Не спираме да вярваме, че животи ще даряваме! (бъдещи мами над 35)

• 24 536
  • 725
  •   1
Отговори
# 45
Перу, всичко с бебката ще е наред, дано ти разрешат да си я нахраниш, и да си близо до нея, и ти и тя ще сте по-спокойни, гушкам ви  Heart Eyes Вярно, че има притеснения и през бременността, ама треперенето за бебета основно започва с раждането, и просто...не спира  Heart Eyes Особено за майките, пък и за някои баби.
Ава, ама на вас ви прилича  Simple Smile, все пак сте моми-фръцли, трябва да показвате красотииии  Flutter
Жане, споко, има и в двете крайности, имаше и с якета детенца, та няма да сте от аутсайдерите  Laughing
Кейче, сериозно ли е известна мамата, не лъже, да знаете, иначе е много готина мацка, елегантна, явно и доста смела  Simple Smile

# 46
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1436917
Пипи на 70 Wink Да й е честит рождения ден и да не остарява никога!

# 47
напоследък във врачка съм се превърнала и не само във форума Mr. Green
Рейнбоуче, хвърли и на мен един боб. Flutter
Скрит текст:
Дали с твоите кадемлийски тестчета ще ме споходи чудото, за което толкова копнея ..

Мамче, много силно се надявам, орисала съм ги, ти само освободи главата Hug а другото е лесно

На мен ми се размина идването другата седмица, но третата на юни ще се видим на 100%, да те разхождам бременна

# 48

Кейче, сериозно ли е известна мамата, не лъже, да знаете, иначе е много готина мацка, елегантна, явно и доста смела  Simple Smile

Дааа, много е сладка, биолог е. Млади хора, живеят на село. Аз много я харесвам.
Ако някой иска, може да се сприятели с нея, тя е един много интересен за мен свят. Сега ще й пиша, че я рекламирам.

Последна редакция: пт, 22 май 2015, 20:34 от Keй

# 49
Хехе, същата сладурана е, леле колко е малък света Hug 

# 50
Авентура, Новодошла, Поля, добре дошли и дано скоро се сбъдне мечтата ви Hug
Жанеееееее, цял ден тръпнех за малкото голямо бебе. Честити ти панделки, да е всичко наред до края Hug. Ти отдъхна ли си, как се чувстваш?
Перу, не съм спряла да ви мисля. Много се вълнувам и само си ви представям с Ида и таткото Heart Eyes. Много силно ви прегръщам Hug. Силно стискам палци и се моля всичко с бебе Ида да е наред, сигурна съм, че е  Hug
Даре, разплака ме. Дай Боже майчината й зараза да обхване всички Praynig
Ооооо, Кали, как се радвам за всичките човечета. Пожелавам ти двечките да са на топло при теб 9 месеца, а другите след някоя година и от тях хора да станат Praynig
Манди, всяко зло за добро. Не ти трябват нерви, притеснения и ядове, особено като ще почвате процедура. Явно си търпяла и чашата е преляла. Но с никоя работа не започва и не свършва света. Аз последните години точно като бяхме в процедури или бях без работа, или започвах нова. И все си казвах здравето и бебето са най-важни Peace.
Креми, дано да се намери решение и да се оправиш Hug
Коте, бременей си и остави мъжете да се оправят, каквото направят-такова Peace
Пиаф, да се оздравявате бързо Hug

Иииии, че съм отвеяна, Даре благодаря ти за прекрасната тема   bouquet

# 51
Не мога да смогна да ви изчета, път то на всяка страница - хубава новина.

Жане, честити ти панделки! Да дойде безпроблемно малката красавица.

Кали, стискам палци за хората. Те ще си те познаят.

Добре дошли на новите момичета! Новодошла, писах на лични за опита ми с моята докторка. Само първия път каза "нямаш време" и после само действахме.

Даре, благодаря за веселата тема.
На мен ми тази събота и неделя май ще са ми почти почивни. Дано.

# 52
  • Инсбрук
Жане честити розови гащи!

Кали успех и да видим едни Кико и Рал   Heart Eyes

Ида ще е борбена като мама, няма да се даваме

# 53
Драсти   bouquet То едно писане......нямате прочитане  bouquet
Перу, всичко ще е наред  Hug Ида знае какво значи за Вас  Naughty пък и кой ще се откаже от родители като вас а?  Hug Hug И я колко лелки изпращат целувки   bouquet
Жанееееее  Hug Hugчестити ти панделки. Ех като се сетя колко мразех да ми слагат онез кордели Joy, ъмчи те бяха по големи от главата ми  Joy
Кали Hug чакам да разкажеш да хората  newsm78 и ще броим с теб има няма 12 -14 дена Praynig
Добре дошли на новите дами   bouquet

# 54
  • София/Стара Загора
Даре, благодаря за темата и благодаря, че си толкова искрено загрижена за всички Hug Hug Hug Hug добър човек си - с всеки ден се затвърждава повече това ми мнение...ММ даже не можа да повярва, че се обаждаш, за да видиш как съм...благодаря  Hug Hug Hug Hug

перу, всичко ще е наред, Ида е силна, а ти си вече майка и е нормално да си притеснена  Hug Hug Hug

благодаря за стиснатите палци и положителната енергия от всички днес.  Hug Hug Hug
резюме на развръзката
Скрит текст:
от 1-ви юни ще съм официално съкратена мисля по чл. 328, т.3 но ще го знам със сигурност като мина през счетоводството. всичко мина много бързо и не ме бавиха изобщо.
 в момента, в който казах, че се отказвам от обезщетението, което ми дължи, (амини, благодаря за идеята), а само искам да ми плати отпуската, която трябваше да ползвам края на юли, всичко се разви главоломно, защото това е било планирано, просто явно не е била решила дали ще съм аз или другата колежка,
но независимо, че аз напускам и тя закрива 2-рия офис, на другата колежка заплатата няма да се запази, а вместо с 250, я сваля с 200 за постоянно...

да ви кажа олекна ми, защото обстановката беше вече много тягостна, обмислях го от много време и сега му дойде времето......
така, че като си оформя документите с нея в началото на юли вече окончателно, мисля да се пробвам да водя курсове и ще се радвам, ако мога да съм полезна на някоя от вас или ваши познати, ама като го обмисля и подготвя, ще си ударя една реклама  Joy Joy

добре дошли на новите момичета  Hug

жане, много хубава новина, малка госпожица, ех, че хубавооо

кали, това е твоят опит, вярвам в това и скоро ще се радваме заедно на положителен тест  Hug Hug Hug

всички болни, бързо да се оправяте и да се радвате на хубавите слънчеви дни

# 55
  • New Zealand
Момичета, още веднъж благодаря за посрещането! Hug Записвам се в новата тема с пожелание за хубави новини Heart Eyes

# 56
Манди, много стиснати палци да мине всичко както трябва до юли и да си спокойна.
Я, разкажи малко повече за тия курсове. Кво ни пречи да се пообразоваме още малко  Grinning

# 57
Е що бе, Манди? Нали сме си виртуални дружки? То това с работата си е супер важно нещо в живота на човек. Ама ти сега ме караш да се изчервя .....
Авентура, добре дошла на теб! Видях те в края на предишната тема, ама нещо зор беше петъка.
Сега ние понеже сме много любопитни и искаме да попълниш лексикона ни Wink (както всички новодошли): готвиш, чистиш, бродираш, плетеш, четеш ..... какви са ти хобитата, как обичаш да разпускаш? Щото ние сме опасни мацки и всяка си има свои бръмбари в главата Wink
Боби, ти някоя книжка щеше да ми препоръчаш? Отнесе се покрай абитуриентските вълнения?
Цвети, ако още един път ни лельосаш ще вадя точилката Wink  И без това оня ден спорих със сестра ми - трябвало да съм леля Дари ... не можело само Дари ... ма пък аз й казах тогава да почва да ме какосва Simple Smile щом малката ще ми вика лельо.
Много спокойно с тинейджърката. Вечеряла KFC, нагледала се на таблета и сега зяпа Карибски пирати. Аз си бродирам тихо и кротко до нея. Пък баща й отиде да работи. Олях се ....

# 58
  • При вещиците
Манди, да ти ям подписа  Grinning
Нищо не се случва случайно. Успех! Да, я кажи за какво курсове, с какво се занимаваш.
Авентура, нали ти казах добре дошла  newsm78
Перу, изпращам вечерна доза положителни мисли за малката принцеса.
Даре, аз пак съм изпуснала. Коя е тийнейджърката?

# 59
Манди, когато нещо има да се случва то става бързо и лесно Naughty значи правилно си постъпила  Naughty Надявам се всичко да се подреди по възможно най добър начин за теб. Какви курсове?

Общи условия

Активация на акаунт