Не спираме да вярваме, че животи ще даряваме! (бъдещи мами над 35)

• 24 568
  • 725
  •   1
Отговори
# 585
Магнетче, благодаря за разяснението. Ти си цяла енциклопедия за деца  Hug Сигурно тогава и джинджифил не може, щото той пък е лют.
Обаче се сетих, че при високо кръвно трябва да се пие много вода.
Унесох се и докато си легне ММ ме разсъни. Най-мразя така  Sad

# 586
Фокси,аз след 9 год.на тази работа се научих да пърхам с мигли и да не разбирам от нищо странично.Много добре ми се отрази.Вчера колешка ми звънна,уж да ме чуе.Намекна ми,че шефката я накарала да ми звънне и да разбере дали мисля да се върна по- рано.Колежки напускали масово и няма кой да работи.
Мамче,много е хубав този сладолед.Когато е на промоция вземам по няколко кутии,че Мими яде и зиме и лете по няколко сладоледа на ден.След като започнахме да процедираме така тя не боледува изобщо.

# 587
  • София
А Даре каква ти енциклопедия .. като ти дойде до главата- дай Боже! човек се научава ще не ще.
Лили ме събуди ПАК!  Поцока и досега се въртя, уф край няма.

# 588
Ха добро утро!
Пак съм на училище в единственият ужасно скучен клас за целия курс... Слушам с едно ухо, поглеждам и кимам разбиращо отвреме-навреме... Миналата седмица се оказа, че съм си направила безгрешно контролното, макар че не разбрах особено много от материята. Wink Да видим как ще се справя на предстоящото, че и групов проект имаме да правим, но ще говоря с нея да ми каже коя част да завърша аз, че ако разчитам на другите...

Ето повече за Партито за пол.
Идеята е, че никой, дори родителите, не знаят пола. След прегледът, радиологът слага бележка с пола в плик и така родителите не знаят какво е бебето. Сестрата на бъдещата мама е отнесла плика при мацката, която прави тортата. Съответно торатата вътре е розова или синяа, а отвън е декорирана в бяло и неотрални цветове.
На самото парти всеки гост и домакините, включително кучето им, са облечени в цветове съответващи на техните предположения. Очакващите родители са били убедени, че ще е момиче, съответно тя е била с розова панделка за колан, а той с розова риза, кучето им е било "облечено" 50 на 50 и е седяло на лично място на тяхната маса. Simple Smile При пристигането си всеки гост гласува с розова или синя бележка (с написано своето име) в два буркана, а за награда има трети буркан пълен с монети. След като полът е обявен се тегли едно име от бурканът победител.
Декорацията е била в синьо и розово, съответно някои от храните.
В края на партито бъдещите родители, вместо да разрежат тортата, са я ударили с някаква бухалка, е не за да я размажат, а просто да се види вътре какъв е цветът. Бъдещата мама е била в голям шок! Тортата е била СИНЯ! А бъдещият татко с ентусиазъм и дръпнал панделката от роклята и направо си разкъсал ризата и отдолу се оказал със синя тениска. Подготвен е бил човекът! Wink
Та това е в общи линии. Това явно се прави често, защото онлайн намерих доста идеи за игри и направо ми се прииска такова парти, но наистина не знам дали ще имам търпение да чакам още 1-2 седици след прегледа, че и парти да организирам, а идеята е страхотна, сигурна съм че и на ММ много ще му допадне, но ми се вижда малко късно за това...

А! За джинджифила щях да казвам, че е лют в натурално състояние или сготвен, но примерно като чай не е зле! Има пак пикантен привкус, но не е никак зле! Лесно се приготвя, единствената досадна част е настъргването на корена, другото си е като за всеки чай.

Хайде да обърна малко внимание и на Камелия, че и контролно ни чака скоро! Wink
Чакам ви да се размърдате!

# 589
Добро утро
Пухтя като парен локомотив и пия кафето
Днес слагам закуска 2в1
Скрит текст:
И сутрешни напитки
Скрит текст:

# 590
Добро утро.
Скрит текст:

Танзу, кой така те ядоса, лъчезарно момиче? Heart Eyes

Рейнбоу, дано нещата се наредят. След дъжд винаги изгрява слънце. Hug

# 591
Добро утро  Hug благодаря, взимам си много кафе, Танзу. И раздавам прегръдки, Мамче Simple Smile

Ината, много хубаво парти е било, хареса ми как таткото е бил подготвен със синя тениска отдолу  Mr. Green мисля, че от другата тема една мама беше правила подобно парти с торта, тук не се прави мисля, но е идейно

Рейнбоу, дано се наредят най-добре за теб нещата

# 592
Мамче, хората с които работя ... и се чувствам като ей това малкото на снимката  Rolling Eyes
Сгърчвам се от работа за да вървят нещата, а накрая ме прецакват в най-неподходящия за мен момент. Труда ми за близо 7-8 месеца е провален за един ден. Сега за има няма 1 месец, трябва да започна всичко от начало и да приключа. Съмнявам се, че ще успея  newsm78  Тази сутрин съм малко по-спокойна, списъка със задачи започва да се реди в главата ми наново, но дори и да не спя, няма как да се справя за един месец. А искам да си започна процедурата през юни, не ми се отлага. Още повече, че за пореден път разбрах, че моите жертви, лишения и труд не са оценени. И не виждам смисъл да продължавам да се блъскам, след като на никой не му пука.

# 593
Една голяма прегръдка за теб, Танзу! Hug
Много е лошо когато не те оценяват - труда ти, времето, всеотдайността .. независимо на кой фронт.

Мимче, благодаря!  bouquet

# 594
Виждаш ли колко няма смисъл, Танзу. И ти като мен - мисли повече за себе си. Ако не си ти - няма кой друг да го прави това.

# 595
Танзу, не бива да се ядосваш. Работата е много малка част от щастието в нашия живот, другото е по-важно. Или поне на този етап. Какво като не свършиш навреме? Какво като и въобще не започнеш? Предстои ти най-прекрасната част от твоя живот, отдай й се.
Аз също зарязах много висок пост, точно преди да тръгнем по пътя на ин витрото. Не спах шест месеца, трудно беше, но реших, че не ми пука и за миг не съм съжалила за това.
Дано намериш твоето решение, защото спокойствието е една голяма част от успеха.

# 596
Добрутру smile3507 Този път освен кафе си взимам и закуска, че вчера цял ден съм на един бейк ролс... гладна съъъъм smile3514
Танзу, след като не оценяват труда ти и дори го прецакват да я свършат те тази работа пък #Cussing out Аз пък се нервя като върша чужда работа да си мислят, че съм длъжна - ми най-лесно ми е да кажа "не мога"... само се чудя що не го казвам - опитвам се да докажа, че мога всичко ли  newsm78
Тегли им една на говедата и не оставяй да им се размине #Cussing out Пф, ядосах се...
Мамче, Рейнбоу... бе я последната да натовари първата+Дари и други желаещи и идвайте на морето за ден-два на бирено спа и релакс Hug
Трябва да тръгвам за работа Confused
Скрит текст:
Онзи ден изпаднах в поредната дупка, защото ф-ла дето уж щеше да доминира решил да се спихва... пък МЛ я докарах до завидните 7мм Shocked Снощи пък на теста за О ми се опулиха две толкова тлъсти черти, които никога не съм имала на такъв тест, освен когато съм с прегнил newsm78 Утре ще видим за какво иде реч, ама вече се филмирам, че нещо се смахва в тоя организъм и то не за хубаво #2gunfire

# 597
Мамче, Рейнбоу... бе я последната да натовари първата+Дари и други желаещи и идвайте на морето за ден-два на бирено спа и релакс Hug
Ех, че хубава идея даваш. Пътьом ще вземем и Танзу. Grinning
Аз кола нямам, обаче акъли давам ...

Рансън, колкото повече се вглеждаме и вглъбяваме май по-лошо правим ... ПиснА ми да следя всичко и пак да не става! Tired

# 598
Има автобуси, Мамче Simple Smile

# 599
Добрутро! Ида и аз на бирено- море- спа парти!!
Танзу , като бях на 25 имах една колежка на около 45, тя винаги казваше" Жана,гледай личния живот да върви- работата е само работа " . Много права беше! Жалко че не знам как да го втълпя това в главата на мм  Confused

Общи условия

Активация на акаунт