Не спираме да вярваме, че животи ще даряваме! (бъдещи мами над 35)

• 24 557
  • 725
  •   1
Отговори
# 60
  • София/Стара Загора
Фокси, Цвети Hug Hug Hug компютърни курсове са, то е ясно, че човек винаги може да научи нещо ново и никога не е късно за това

нещо интересно за новородените бебета на финландските майки http://bgkef.com/Vav-Finlandiq-vsqko-novorodeno-bebe-spi-v-karto … prosto-NEVEROQTNA

# 61
  • New Zealand
Нямам конкретни хобита. Гледам да се забавлявам с работата си Simple Smile Иначе, не готвя често, поради липса на време / и муза /, за сметка на това, ММ надобря в кулинарията Wink

# 62
Манди,браво за хубавата развръзка.И аз като Фокси да питам,за какви курсове стсва дума.Лично аз винаги съм отворена за нови знания,не се знае кога и какво ще ми е от полза.
Така и така сме на тази тема,дайте някой сайт за уроци по немски.Уж съм го учила,ама...Искам да си упресня граматиката.Уж знам основните неща,но много отдавна съм нямала досег с този език.Всяко нещо ще ми е от помощ.

# 63
Манди, дано да е за добро  Hug Понякога трябва да се направят известни отстъпки за да може нещата да тръгнат в посоката, която ти искаш. Не знам какво ти е образованието и квалификацията, но по принцип в училищата се търсят информатици и би могла да започнеш временно работа докато намериш нещо по-стабилно.

# 64
  • София/Стара Загора
амини, мислила съм го за училищата, мога, аз съм с педагогическо образование и правоспособност, и то не само по информатика, но засега не ми се иска да се пробвам в училище, иначе имам колежка, която работи почасово и е учителка и много пъти ме е карала да се пробвам в тяхното училище, но засега ще изчакам

# 65
Ма Даре ако знаеш от каква голяяяяма точилка имам нужда  ooooh! бедна ти фантазията  Confused Ми айде аз ще съм леля / ми племенника ми е на 23 почти и ми казва на име само когат ме четкосва нещо/ ти ще си " "наборе"  Hug
Манди, кога успя у да се и прекръстиш  hahaha Мисля, че има пазарна ниша и ще успееш  Naughty, защото си много позитивна Hug
Авентура, веднага да разкажеш какво ти готви М  Laughing Иаз на ММ му казвам, че го искам само по престилка в кухнята  Embarassed ма той ми се опъва  Twisted Evil

# 66
Манди, много късмет оттук нататък ти пожелавам, хубав ник. Това за финландския старт пакет го бях чела миналата година и ми направи страхотно впечатление
Цвети, и аз и ах едни такива големи кордели ама сигурно само в детската градина са ми ги слагали, аз после ги гледах само и си мислех, че са много красиви. Майка ми все с едни къси прически ни нареждаше със сестра ми...аз сигурно затова сега само с дълга коса карам.
Шери, и аз се нареждам до теб с немския, каката има все по-сложни домашни, аз все по не разбирам, що не го учих навремето както трябва, имах го 3-4 години в университета...
Зази, дано се подредят нещата у вас  Hug
Кали, много те мисля и много стискам палци  Praynig
Много позитивна енергия за малката Ида

# 67
  • София/Стара Загора
аз като малка винаги бях с пандели, едни такива големи и много си ги харесвах, само не обичах скубането сутрин за градината и училище, май до 2-ри клас бях с тези пандели, сега са разплетени и прибрани при нашите

мимче, аз също много се впечатлих и затова я пуснах тук, благодаря, мисля, че нещата ще се развиват положително и добре щом не съм при тази пиявица на работа повече

цвети, много си наблюдателна  smile3501 Hug Hug Hug Hug

# 68
Мимче,то аз и матура по немски държах в училище,ама повече разбирам.Не мога да го говоря.Искам сега докато съм в къщи да опресня някой неща и да уча нови думи и да се опитам да го понауча.

# 69
Шери, късмет . Аз за две години и половина го говоря като циганка български  Embarassed ама здраве.
Пююю, щях нещо да пиша и ми се изпари ог главата
Ааа Даре, обожавам племенничката ми да ми казва лельо, както и всички изчанчени варианти докато го каже правилно... Жалко че с племенника ми няма да е така Sad Иначе за децата на приятелките ми съм Жана Simple Smile
Манди, нов ник- нов късмет а Simple Smile
Скрит текст:
панделите бяха нещо страшно! Татко пращаше кордели от Коми , а мама ни ги набираше на машината... Още я помня една голяма и червена попа ми я намаза с олио на къщенето Simple Smile

Последна редакция: пт, 22 май 2015, 22:12 от janach

# 70
това немският не е по моята част. направо лошо ми става като му видя думите  Shocked

Манди, не знам какви компютърни са, ама напоследък си мисля, че няма да е зле да се захвана с ексела, че го ползвам като индианец.

И не ми се смейте, обаче ми се върти в главата пак да почвам да уча. Това ще е третото. 
тъкмо докато бебето порасне  Mr. Green

# 71
И аз си мислех, че ще е добре да понауча английския, но се мъча   ooooh! До края на юни трябва да го избутам и повече не мисля да уча изобщо  Crossing Arms

# 72
И на мен като малка майка ми вързваше най-прекрасните пандели-правеше ги двуцветни и много големи. Бях много красива и всички ми завиждаха за хубавите пандели! Боже, майка е посветила живота си на мен! Обичам ги повече от всичко! Heart Eyes

# 73
  • София/Стара Загора
Фокси, колко познато ми звучи, и аз скоро се бях замислила за трето, ама....а миналата година точно, когато беше срока за подаване на документите за магистратурата ми беше опита и хич не можах да стигна до пловдив, там мислех да записвам....но поживем, увидем

а с ексела, може да спретнм нещо  Mr. Green

# 74
При мен напук на зодията ми,ми вървят математиката и точните науки.Никога не ме е бивало по литература или история да разпъвам локуми.На времето нямах добра основа в училище по немски.За една учебна година се смениха 12учителки.После в техникума ми беше много трудно,че езика беше основен предмет.Сега ми е дошла музата и си мисля поне да опитам да наваксам.
Жане,то в чужбина май не върши много работа езика дето го учиш в училище.
И аз ходих с пандели,за всеки ден различен цвят.Татко много държеше на панделите,нищо че нямах много коса.

Общи условия

Активация на акаунт