Не спираме да вярваме, че животи ще даряваме! (бъдещи мами над 35)

• 24 633
  • 725
  •   1
Отговори
# 555
  • София/Стара Загора
аз дообрах остатъците по кутиите и за да не съм капо, сега похапвам течен шоколад. и това при положение, че даже не трябва да помирисвам сладко, камо ли да го ям  Blush hahaha

# 556
Манди имаше снимки без име, освен да е тя newsm78 Мамче, признай си без бой Mr. Green
Бихте ли споделили нещо по моята питанка?
Оффф, аз покрай сладоледа ометох остатъците от едно руло..

# 557
сега, аз шоколад не обичам ... вкъщи сигурно има 3-4, довлачени от разни места. и със сладолед не можете да ме съблазните. ОБАЧЕ ставам да направя една бърза и мързелива торта Павлова, щото имам всичко за нея. и защото това е сладкото нещо, на което не мога да устоя. ужасни сте направо  Hug

# 558
Цветииииииии, много много се радвам Hug. Ама голяма бомба хвърли и ни подържа в напрежение Crossing Arms. Дано да ти е безпроблемно до края. Кали, ти си наред с хубавите новини. Ех, че хубави двойки се заформят. Аз като Тита ги нагласих
Честити ви рожденици – на майката на Перу, на таткото на Креми и на таткото на Танчето, пожелавам ви да са здрави и да са до вас дълги години!
Креми, според мен отиди още на един лекар. Много им нямам доверие на тия от ЖК, а и как ще те плаши така #2gunfire. Аз честно да ти кажа се чудя защо изобщо ходя на ЖК, общо взето си казваме здрасти здрасти. Досега нищо освен, че бебето е там не са ми казали или правили-нито да ме претеглят, кръвно, пол, нещо за бебето, плацента, нищо.
Честит рожден ден, Звезда! Да си много щастлива и обичана. А малкият ти мъж е страхотен просто Heart Eyes
Магнет, да ви е жива и здрава принцесата и много невероятни моменти заедно Hug
Имаше ли още рожденици newsm78
Ава ще наместваш ли короната или да вадим точилките Naughty
Мамче, те тия огледали криви, виж се колко си прекрасна Hug
Мира, децата ти са прекрасни! Hug
Манди, щом ти е леко – това е правилното решение. Сега ти предстоят само хубави неща. Папазова ми е фаворит, много я харесвам, странна е, но съветите ми допадат и има нестандартен подход. Няма как да я гледам при Гала. А за Норбеков две познати го практикуват, едната махна очилата, другата изглежда с 20 години по-млада и свежа.
Уанче, много сте хубави! Всичко е много премерено и стилно, а ти си прекрасна просто! Hug
Венци, аз съм ползвала Ефаклар Дуо или К не помня, много бях доволна /крем и за миене на лице/
Жане, килограмите са ти супер. Браво за резултатите Hug
Лили, дано инцидентно да е било това повръщане и да няма повече!
Сигма, дано оздравявате двете бързо Hug
Ината, страхотни новини покрай мястото Hug
Перу, като отшуми напрежението и явно си е казало думата. Дано да си го свалила кръвното вече.
Танзу, кой те ядоса толкова #2gunfire
Мамаса, желателно е да се правят паузи, за да се възстанови хормоналния баланс.
Без шоколад не мога да живея, ям поне един на ден и ми е празно без него, животът ми не е същият  Joy. Аз пък сладоледът хич не ме влече

# 559
  • Истински се вижда само със сърцето.
Снимките на Мамчето беха първите 2 в албума, но ги е изтрила, надявам се да сложи пак  Hug

# 560
  • София/Стара Загора
иви, защо да не можеш да гледаш Гала, има Nova Play  Hug

Снимките на Мамчето беха първите 2 в албума, но ги е изтрила, надявам се да сложи пак  Hug

вярно, че така беше, лелелел колко съм заспала ooooh! ooooh!

# 561
Кали, сега само за хубавини ще сме заедно  Naughty ЧУ-ЛИ Hug
Звездичката, аз единия само ползвах преди време, от любопитство и само листчето с ръчичката си пазя в шкафа с документите  Hug
Мамаса, аз нямам познания по този въпрос
Танзу, хапни сладолед или си налей една ракия.....амаха

# 562
  • Варна
Мамаса, аз като човек, на който стимулациите му понасят доста тежко, никога не бих дала съвет да се правят без прекъсване...

# 563
Привет,изложих се с черпнята,ама късно се прибрахме.Черпяяя,за мое здраве,последната тройка от пред   Mr. Green др година без парти  Sad Та бяхме до Бяло море,цопнахме,суха тренировка за лятото.Нашто се постресна,хем само стъпалцата му се намокриха  Laughing
Не съм ви чела,как е Ида,а Бурак пълни ли пампитата ?

# 564
Честити месечинки на Лили и Бурак   bouquet
Ех, Звезди, на Бяло море, браво
Венци, нищо и за детски легла може Simple Smile ще разгледам сега за крема, дето го похвали
Мамаса, и аз не знам, но ти желая късмет още следващия път
Сигме, по-бързо да се оправяте, като си спомня как какво ли не изкарахме вкъщи заедно с каката и ме втриса от сега. Спестих си тази зима болести ама все си мисля, че като тръгнат някой ден на забавачка или градина ще е пак така

# 565
Иги скоро не е писала да каже как са с Бурак.

А Перу щом драсва по някой ред значи всичко е наред с нея и малката Ида  Heart Eyes Перу, като се посъвземете качи някоя снимчица Simple Smile

# 566
Перу, грейпфрути, канела, джинджифил ... това последното нямам идея как ще се отнесе към кърмата.
Обаче, сега вече, колкото и да ти е лошо с това кръвно, не е опасно. Преди да родиш - беше.

Скрит текст:
Връщам се от една дружеска сбирка. Колкото и да е странно - със съученици на сестра ми. Чувствам се адски гадно носталгично настроена Sad

# 567
  • София/Стара Загора
Даре, не унивай  Hug

Ето малка доза вечерен смях

https://www.facebook.com/funbabyvideos/videos/414993888680924/?fref=nf

И моят племенник реагираше така

# 568
  • София
Цитруси не, докато е малко бебето не.

Даре защо, не се ли повеселихте? Недей така.

# 569
Повеселихме се ... не знам защо ми става носталгично. Може би щото едно време страшни купони правихме, а сега животът яко ни е разпилял ...
Защо не може цитруси докато е малко бебето? И те ли са алерген като шоколада?

Общи условия

Активация на акаунт