Не спираме да вярваме, че животи ще даряваме! (бъдещи мами над 35)

• 24 666
  • 725
  •   1
Отговори
# 480
Честит рожден ден Звезде, здраве, любов и късмет ти желая.
Ние купихме на икеа бебешко креватче, качеството е супер, но сбърках модела. Ето това е нашето
[imd]http://www.ikea.bg/images/500x500/30248537/0.jpg?v=0[/img] Sniglar е модела 79лв. Не ми се получи снимка.
Трябваше да взема със сваляща решетка, защото сега е долепено до спалнята, а ми е тежко детето да я връщам къто се насуче, все я събуждам. И столчето Антилопа взехме, 98см дете влиза все още спокойно.
Жане, забравих да се изкажа за количките, с какатапърво взех Чиполино с два коша, после ми стана тежка, а и трудно се сгъваше, за лятото я смених с триколката им, която беше 6кг, в легнало положение беше идеална и за новородено. Все пак в кошницата за кола бебетата са сгънати, а в количката 15 градуса наклон е нищо. За малката си харесах един модел на Косато, но не намери начин да ми я доставят. После случайно ми попадна от БГ сайт това на Мони

исках само да е широко вътре, и с голям гюрук. Идеална работа ми свърши. Лесно се сгъва, голям багажник отдолу.
Пиаф, добре е детето сополи от зъби не са страшни.
Фокси влизате в надпреварата с Цвети на нова година.
Мамче аз имам един крем, който излющва горния слой на кожата и се показва нежна и мекичка, на Ларошпосе беше Ефаклар К, много съм доволна, ползвам го два пъти в годината по един месец.

Последна редакция: ср, 27 май 2015, 10:37 от venci_03

# 481
  • На остров
Звезда честит рожден ден  bouquet !
Поправям се за рд на бащата на Танчето да е жив и здрав   bouquet !

Пиаф браво на младежа все така да расте Hug  

Звездичката браво за резултатите  bouquet !

Лени страхотна сграда!!!!

# 482
  • София
Днес нашето всичко в розов вариант става на годинка и половина! Как лети времето само.Да е жива и здрава малката бонбона Heart Eyes

# 483
  • На остров
Магнет да ви е жива и здрав и розовата принцеса   bouquet !

# 484
Магнет да ви е жива и здрава малката принцеса
Честита месечинка на Бурак

# 485
Днес обърках рождениците  ooooh!  Извинете ме  Rolling Eyes
На всички рожденици да им е хубав празника! Да са здрави и усмихнати, да са късметлии, винаги позитивни, с много приятели около тях и рамо, на което да се облегнат!

# 486
Фокси викаш заедно с Цвети сте ги правили.Кали за теб другарче сега ще дебнем  Party
Мисля, че другарчето на Кали ще е Инка. Тя също е в процедура, доколкото помня .. Peace
Разревахте ме с вашите мили думи. Не искам да ви изреждам поименно, за да не пропусна някоя добра душа .. Безценни сте!  bouquet
Кей, а на твоите думи се смях през сълзи.
Мамчееееееееееее, малко са ти килата, затова са бръчките. Я качи още 10, пък ще те питам дали ще откриеш и една бръчица.  Twisted Evil
Я, метни някой шоколад да се усмихна още по-широко и да започна да качвам и другите 10 .. Heart Eyes

Магнет, да ти е живо и здраво розовото всичко! Hug

# 487
Магнет и от мен ЧРД на розовото вълшебство. Да е здрава и много палава, да внася магия в живота ви и да слуша батко си.
И аз се нареждам за шоколад.Като гледам на Танзу подписа ще изям.И аз не съм много на кеф днес, ама ще се стягам.

# 488
  • Истински се вижда само със сърцето.
Еййй колко Рожденници си имаме Simple Smile
Звездолино, Честит рожден ден - да си жива и здрава и много обичана мама и съпруга

Честит рожден ден на бащата на Танчето и на майката на Перу - да са им живи и здрави   bouquet

Честито и на Лили и Бурак  Heart Eyes

Мимче ние също сме със спалня от ИКЕА - този модел и съм доволна http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/S19006974/ и същите нощни шкафчета от снимката. Лили също са с икейска спалня, но не помна кой модел.

# 489
Ава, вече мога да не сервирам кафе и закуска   hahaha  Това се казва с един удар четридесетина заека  Joy Кофеинизирани и нахранени  Mr. Green

# 490
  • На остров
Ава ти защо не си на кеф Hug

Само аз ли не обичам шоколад Mr. Green ?

# 491
  • Истински се вижда само със сърцето.
Само ти  Mr. Green

Аз ям, но ако в къщи няма, няма и да се сетя за него или да ми се прияде, редки са моментите да посегна към шоколад. Виж за лимонови десерти, или нещо с маслено тестоооо  Mr. Green

# 492
Уанче, и аз не мога да кажа, че го обичам шоколада. ММ се тръшка редовно да купувам за него. Ако си чупна едно парченце - добре. Ако не успея - пак добре  Mr. Green  Виж сладоледа е друго нещо, него нарочно не го купувам, щото колкото и да има - изяждам си го ...

# 493
  • На остров
Сладолед обичам определено, вчера хапнах безглутенов, оризов, като изключим заливката от шоколад, която трябваше да отстраня беше ок. Ние най обичаме домашен сладолед, последно открихме една страхотна рецепта много сме доволни.

Ели от вчера мисля тази баница с крем да споделиш на лични точно и подробно кое как  Sunglasses.

# 494
  • Варна
Кали времето се тутка нали.

Уфффф...  smile3516 smile3515 clock atwork ku-ku
Цяла седмица още...

Общи условия

Активация на акаунт