Не спираме да вярваме, че животи ще даряваме! (бъдещи мами над 35)

• 24 673
  • 725
  •   1
Отговори
# 465
  • На остров
Добро утро
Фокси дано издържиш до 1.1. Най важното е да всичко ок разбира се.
Цвети голямо честито ! Лека и безпроблемна страхотна новина !
Танзу много щастлив край на вчерашният ден и стискам палци за успешен финал.
Мамче и аз видя имам и кг и бръчки, ако това ще те усппкои. Живота не само опаковка и трябва да се обичаме заради самите нас.
Мимче сестрата на мм наскоро си взе султансенг излезе около 10 и са много доволни. Бяха тръгнали за континентал но продавача им прпоръчал за по изгодно това. В цената влиза и табла и крачка.леглото са две основи и отгоре една обща 160 см е като размер. Покупката е от преди месец и нещо.
Честит рд на майката на Перу и на бащата на Танзу ! Да са живи и здрави!

# 466
Честит рожден ден на таткото на Танчето и мамчето на Перу! Да са ви живи и здрави!
Звезда, честит да ти е рожденния ден! Бъди здрава, щастлива и обичана! И...дето ти пуснахме дума....скоро да се сбъдне, айде мятай се на коня пак, две години разлика между деца и секцио...чудна  Hug
Мамче, и аз искам да се усмихнеш срещу огледалото и да видиш една готина мама и съпруга, а за килограмите, виж там ще вадя точилката, и десет да си сложила над снимката, пак си ок.  Hug Ей, добро другарче, не искам да униваш Hug
Мимче, успешно ви пазаруване.
Хехе, ние си имаме ток, още. Вчера в съседните блокове са го спряли за 10 мин.само. Та...Шери, за петъка не се шашкай, за кратко ще липсва.
Хайде, изстина качамака на малчо, отиваме да хапваме.

# 467
Цвети, потайнице, честита новина 2в1, хайде след  7-8 месеца щъркела да те навести.

Танзу, съдбата е решила да помниш вчерашния ден Simple Smile.

Шери, чудесно стихотворение.

Уанче, забравих да пиша за фотографа, прекрасен!

Мамче, сега сме по-хубави от всякога, точно сега, и сме живи и що годе здрави.Ако искаш пусни снимка да дадем съвет.Трябва да се поддържаме и в двата смисъла.

Даре, смях се с този реактивен самолет и петела Simple SmileSimple SmileSimple Smile.

Изчезвам, уж не работя, а само задачи.

# 468
  • Инсбрук
Ееее Цвети бива ли да разреваваш народа на ранина  Hug Честито и дано е лека и безпроблемна! То вярно Магнет те разкри, ама ти отрече тогава

Да са живи и здрави рожденниците   bouquet

# 469
Благодаря ви за думите на всички! Когато споделяш - олеква ..
Звездичке, точно 10 кг съм над онази снимка .. Те са ми по-малкият дерт, защото с подходящи дрехи всичко се прикрива, но бръчките, тях вече не мога да скрия. Confused

Честито на всички рожденици!  bouquet
Желая им много здраве, късмет и любов от близките хора.

# 470
Мамчеее, бръчките лесна работа- ще звъннем на доктор Енчев и той ще ни изглади Wink
Гледах снимки - дечицата на Мира и сватбата на Уанчето ! Мнооого хубаво ! Simple Smile
Забравих да честитя на рождениците  Embarassed   bouquet

# 471
Обаче да Ви кажа, вчера помолих ММ да пише тук след като излязох от гинеколога и да обясни, че сме чули сърчице. Сега видях какви ги е сътворил и е притеснил  ooooh!
Кей, думите не ми стигат да ти кажа, че за всичко си виновна Ти  Hug
Да са живи и здрави рождениците  bouquet да са до вас дълго и само да ви радват!
Мамче, аз да ти казвам ли колко кила съм  ooooh! Twisted Evil винаги съм била леко казано пухкава #Crazy а снимката на която съм те виждала в албума си клечка  Naughty

# 472
Цвети, ей това имаха нужда да видят очите ми   Hug  Много спокойствие от тук нататък, само положителни емоции, по-малко притеснения и много, много усмивки ти пожелавам!

Мамче, ся аз ша грабвам точилката  newsm29 newsm66   Дето вика ММ - ако можеше да се видиш през моите очи   Thinking   Толкова си нежна и ефирна, че направо не мога да си те представя с 10 килограма по-малко  Shocked  А за бръчките, и бръчки много не видях  newsm78  Но дори и да ги има, мисли за тях като за очарованието на една друга фаза от нашия живот, в която сме всички девойки в темата   Hug

# 473
  • София
Ехееее, честито, Цвети!  Hug Стискам всички палчета и пожелавам най-пухкавото бебе!  Praynig Praynig Praynig
Честито на рожденниците!   bouquet
Перу, голям подарък си направила на майка си  Hug Аз Малчо го родих ден преди РД на свеки, много беше щастлива Laughing

Венци, "Как беше приказката, преди да забременея спях по корем, бременна спях полулегнала, като родих се научих и права. " - много си права  Laughing

Ние бяхме на консултация днес, всичко ни е наред. Сополите са от зъбки. Сега дремва младежът и излизаме навън след малко. Днес е мрачничко и подухва, дано не ни вали.

Не съм гледала снимки още, отивам да сплакна окото с красиви малки, големи и още по-големи дечица . Wink

# 474
Такааа, смятам, гледам, пак смятам, с Цвети двете по едно и също време сме ги правили работите. Видя ли, видя ли, че можело   Heart Eyes  Hug Все така леко да е до края.
Честито на рождениците, аз отивам на тръстиката, че там освен задачите и един вампир ме чака  Twisted Evil

# 475
Мамчееееееееееее, малко са ти килата, затова са бръчките. Я качи още 10, пък ще те питам дали ще откриеш и една бръчица.  Twisted Evil
Честито на рожденниците на Танчето и Перу!

# 476
Цвети честито  Hug. Само здраве, спокойствие и бебе по термин ти желая.Имаме нужда от такива хубави новини.Да тупка малкото сърце под твоето.
Честито на майката на Перу и на бащата на Танчето! Да са здрави и дълго да се радват на внуци!
Мамчеее, ела да те гушна  Hug. По красиви няма да ставаме, но по-щастливи вярвам, че можем.Не спирай да мечтаеш, а за другото гледам правилните очила си избрала  Grinning
Пиаф браво на порасналото момче.
Звездичката и на теб браво за постигнатите резултати.Воля си трябва и постоянство.
Жанче хайде лек ден на теб, че таз глюкоза само като я разправяте и се потрисам  Sick.Дано всичко е наред.
Фокси викаш заедно с Цвети сте ги правили.Кали за теб другарче сега ще дебнем  Party

# 477
Цвети, явно бомбата е била с основание  Hug   Честито и лека бременност до термин   bouquet

Честит Рожден Ден на всички рожеднници   newsm67

Хубавите поводи не спират

Мамче, мисля че се тревожиш за не особено важни неща  Hug
Както виждаш това си е дерт на повечето от нас, което не ни пречи да живеем пълноценно.

Аз днес ходих до гимназията да организирам някои неща за срещата на випуска и се разревах, като влязох. Не бях ходила от години. Училището е уникално, като архитектура и атмосфера.
Скрит текст:

# 478
Цветиии, чудесна новина! Честито и с лекота да минават месеците до срещата с малкото човече! Мммм, дааа, мъжът ти ни хвърли в оркестъра снощи!
Живи и здрави да са ви рождниците на всички! Simple Smile

Не съм чела, защото въпреки, че ми беше почивен откъм училище ден, нямах много време за компютър, но довечера ще наваксам, надявам се!
Сутринта, веднага след като оставих Сава в училище. т.е. 9ч, отидох да взема една приятелка и ходихме на кафе...което продължи до 12:30! Така се отнесохме в приказки, че времето буквално излетя! Разказа ми за много готино парти, което нейна позната е правила наскоро. "Gender party" - парти за пола, страхота идея, но аз нямам сили да организирам нещо подобно... Изключително идейно е, ще ви разкажа по-късно!

# 479
Цвети прекрасна новина Hug.Нека тупка това сърчице под твоето до термин.
Звезда,бъди жива и здрава и много обичана

Честит рожден ден и на майката на Перу и на таткото на Танчето

Общи условия

Активация на акаунт