Не спираме да вярваме, че животи ще даряваме! (бъдещи мами над 35)

• 24 622
  • 725
  •   1
Отговори
# 570
Да, обаче пък лимонче малко във водата не пречи мисля, дори помага. Иначе джинджифила ми е пръв помощник, Даре, незнаех, че и за кръвното помага, това е супер. А ти нямаш ли сладолед наблизо, че си носталгична, а Wink

# 571
Даре, целувки с крем маскарпоне и пресни ягоди ще помогнат ли срещу носталгията?

# 572
фокси  Hug идвам
по пижамка Simple Smile щом в щатите може така в магазина, значи и в Сф може по улиците  Joy

# 573
 Joy  Joy скачай в метрото с пижамката  Laughing

# 574
Танзу, хапни сладолед или си налей една ракия.....амаха

Цвети, отчайваща терапия ... сладолед няма, щото както казах не купувам нарочно, ракия не пия ...  Навилнях се и ми поотмина. Здраве да е, това ще ми е за урок. И дано глупавата ми глава проумее най-накрая, че трябва да спре да се блъска за тоя дето духа, и за тоя, дето не оценява какво се прави за него  Sick  ММ е прав, че е време да се науча да си ценя труда и времето. Сега ще пия една чаша вино и ще се опитам да поспя. Утре ще мисля на бистра глава какво да предприема от тук нататък.

# 575
  • София
Даре, цитрусите предизвикват колики. Един плод едва ли ще навреди, не бива да се яде често. Също така може да предизвикат поява на алергия в по- късна възраст- ако се хапват редовно.

Последна редакция: ср, 27 май 2015, 22:54 от magnet_for_happiness

# 576
Танзу, не се коси, ще го измислиш. Обаче няма да спреш да се раздаваш, да знаеш, щом така ти идва отвътре. Тя и мойта глава от туй си пати, ама пусто точно в момента не е подходящо да започвам отначало. А как се бях нагласила от нова година  Wink
Обаче, на ... Онзи отгоре пак реши, че ще е неговата, а не мойта
Пращам и на теб малко целувки с ягоди. Някой друг в нужда тази вечер?  Heart Eyes

# 577
Фокси, аз.... Hug много, много при това Embarassed

Цвети, честито и да тупка под твоеото до термин

Честото на всички рожднници, извинете, че минавам толкова телеграфно, но при мен проблеми и промени и не искам да развалям позитивния дух на темата

# 578
Фокси за мен,но само ягоди smile3508,че нещо днес не съм в най-добрата си форма.

Креми,много извинявай скъпа.Забравих да ти честитя юбиляр.Да е жив и здрав и дано го забрави злото.

Магнет е права за цитрусите.Аз си патих,но не че не знаех,ами забравих.Ех,старост -нерадост newsm27.На НГ забравих и пих 1 чаша портокалов сок.После цяла седмица сменях памперси през час и мазах изприщено д.пе.

Даре Hug Hug Hug

# 579
 Peace
аз,аз
Ама искам и рецептата, подробно. Че и аз съм Павлова, ще стане ефектно.
Чета аз Манди и си викам, бре каква воля, сладолед в камерата скучае.... у нас никога. После се издаде нашата, че и течен шоколад има, пък облизва кутиИТЕ на сладоледИТЕ. А не трябва да ги помирисва. Мандииии  newsm29  341uu  bouquet не се поддавай
Ренбоу Hug

# 580
Ааа, Шери, само ягоди не става ... после маскарпонето как да го махам от д-то, а?
Ренбоу, всичкото ще ти пратя, само се усмихни малко. Може ли само промени, без проблеми?  Hug

Допълвам веднага, Венци - http://thegingercookies.blogspot.com/2010/09/blog-post_836.html
тази съм правила. обаче, аз нали съм недоучена в кухнята, а и време не се намира особено, го давам по мързеливия вариант - готови големи целувки от сладкарницата и само кремчето спретвам
Обожавам Павлова! А пък в Казанлък, в сладкарница Ивет как я правят, ммммммммм  Grinning

# 581
Фокси, ако зависи от мем-ок, но да ти дам тел на шефката ми.... Ще побягнеш с писъци, та сега събирам материал..... Сори, момичета Blush  Heart Eyes Heart Eyes

# 582
Давай, и без това често се занимавам с всякакви странни хора (опитвам се да спестя думичката идиоти), а напоследък съм придобила и умението да се държа като блондинка и да пърхам с мигли, за да не им тегля една ... може пък да се разберем с нея  Twisted Evil

# 583
Пърхане с мигли, хмм хич не го умея това изкуство, фокси трябва да ме научиш  Mr. Green

Рейнбоу, и това ще мине, горе главата  Hug

# 584
Амини, приготви се за поне 10 годишни тренировки в отровна среда. Аз чак сега установих, че с това неразбираемо за мен упражнение, мога успешно да се правя на луда, когато ми изнася  Mr. Green Само се чудя човекът отсреща как не му става обидно, като знае, че това не съм аз  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт