Не спираме да вярваме, че животи ще даряваме! (бъдещи мами над 35)

• 24 659
  • 725
  •   1
Отговори
# 510
Сигме,дано и вече да нямате такива ядове.

# 511
  • Истински се вижда само със сърцето.
Лили при нас е толкова навън като се стопли и си мисля че е жега  hahaha

Сигме добре че действа  Hug

# 512
Е има още хрипове, ама поне са намалели. Лошото е че аз се влошавам. Бах чувала че тия градински вируси са гадни, ама честно ви казвам направо ми иде да се гръмна.

# 513
  • При вещиците
Сигма, да се оправя скоро малкото ти съкровище и без много проблеми за в бъдеще.
Момичета, дайте рецепта как да направя вкусен и крехък телешки стек.

# 514
Перу, беше писала отдавна как приготвя телешко, но не си спомням нищо.
Лили, на мен ми помагаше тоник против повърщане.

Сигме, дано да не стигаш и ти до АБ  Praynig

Магнитче, честит празник и на малкото цветенце Лили  smile3525

Тарторина, да както ти е отговорила и моята съгражданка Цвети, това е Държавната Търговска Гимназия. Построена е в края на 19 век, като умалено копие на Виенския университет. Вътре е още по-внушителна.

# 515
  • Истински се вижда само със сърцето.
Лили ние правим стек по следният начин - предварително му слагаме само микс пипер, след това загряваме тигана и слагаш малко масло и малко олио за да не прегаря маслото, стека около 2,5 макс. 3 мин. от страна - не знам колко са дебели, след като го извадя в чинията поръсвам със сол и му слагам масло отгоре да се разтопи по него и да си почине 5-6 мин. Може да си направиш масло с подправки за отгоре. Месото го правя средно изпечено с розова среда, така остава по - сочно и крехко. Ще потърся рецептата Simple Smile http://www.vkusnoteka.bg/2014/06/blog-post_14.html нашите са по - тънки обаче и за това по - малко мин. го държа, но винаги става страхотен.

Да се допълня ни е правим ето този вид rib eye steak
Скрит текст:

Симе да се оправяш  Hug ужас са тези вируси  ooooh!

Последна редакция: ср, 27 май 2015, 14:09 от ecoeli75

# 516
  • В градината...
Честито на всички рожденици, да са живи и здрави   bouquet

Уанче, мерси, че се сети.
И аз да почерпя за нашата баба

Скрит текст:

Сигме, оправяй се  Peace

Последна редакция: ср, 27 май 2015, 14:17 от perunika

# 517
Честито на всички празнуващи днес, а те не са никак малко!   bouquet

И ние правим по подобие на Ели телешкия стек, но на барбекю. На по-силна степен на барбекюто 3 минути от едната и 3 от другата страна. Вътре е леко червеникаво, но телешкото се прави така. Не трябва да е опечено много, защото после не можеш да го отхапеш, става като каиш твърдо.

Аз знам, че тоник не се препоръчва за бременни. По-добре кола.
Ели, и нашите нощни шкафчета  на Икеа  са същите като твоите.
Цвети, много се радвам! Дано до края е всичко наред!
Значи се заформиха: Креми и Ината, Фокси и Цвети и проектоплана е за Кали и Инка.
Уанче, не бях чувала за безглутенов сладолед  newsm78. Стана ми интересно.

# 518
Сигме, радвам се, че е по-добре малкия бонбон! Бързо да се справиш и ти с вируса градински   Hug

# 519
  • На остров
И ние го обичаме телешкият стек розов, като цяло най добре е с вътрешна темп. от 52/55 градуса.

Тите ето този беше

Сигме дано те подмине  Hug !

Перу как върви кърменето Hug ?

# 520
ох, каква хубава лентичка имаш Перу Simple Smile
Сега ме карате да ям сладолед ......... не ви е срам!

# 521
Ей,момичета как се радвам.Когато някоя от средния списък на първата страница се премести в най-горния,веднага една,две девойки заемат нейното място.От сърце се надявам съвсем скоро третия списък скоро да е празен и да няма нужда от него.

# 522
Ха сега малко повече и от мен!
Магнитче, да ти е жива и здрава момата! Все да е засмяна и обградена от много любов!
Звезде, и ти да си честита! Здраве, късмет, усмивки, много положителни емоции, любов и т.н. все хубави неща около теб! Весел празник!
Сигме, скоро всички да сте здрави! Дано бързо бягат тези вируси гадни!

Нашата стара спалня също е от ИКЕА, е няма толкова удобен матрак и толкова издържлива спалня! Стар модел е, така че няма да я показвам, пък и е най-големият възможем размер, но сме много доволни! Колко квартири сменихме с нея не е истина, че и до тук дойде, та е преживяла много разглобяване и сглобяване и все още е железарка! Сърце не ми дава да се разделим с нея, макар че ни изпълва гостната, а така ми се искаше там да спретнем едно кабинетче, но то така или иначе време не остана за кога в тази къща.

Да ви се похваля, че статутът на "нашето" място е излязал и животи и здраве другия петък, когато ММ е тук ще отидем да подпишем последните документи, т.е. ще се изповяда сделката и започваме да мислим по-сериозно за строителство, макар че поне до края на август не се очаква да започнем, защото много зависи от ситуацията с работата на ММ. Работата на тяхната фирма на този обект отива към своя край и после не е ясно какво... Тук ситуацията започва да не е чак толкова розова, сега идва кризата тук, съответно до края на годината не се очаква начало на нови големи строителни обекти, а много хора ще излязат на пазара след този обект. Това е един от най-големите проекти в световен мащаб, най-големият или вторият по големина, не си спомням точно.

Нашето бебе се разсипа от вълнение днес, голямо ритане падна, а още една шепа човече, явно и то ще е като батко си, голямо разтягане на коремът ми ще падне и този път май, ама да е здравичко само! Не знам защо, но този път имам доста по-големи притеснения, т.е. имам идея защо - възраст, опит (повечко неща знам и съм видяла сега), ЩЗ...
Мислих до 20-та седмица нищо да не купувам, но сега има разпродажба в един от големите бебешки магазини и поне бебешко столче за кола май ще вземем, защото са на 1/2 цена, та си е изгодно.

# 523
Ехее видях още рано сутрин 79 + нови отговора и викам си- Цветка е виновна за този фурор Joy hahaha
Цвети- шумно честито направо, щом сте чули сърдечна дейност, всичко да е все така добре, взимай си стриктно хапченцата и ФК и бебчето да е живо и здраво и ревящо на термин Heart Eyes
ЧРД на татенцето ти   bouquet
Моят баща също днес става на 59 годинки, още няма статут на съкратен, но ще имат ликвидация до н якой друг месец на службата им. Все пак - има друг изход май Laughing
Почерпка:

Перу- ЧРД на мамчето ти, да е жива и здрава и много да ти помага Hug
Магнетче- честито на твоята малка принцеска.
Звезда- честито и на теб   bouquet
Лили- дано овладееш повръщането, това не са ли киселини по-скоро newsm78 . Аз препоръчвам много вода с лимон Peace
Сигме- и на теб бързо оздравяване на малката. Аз категорично лепвах 90% от вирусите дето градинарката ми мъкнеше. Сега се чудя какъв нов вирус ще ми домъкне и се блъскам с добавки, та май ми се оправи имунитета отскоро Praynig
Бях на първата ЖК,
Скрит текст:
Скрит текст:
пусна ми изследвания куп дето да правя . Видяхме бегло бебка- добре е, чухме пак сърцето, разположена е седалищно и ми съобщи този дофтор,че освен,че мие  предна плацентата ми е ниско долу, което прави секциото абсолютно неизбежно и много кърваво. Щял да бъде герой този дето ще извади бебето успешно ooooh! А и отгоре на тва ме стресира като ме погледна на колпоскоп за онази дисплазия,ама не си го слагам, той не е експерт като Карагьозов все пак.. Tired Рапорт даден, утре пак ще съм по друг лекар

# 524
Креми,не се шашкай.Аз бях с предна плацента и мнооого ниско долу.За това и ме изкараха болнични,беше ги страх за спонтанен(с моята история нямаше да е за първи път).
Е нямах раничка или интервенции по шийката,но все пак родих нормално.Има още време,докато се изясни какво и що.

Общи условия

Активация на акаунт