Фокси, добре че забременя, че те беше хванала съвсем липсата Wink
Айде да нанкаме ....

# 79
Кали, сега само спокойствие и авокадо, ние няма да пускаме палците  Praynig дано има и за замразяване

Отивам и аз, лека

# 80
  • Варна
Искам си там пък, там си ми е у дома и при приятелите ми   Sad

Ама ние градски ли сме с теб? Виж ти, може и да се знаем...  newsm78 Къде си учила?

# 81
 Grinning,  Кали! В МГ-то

Даре, днес съм на промоция  Mr. Green тая вечер мързелувам, че ми се стопиха лагерите през седмицата.

# 82
Здравейте, момичета!  Hug Отдавна не съм влизала в темите, някои от вас не ме знаят, надявам се, другите да ме помнят. Но не затова влязох, а заради Перуника.
Перуника, много, много се радвам за теб, че успя! Честита дъщеричка! Да ви е жива и здрава! Винаги много да ви радва! Да си майка е най-хубавото нещо на света, да се оглеждаш в очите на детето си е най-хубавото нещо на света! Желая ти много щастие и бързо възстановяване. Малката Ида е с перфектни мерки, а името и` е прекрасно. Нямаш представа колко се развълнувах като прочетох в темата, че очакваш дете и че всичко е минало благополучно.  Hug
Момичета, не спирайте да вярвате. Стискам палци на всички и ви гушкам много, много!  Hug

# 83
Привет!
Набързичко само да се запиша в темата. Прочетох само първите 2 страници и тази отгоре-отгоре.
Перу, надявам се всички с малката Ида да си е наред и опасенията на докторите да са неоснователни! Голяма прегръдка на мама и целувки за малката принцеса! Simple Smile
Кали, хайде късметлий да са тези двама души и хубавко да си се захванат и да си седят на топличко през следващите 8-9 месеца! Стискам палци!

Мацки, няма официално СИНИ гащури още, това е моето препдоложение! Толкова много искам момиче, че съм убедена, че няма да е. Wink
Със Сава много исках да е момче и сякаш си знаех, че ще е. Просто на мен ми е толкова хубаво да имам по-голям брат, че ми се ще и ние, ако е рекъл Господ да имаме госпожица, тя да е по-малка. Но... ще видим какви ги е планирал за нас Шефът горе.

Правих едни бухти сутринта и ми остана тесто, с което сега ще пробвам да спретна нещо соленко, дано се получи, че нещо глад мори добитъка въпреки закуската...

# 84
Фортуна Simple Smile вчера като четох списъците и се сетих за теб. Как е малката Катрин? Сигурно вече е голяма мома.

# 85
Утро! Взимам си от кафенцето, ма с тез торти няма да се разберем  Naughty
Кали, Hugхората да им хареса с мама и така още 9 месеца  Praynig Лек път към дома   bouquet
Ината, дано и ти се похвалих с розови гащурки тогава Praynig И аз винаги съм искала голям брат, ма сега оценявам колко е хубаво, че имам сестра   bouquet

# 86
Maцки, само да ви кажа, че моят експеримент с бухтеното тесто се оказа доста сполучлив! Чудни сиренки и кашкавалки ми се получиха, много пухкави и крехки!
Сега похапвам пак тестеничко и отивам да гушкам една млка новородена мома! Simple Smile

# 87
# 88
  • София/Стара Загора
Добро утро, момичета! Слънчев и усмихнат съботен ден ви желая...

Аз отивам на първия си час по кормуване....никой да не излиза в района на Костинброд...там ще ни води инструктора  Joy Joy Joy

и малко мъдри мисли Мъдростта на един скромен тибетски монах в 24 кратки изречения

# 89
Мамче, много силно се надявам, орисала съм ги, ти само освободи главата Hug а другото е лесно

На мен ми се размина идването другата седмица, но третата на юни ще се видим на 100%, да те разхождам бременна
Благодаря ти! Hug Дай Боже ..

Манди, честит нов ник и на теб! Нека ти е на късмет. Една изпусната буквичка виждам, или е умишлено? wth?/with

Фортуна, аз те помня. Нали съм от динозаврите в темата .. Tired

Уанче, пожелавам ти вълнуващ и незабравим сватбен ден!  bouquet И после щъркела да донесе и вашето вързопче.

Приятни почивни дни на всички!

Общи условия

Активация на акаунт