Не спираме да вярваме, че животи ще даряваме! (бъдещи мами над 35)

• 24 549
  • 725
  •   1
Отговори
# 615
Mr. Green
Скрит текст:
То и аз имам нужда от психолог, ама не мога да си го позволя.

Ходихме до стария апартамент да си вземем още малко багаж. Хич не ми липсва, като се замисля, а живяхме близо 14 години там ..

# 616
Ох, Мамче Simple Smile това в стария ви блок ли става?

Перу, ще чакаме снимки пред божурите Simple Smile

# 617
А, не е, Мимче. Това е снимка от нета. Simple Smile
Перу, ще чакаме снимки пред божурите Simple Smile
+1

# 618
  • В градината...
Ама аз мераците не съм ги реализирала още де  Mr. Green
Като гледах в реанимация другите мацки, ами ние с още една бяхме най-дърти и най-лесно станахме и се раздвижихме. Една сестра ми вика - айде, спортистката, с тези мускули не може да не станеш. И наистина, без проблем почти се набирах на корем на третия ден, навеждах се до земята. Скоро след това започнах без проблем да клякам и т.н. Ами доста коремни преси съм направила на по-млади години.
Звездичке, взехме стерилни ножици от свекито, с марля ММ ме почисти със спирт, дръпна конците - готово. Това под надзора на майка ми, никакъв проблем.

# 619
Добър деннн Simple Smile
Много се радвам Перу, че пишеш, че бебка е кротка и ,че нещата при вас си идват на мястото.
Шери- Както при Пиаф и при мен рядко ММ печели  Joy
Танзу- имаш нужда от изпускане на напрежението Hug
Уанче- забравих предния път да ти кажа колко съм впечатлена от снимките на сватбата ви : супер стилно, в същото време уютно направено, усмихната и лъчезарна си, ТМ изглежда голям добряк, а синковеца ти е голям красавец Heart Eyes
Рансън-дано не си права и фукито е извършило дълга си Praynig
Ще ходя днес във Фемина при доц. Димитров за междинната ФМ (отхвърляне на спина бифида) и ще си излея мъката относно "кървавото секцио" и другите щуротийки дето ми  наговори дофторя от ЖК.
и за мен днес е петък- утре отиваме на Девин с ММ и щерката(дано ни остави маклко да си починем, иначе отива в детския кът на хотела безсрочно hahaha) Та басейни, сауни и разни мокри екстри са ми забранени, единствено може да се насладя на масажче  Blush

# 620
Перу, от вчера си мисля колко много те е променила Ида. От такъв циник по отношение на малките деца стана мека като памук  Mr. Green

# 621
Перу, ама и пак смелост си требе Mr. Green  Вярно, че из вас само докторя  Wink
Креми, хубаво да си изкарате, а за феталната - всичко ще е ок. И малката да ви слушка  Simple Smile

# 622
Перу, много ти се радвам   Hug  Пълниш ми сърцето с вълшебни чувства!

Момичета, благодаря ви за хубавите думи  Hug  Много отдавна съм осъзнала, че работата не е най-важна в живота ми. Никога не ме е било страх да напусна, да започна нова работа, да се преместя. Но тук ситуацията е малко по-различна
Скрит текст:
В тази фирма започнах работа по молба на управителя. Точно бях напуснала предишната. Не исках да започвам изобщо, защото плановете ми бяха други - да си направя моя фирма и да си работя само и единствено като проектант. Човека идва 15 пъти да ми се моли и да води преговори, праща и други разни клечки да ме молят. И аз накрая се предадох. Приех работата, при условие, че няма да ми се правят спънки все пак да си създам моята фирма и да си работя и като проектант извън работното ми време и през почивни дни, отпуски. Също и при условие, че като приключат мащабните проекти няма да ме спират да си вървя по моя път. И сега когато съм почти на финала, ми провалят двете най-важни поръчки. И ме връщат почти година назад.
Та не е просто работата, а ангажимент, който съм поела.
Както и да е. Случилото се е вече факт. До като мога ще движа каквото мога. След това искат не искат ще трябва да се справят без мен.
Просто ми беше много болно вчера.

# 623
Перу, от вчера си мисля колко много те е променила Ида. От такъв циник по отношение на малките деца стана мека като памук  Mr. Green
+1

Той гласът й на Перу е различен Simple Smile

Сигме, вие оздравявате ли?

# 624
Аз от вчера се назобах с ибупром синус и направо ми светна пред очите. А малкия дявол кашля много, но това е добре, защото оздравява. Яд ме е че много исках да иде на празника в понеделник, но ще го пропусне. Здраве да е.

# 625
Креми,за повече от 6 мес.,ММ не спечели изобщо.Добре,че от време на време кака го гледа.Тя дори се сърди,когато и кажа да играе пред блока с децата,а да не седи в къщи.Мисли си,че и нямаме доверие и за това не и даваме да гледа Алекс.Аз просто искам тя да си е дете и да си изживее детсвото,а не да я натоварвам излишно.Алекс когато я види направи "цъфти и връзва",нас с баща си не ни отразява.Много мило ми става като ги видя заедно.
Перу,дано това кръвно не ти създава ядове повече.Много целувки на Ида.
Дописвам се:Амурчо стига наднича само от балкона,ами кажи как си.

# 626
Писна ми!!!
Скрит текст:
Баща ми не е спрял да ми лази по нервите откак е дошъл... Вярно, не той е виновен, а моята реакция на всичко което прави/не прави, казва/не казва... За 4ти път ме обвинява че си измислям/лъжа в собствения ми дом... и това преля чашата на търпението ми. Снощи се скарах с него, разревах се (о, каква изненада - тъпи хормони), ММ се ядоса и реши - не го иска на раждането и беше готов веднага да го закара при сестра ми (която в крайна сметка беше причината за последния раздор)... Къщата е вили на могили, капаците на прочорците свалени и недобоядисани, шервазите тепърва трябва да се шкурят и боядисват, после да се закачат капаците и да се измият прозорците/изперат пердетата и т.н. Сестра ми се обажда, да го вземела за уикенда (а той на мен ми казва, че ще отиде само в неделя)... Казах му да си прецени дали ще свърши с работата до вторник... Сестра ми с нейните "гениални: идеи - да го вземела у тях, защото какво щял да прави в нас докато аз съм в болница освен да скучаел и после да го закарала на летището... А кой ще довърши започнатото??? Защо трябва да ми се бърка за пореден път... Аз не закачам никого когато той стои с месеци у тях да й работи на къщата... Сега едно, че трябваше да му преглътна пазарлъците кога да дойде и колко да стои (колкото може по-малко), ами и мрънкането на майка ми по телефона, че доматите били полегнали нямало кой да ги върже... неговите коментари "ауууу няма ли как да си тръгна по-рано"...  #Cussing out  Вбесих се... Питам го така ли ще направи, да отиде в сестра ми докато дойде време за тръгване, че тук да не му било скучно - аз съм си измисляла, той не знаел за това... Е не ти ли е неудобно да ме наричаш лъжец в собствения ми дом???? Напомни ми (баща ми), че съм го предупредила, че ако ме нервира, ще го закарам при сестра ми без опция за връщане вкъщи. Потвърдих му го! И в крайна сметка не ми стискаше да му кажа да си събира багажа... Разочарована съм от себе си  Tired Сега не му говоря, ама какво от това.. На мен ми тежи, не на него... Съжалявам, че го извиках... И аз не знам какво си въобразявах...  съжалявам, че започнахме с освежаването на къщата... Сега вместо да си почивам и да се насладя на последните дни преди раждането, аз рева и се ядосвам с изкуфелия ми баща... Много съм тъпа...  Излях си мъката... да ме прощавате, че използвам темата като кош за душевните си отпадъци  Tired

# 627
Ти па вземи да родиш заради такава глупост. Айде потърпи го още малко и да си ходи при сестра ти или при колците на майка ти.

# 628
Еех, Коте  Hug опитай се да не се ядосваш наистина в последните дни. Колко работа има още по къщата?

# 629
Уф, Коте. Хубаво е, че си изкарала негативните емоции от себе си, но не е хубаво това, което се случва между теб и баща ти ..
Скрит текст:
Дето да е щастлив, че очаква първородното внуче от дъщеря си, той ти скача по нервите баш накрая ...
А темата е отдушник за всяка болка. Неведнъж съм намирала утеха и голяма подкрепа тук. Hug

Общи условия

Активация на акаунт