Не спираме да вярваме, че животи ще даряваме! (бъдещи мами над 35)

• 24 550
  • 725
  •   1
Отговори
# 600
Май всички имате нужда от  Hug Hug Hug и повдигане на духа.
Скрит текст:

Петък дойде по-рано.
Танзу не се ядойсвай.Или поне се опитай.Сега трябва да си спокойна.

# 601
Аууу Шери, кога успя да снимаш на Кали майстора Simple Smile

# 602
Тук е такъв студ,че чак ги съжалих момчетата.Мисля си дали да не ги поканя да се стоплят Twisted Evil

# 603
Ох ма, Шерифке - как шА работя така Shocked Добре, че рано-рано събудих ММ и "заредих батериите" Embarassed Мамче, предложението е сериозно Hug
Не ми се ходииииииииии (на работа де) newsm49

# 604
В нас положението изглежда така.
Скрит текст:
Е познайте кой печели.

# 605
  • В полите на Пирин планина
Добро утро!
Танзу,не се ядосвай, сега мисли само за опита който ти предстои и не го отлагай в името на работата.И аз 13 г. все заради работата отлагах прегледи и процедури и сега когато вече е късно осъзнах че не си е струвало.
Шери, я този втория да вземеш да ми го пратиш,че имам един чемшир за оформяне  Laughing
Прегръдка на всички в нужда  Hug

# 606
  • Варна
Аууу Шери, кога успя да снимаш на Кали майстора Simple Smile

LaughingИ аз това си помислих, като го видях...

# 607
  • В градината...
Шери, това на снимката прилича на нашето.
Аз чакам да напече, та да излезем навън да направим малко снимки пред божурите, че от дъжда и те се омърлушиха.
Танзу, нервирай се, че малко ти остана. Аз до последно мислех за работа и не съжалявам. Сега не мога и да се сетя за нея  Naughty То да си измия зъбите не се сещам  ooooh!
Снощи - кеф, първата ми истинска баня след секциото, направо се размазах. В болницата беше страшна жега и миенето беше от кръста нагоре и надолу, на части. Снощи ММ ми махна повечето конци, но ме достраша да махне тези, които са по средата, та днес ще ходим до болницата.
Много ми е печен мъжът, много. Храни, къпе, сменя памперси /за разлика от мен за някои дейности/.

Хормоните вече не ме карат да ям лимони, към които се притеснявах, че съм пристрастена. Отказах ги от раз. Болките в ръцете и крампите секнаха за един ден. Вече усещам какво е това да имаш мераци към мъжа си, че бях забравила и това. Абе, хормоните са си страшно нещо.

Даре, кръвното не го усещам, не ме боли глава, но майка ми се притеснява за мен. Както тя каза - всеки се тревожи за своето - аз за теб, ти за нея.

# 608
Ау, Перу,
Скрит текст:
направо ме разби с това, че ТМ ти е махнал повечето шевове  ooooh! На мен докторицата, дето ми прави секциото ми ги маха, то винаги така де, нали да си види, кое как зараства. И като те пита днес, де са ти другите шевове  Thinking, да не си изкара акъла... Със стерилни инструменти се правят тез неща. Незнам...може би аз съм прекалено страхлива и то след три броя секцио, и ме беше хванал съклета преди да ми махнат конците.
Иначе хормоните се понаместват лека полека. За първата баня - блаженство, мда, помня... Simple Smile Нас ни накараха да се изкъпем целите още в родилния дом, като ни сменяха оперативната превръзка, не помня на кой ден беше, 3 или 4ти ден. Беболината какво прави?
Танзууу, гуш  Hug
Шерифче, аз тоя първия си поръчвам  Mr. Green
И аз се присъединявам към тия дето трябва повече за себе си да мислят, и да не се съобразяват с много от околните...щот нещо взе да ми писва. Сега ако ми кажете и как да се постигне това  Tired newsm78

# 609
И за мен един майстор моля, без значения кой Blush

# 610
  • София
Перу, браво за наместването на хормоните и спрелите крампи. На мен ми трябваше доста време, за да помисля за ММ  Embarassed Имах (имам все още, макар и по-слаби) силни болки в коленете и месеци наред беше мъка сядане, ставане, клякането беше невъзможно, а изкачването по стълби болезнено. Има какво да се желае, но най-после повечето от тези неща ги върша без проблем. Направо не ми се мисли, ако ММ не ми помагаше и нямахме бебешка вана  ooooh!
Аз нямах конци за махане след секциото, само превръзката ми смениха веднъж-дваж Rolling Eyes

Танзу, както и другите са ти казали, работата не е всичко на света. Когато си дадох сметка, че прекалено много нерви и чувства отдавам на работата си и казах майната му, тогава нещата около мен започнаха да се подреждат. Казах във фирмата да си търсят човек, че повече не мога да съм човекът всичко и веднага взеха още една девойка да асистира (преди това не ме отразяваха като казвах, че не смогвам). Много е важно да сложиш граници, за да не страдаш ти.  Hug

Ох, как ми се ходи на море вече, но ще трябва да почакам до август...

Шери, и у нас ММ рядко печели  Joy

Аз вчера се разбих от готвене - за мен пържени яйца за обяд (любимата ми рецепта), за малчо пиле със зеленчуци на фурна, за вечеря пиле по цигански и смятам да не припаря до печката поне няколко дни  Laughing
Смятам да записвам вече частна кухня, че в нашата кухня не се стои от жега, а и никак не съм добра кулинарка и без това, само заради малкия се потя. ММ готви много по-добре, капризен е, а и сме предимно на салати с нещо бързо към тях...

Днес го пиша дъждовен, мързелува ми се, малчо спи, та ...разписах се най-подробно  Laughing

# 611
  • София
Бря какво е това пиле по цигански- сефте чувам?

# 612
  • София
Бря какво е това пиле по цигански- сефте чувам?

Ето го http://www.receptite.com/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0 … D1%81%D0%BA%D0%B8

Ние понеже сме на 90 дневната диета, аз не сложих грах и царевица, а добавих други зеленчуци - тиквичка, броколи. Сложих и готварска сметана малко, вместо заквасена. ММ го хареса, а това е рядко явление, когато аз готвя  Embarassed

# 613
днес и утре съм на половин ден чистачка Sad
Скрит текст:
такъв зор да взема жена да чисти при баща ми ... не мога втора къща да опъвам. А то се трупа ли трупа. Три дни поред имаме с жената основно да чистим. После мисля веднъж на 10 дена да я викам да поддържа. Да се оправи малко това време, че пердета имам да пера.
Отлитам на втората официална работа Wink
Перу, щом не ти пречи - ще се намести кръвното.

# 614
  • София
днес и утре съм на половин ден чистачка Sad
Скрит текст:
такъв зор да взема жена да чисти при баща ми ... не мога втора къща да опъвам. А то се трупа ли трупа. Три дни поред имаме с жената основно да чистим. После мисля веднъж на 10 дена да я викам да поддържа. Да се оправи малко това време, че пердета имам да пера.
Отлитам на втората официална работа Wink
Перу, щом не ти пречи - ще се намести кръвното.

Даре, дай координати, че и аз се замислям за някое по-основно почистване да викна някого. Наскоро си викнах фирма за прозорците - 30лв за всичките отвън и отвътре+дограмите. Направо се родих. С дребния не мога да се впускам в такива почиствания - само прах и под всеки ден и пранета редовно това е, за друго не остава време  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт