Не спираме да вярваме, че животи ще даряваме! (бъдещи мами над 35)

• 24 697
  • 725
  •   1
Отговори
# 450
Добро утро   bouquet
Да честитя рождения ден на Амини с леко закъснение Hug, жива, здрава и каквото си пожелаеш да се сбъдне Praynig
Уанче, довечера ще гледам снимките, но като знам какво показа преди събитието, ми е ясно, че всичко е стилно и прекрасно. Честити госпожо   bouquet
Сигме, дано малката се оправя.
Танзу, надявам се сте взели заповедта и вече да се почвате  Praynig
Оф само до 30 страница съм чела, така че ме извинете.
Сега да дам отчет. Да Магнет ме разкри първа и аз не точно отрекох, а написах, че нямам доказателства. След миналогодишната ми случка не смеех да казвам на никой. На мм ми дожаля и казах след 3 от теста. Вчера обаче чух един шум от ехографа и се разревах. Пулс 154, 16мм, 8+1 г.с. Почвам фраксипарин 0,6 и Интралипид от утре. Рапорт даден!
Хубав ден!

# 451
Добро утро!
Танзу, мерси за закуската, вземам си и чайче! Сега те прочетох за вчера, за проблемите с колата не се коси, техника,майстори, нали няма поражения по хора, бял кахър, макар човек като бърза му е черен...Обаче това за фонда, ами успяла си, и според мен ще ви е на късмет   Hug  А емоциите, че преливат от нас, то е ясно, като се струпат много щуротии...иииии...ни иде да експлоадираме. Усмихни се, за вас започва нов етап, на надежда за сбъдната мечта!
Кой ме пита за диетата, Ава ли беше, тоя път съм по-сериозна и има ефект, доста добър, от 11 май съм дефакто. И като килца, и най-вече обиколки. Айде дано удържа фронта. А вероятно разковничето е, че просто вкарах тсх в норма и затова не се боря толкова с вятърни мелници Thinking
Хубав ден от мен, чакам да свърши пералнята преди да е спрял тока  Whistling
Ей, Цветиииии, усмихна ми деня, честито мила, успешна до финала, вярвам, че плевенския екип ще ти помогне както помогна на мен  Hug

# 452
Добро утро.
Цвети, вече официално Честито! Нека бъде лека и безпроблемна бременността ти! И да постави началото на един двучертичков бум в темата ни. Praynig

Танзу, много увлекателно разказваш. И аз вярвам, че си имала късмет, въпреки трудностите, щом си получила заповедта. Радвам се за теб! Нека скоро и твоята хубава новина да честитим. Hug

Аз от вчера съм на метлата и не ми се пише повече ...
Скрит текст:
Освен болната ми тема килограмите, бръчките се виждат все по-осезаемо ... реве ми се, не ща да виждам огледало вече ... Cry

# 453
Цветиии! Честито! Всичко да е наред до края !:)   bouquet
Ставам, ще ходя да се тъпча с глюкоза, бая ще отвися там и ще ви наглеждам .Simple Smile
Танзу, баш успешна мисия сте имали вчера , като бягане с препядствия  Hug
Мамче  Cry   Confused

# 454
  • Истински се вижда само със сърцето.
Цветиии, в ранни зори проверявам за новини (5.45 е при нас) ииии много ме зарадва - Лека и безпроблемна бременност ти пожелавам до края Hug

Танзу, вчера си успяла и ще ти е на късмет  Hug

Мамче сега едни кг ли те притесняват  Hug аз се научих да се харесвам каквато съм и тогава като се погледна в огледалото си се харесвам Simple Smile

# 455
Голяма ревла съм станала да знаете ... Цвети  Hug голяма си маймуна, да знаеш! И за теб почвам да стискам палчета!
Ето, видяхте ли - имаме си нова двойка!
Сега остава Кали след седмица да е положителна.
Ама кво пък, от хубаво ми е кеф да си поревавам.

# 456
  • Варна
И аз сложих утрогестана и бързам да проверя за новини от Цвети.... Браво, Цвети, трябва да успеем сега след това наказание миналата година...

# 457
  • София
Цвети едно голямо гуш от мен  Hug, ех как ме зарадва само. Стискам палци за успешна и безпроблемна бременност до края  fingerscrossed

Танзу мерси за кафето и закуската  Hug

Мамче, Ели ти го е казала много точно, трябва да се научим да се харесваме, пък килограми, бръчки ... бял кахър са  Wink

Даре прати ми този щъркел за една доставка  Grinning

# 458
  • В полите на Пирин планина
Добро утро!
Цвети,честито мила,лека и безпроблемна до края  Hug
Танзу,мерси за кафето дано си го направила по- силно,че станах с един главобол  Whistling
Мамче, не така де  Naughty
Звезда,Честит Рожден Ден!Пожелавам ти здраве,щастие и късмет!

Перу,Честит Рожден ден и на твоята майка,да ти е жива и здрава  bouquet

Днес и моят татко е рожденик,пожелавам си още дълги години да ми е подкрепа.

Хубав ден на всички!

# 459
Ихууууу, Цвети  Hug Hug Hug Много много се радвам!!! Да е безпроблемна и лека до края!
Добро утро на всички! Тук изгря малко слънчице! Най-после!

Бързам да редактирам - ЧРД на мамата на Перу и таткото на Танчето! Да са ви живи и здрави още много години!

# 460
Ох, Цвети - като родиш ша та убивам... притесних се, че ти има нещо Confused Нали не разбирам от бебешки работи и мислех, че е твоя пулс Embarassed Лека и безпроблемна, този път всичко ще е наред Hug
Щях да мрънкам, ама като видях новината от Цвети се отказах Crazy
Да са живи и здрави майката на Перу и таткото на Танчето!

# 461
Цветеееееее, честито, мила! Безпроблемна и лека бременност ти желая!
Много ме зарадва, много! Ти си една от няколкото тук, с чиято бременност се чувствам адски съпричастна и преживявам като моя! Чакам още 2 от тия, "моите" съвсем скоро да ме зарадват!  Hug

# 462
Доброооо е утрото, и денят ще е хубав Цвети. И аз като Рансън се притесних, сега ми стана леко, пуснах една сълзичка. Браво и честито момичешки пулс. Все така да тупка до термин под сърцето ти.
Танзу взимам си кафенце само, благодаря.
Танче, жив и здрав да е баща ти, догодина ново внуче да друса.
Перу, честит рожден ден на майка ти, тя сигурно още не може да се нарадва на подаръка ви.
Коте, да хвърляш четката, слънцето те е поканило навън, при теб много силно се проявява гнездене синдрома.
Цветииии Hug, много ми стана мило. 154-16мм.
Кали времето се тутка нали.
Мамчееее, нито килограмите, нито бръчките могат да скрият какво прекрасно момиче си, покажи само усмивка и ще го видиш в огледалото.
Кей, скоро ще има ред, летните месеци се развяват най-много двучертичкови. И аз се натискам (трябва само малко и мен да ме понастискат), че ММ се прибира за по 6 часа да поспи и не успявам да му се наместя. Утре чакам цикъл, този месец го записах анокексов (от ановулаторен) amiiii amiiii

# 463
Честито, Цвети  Hug лека и безпроблемна с пухкав финал, много се радвам

Честит РД на татко ти, Танче, и на майката на Перу - да са ви живи и здрави
Звезде, честит рожден ден и на теб  bouquet

Танзу, успешен ден сте имали, това е важното, на късмет ще ви е  Praynig

Мамче  Hug

Ще ходим до Икеа днес да видим дали ще можем да купим малко от нещата дето ще ни трябват, че то не остана време...надявам се днес да няма хора, че уикенда не можеш да се разминеш направо. Някой има ли легла оттам и доволен ли е?

# 464
Мимче, нашата спалня е от там, доста съм доволна. И матраците са от там- мм ги купил по- скъпи от спалнята , обаче много си заслужава . Лили скоро щеше да ходи и тя за спалня Simple Smile 

Общи условия

Активация на акаунт