Не спираме да вярваме, че животи ще даряваме! (бъдещи мами над 35)

• 24 662
  • 725
  •   1
Отговори
# 495
Виж сладоледа е друго нещо, него нарочно не го купувам, щото колкото и да има - изяждам си го ...
Танзу, подсети ме за сладоледа ..
Вчера ядох от едната кутия течен шоколад, а от другата - сладолед. Crazy
И двете ги обожавам.

Вчера мъжът ми купил и една кутия още(8 сладоледа на клечка) - промоция от Лидл.

# 496
Перу, честит рожден ден на бабата на Ида Simple Smile Ти си готова от оня ден с подаръка. Остава тя да му се наслаждава като една истинска баба.

Танче, жив и здрав да е татко ти! Да се радва на всичките си близки от сърце и да не бърза много, много с остаряването!

Мама на Звездолин, топкаш ти гъзето в морето и ни заряза. Айде да си жива и здрава, хубав празник да направите на плажа. Нещо много, много романтично Simple Smile и може без да искате да си подарите една Звездолинка Wink

май това бяхте Simple Smile връщам се да работя

# 497
Обичам сладолед, и шоколад и пасти и торти и съм качила 7,5 кила   Mr. Green значи ...  newsm78 според Мимчето още толкова мога Simple Smile
Няма захар, само дето си отвисях и ме дупчиха три пъти   ooooh!

# 498
  • Инсбрук
Лени това не е ли така наречената Търговска гимназия

# 499
Да точно това е  Naughty Прекрасна сграда  Naughty

# 500
  • При вещиците
Изписали сте пак света, докато на мен ми боцкат д.... Майка все ми се смее , че при мен всичко е със закъснение. Сега започвам да повръщам, когато нормално жените спират. Но днес има толкова хубави новини и дано не изпусна някой.
Цвети, наборе, толкова се радвам. Честито! И да се пазите до термин.
Кали,споко, ще мине тази седмица.
Перу, честит рожден ден на мама.
Танче, честит рожден ден на тате.
Звезда, бъди здрава и обичана. ЧРД   bouquet
Магнет, честит празник на розовата принцеса.
Честити месечинки на Бурак и Лили
Танзу, тръгнало ти е с късмет по фонда, не си втълпявай наобратното. Успех. Имаш страхотна премяна.
Мимче, да и аз съм с икеиско легло и много други неща в къщи и съм много доволна. Нашето легло е това и тези рафтчета на таблата са много функционални. Да не говоря за големите чекмеджета под леглото колко багаж събират.

# 501
  • Истински се вижда само със сърцето.
Лили що бодеш д..то, а и честито ти повръщане Simple Smile

Нашето също има опция отдолу да е с чекмеджета, но т.к. сме с мокет в момента е по добре без тях, но в нова къща ако се местим и сме на паркет ще ги купим и ще добавя най вероятно. Иначе много ми харесва вашият модел Лили.

# 502
  • София
Цветииииии, как ме зарадва ако знаеш  Heart Eyes лека и успешна бременост ти желая  Hug

Честито на всички рожденици, живи и здрави да са!   bouquet

Лили, дано е било инцидентно това повръщане

Кали, ти на работа ходиш ли? Ако си имаш разни занимания по-бързо ще мине времето.

Мамче, просто се усмихвай като се гледаш в огледалото. Пред искрената усмивка всички бръчки бледнеят  Grinning

На мен май ми е паднало кръвното, цял ден клюмам и ми е едно такова отнесено.....

# 503
  • При вещиците
И понеже днес разнасяте сладоледи и аз във ваша чест ще хапна ванилов. Мммммм, обожавам го.
Ели, вече 3 дни поред повръщам и решиха, че съм се дехидратирала. Сега гледам вашата кралица как се вози наперено в каляската.
Зази, не знам и аз и дано вече не се случи.

# 504
  • Истински се вижда само със сърцето.
Лили пий течности мила и дано не повръщаш повече  Hug че при вас в тези жеги само дехидратация ти липсва.

# 505
  • Инсбрук
Магнет да е безгрижно детството на Лили, да расте здрава, палава и щастлива   bouquet

Аз пък диети не пазя, щото обичам да ям  Crossing Arms и като сте казали - отивам и аз да хапна сладолед

# 506
Лили, аз като се возя в кола и ми става понякога много лошо. Колкото и да не е полезна, взимам кока-кола - много ми успокоява това прилошаване и не стигам до повръщане. Не знам какво има в нея ... другото е вода с лимон съм чувала, че помага.
То от различно ти прилошава на теб, ама не пречи да опиташ.

# 507
Колкото и да не е полезна, взимам кока-кола - много ми успокоява това прилошаване и не стигам до повръщане. Не знам какво има в нея ... другото е вода с лимон съм чувала, че помага.
Натриев цитрат има в колата, както и в спрайта, който помага против повръщане.
А вода с изцеден лимон и малко захар е домашен натриев цитрат. Peace

# 508
Действа АБ.

# 509
  • При вещиците
Ооооо Ели, аз съм си направила пролет в къщи на 21 градуса и не излизам  bowuu
Даре, явно някакър хормон се е разбунтувал яко и цял ден ме държи на въртележката с ужасен световъртеж и вечер ме отпуска, повръщам и всичко се успокоява. Много съм образна. Да, и аз съм съгласна с кокак кола и газирана вода с лимон, много помага.
Тарторина, наздраве със сладоледа.
Благодаря момичета за подкрепата.

Общи условия

Активация на акаунт