Не спираме да вярваме, че животи ще даряваме! (бъдещи мами над 35)

• 24 635
  • 725
  •   1
Отговори
# 540
  • София/Стара Загора
Перу,  Hug Hug Hug овладявай бързо положението...аз си мисля, че най-добре ще ти подейства да погледаш Ида и да и се порадваш, ама знам ли....със сигурност канелата ще подейства  Hug

# 541
Перу, ако имаш ментови бонбонки тип Уинтърфреш дали няма да ти подейства като валидол  newsm78

# 542
  • при моите деца .....
Много хубави новини днес....
дано не пропусна....
Цвети, честито! Безпроблемна бременност, здраво бебче на финала!

Кремика, Танче, Перу да са ви живи и здрави близките ви и още дълго да ви радват и да ви помагат!

Звезде, честит рожден ден! Желая ти да си здрава, щастлива, обичана!

Сигме, дано бързо оздравее  дъщеричката, а ти да не се разболееш. Пази се!

Магнитче, жива и здрава да е малката принцеса!

Фокси, твоят термин е запомнящ се!
Кремика, този лекар ме остави безмълвна….
Перу, дано е инцидентно това кръвно!

Утре дъщеря ми ще пътува на екскурзия - Козлодуй, Враца....
Хубава вечер!

# 543
  • Варна
Кали, хайде сега плътно до мен  Hug Знам, че тези дни са дълги сякаш всяка по година HugАз се правех, че няма за какво да следя дните, ма накрая и часовете броях  #Crazy

Дано, Цвети, дано...  Praynig
Ние с тебе и миналата година бяхме заедно в гадостите, нали?

# 544
Калиии сега ще сте заедно в хубостите, не връщай лоши спомени. Перу дано бързо падна кръвното, нагушкай Ида, бебешкия аромат върши чудеса.
Боби дабре да си изкара щерката.

# 545
Аз съм яхнала метлата от 16,00 часа по служебни въпроси та до сега smile3511 smile3515 #Sniper afwitch hit  Не съм вярвала, че някой може да ме вбеси до степен на лудост! Толкова съм търпелива и съм толкова добродушен и състрадателен човек, че чак сама на себе си чудя понякога! Ама някои простотии преминават границите явно дори и на моето търпение и доброта! БЯСНА СЪМ!

# 546
Цвети, прекрасна новина,честито сърчице и до термин само хубави новини да споделяш!  Hug
Ч.Р.Д. на Звезда, майката на Перу, татковците на Танчето и Креми !Честити месечинки на Лили и Бурак! Бъдете здрави и щастливи всички празнуващи  bouquet
Креми и аз не бих повторила при този откачен тип #2gunfire
На мен днес не ми е ден, но няма да мрънкам-отивам да боря стреса със спорт. Надявам се скоро да започна с нови сили борбата
Мамче, само аз ли не те намирам в албума newsm78
Щях да питам и забравих ooooh! Мнение -трябва ли да се правят паузи между стимулации и процедури или е относително. Питам, защото Ц.ми откача след такива, закъснява, после идва много рано, та затова. newsm78

Последна редакция: ср, 27 май 2015, 20:16 от MamaSa

# 547
Чудесни новини, вчера се прибрахме в 23,30 и набързо прочетох за Цвети, а днес новината се потвърди  Hug Лека и безпроблемна до нова година с Фокси   bouquet

Честит рожден ден на Звезда, майката на Перу, бащите на Танчето и Креми  Grinning

Уанче, много ми хареса сватбата, много стилно и красиво е всичко   bouquet Очаквах да те видя с ментовия лак, но и така е станал много хубав маникюра ти Simple Smile

По въпроса със сладоледите, твърдо и аз съм от вашата група, вчера два, а днес се ограничих само с един  Joy Една бивша колежка с прекрасна кожа и доста килограми отгоре казваше "Или бръчки, или дупе"  hahaha

# 548
И аз съм от сладоледаджийките, както и всички у дома де, то и затова преди 2-3 лета се сдобих с машинка за сладолед. Е, сега ще го ям веднъж на 4 дни, ама и това е вариант.
Ей, Цветииии, ще я нацелувам и още как Hug Равносметката от тестовете е, че три от пет сте забременяли, за жалост при двечките се стигна до прекъсване, ама пък следващия път ще са 2, те си знаят кои са Hug Чакам да се включи вече Мамчето и Аморучио Hug
Перу, то отпосле де идва...като премине шока. Ще се оправиш, двете малки очички ще те оправят Heart Eyes

# 549
  • В полите на Пирин планина
Благодаря ви за пожеланията.
Креми,ЧРД и на твоя татко   bouquet  А за дофтора просто нямам думи  ooooh!
Честити месечинки на Лили и Бурак.
Сигме,бързо да се оправяте  Hug
Кали и Цвети, не се обръщайте назад, сега ви предстоят само хубавини.
Амини  Joy  
Отивам да изям един сладолед  Embarassed

# 550
  • София
Благодаря!
Лили е чудесна,Жорко е във фаза и не се т-р-а-е #Crazy

# 551
  • София/Стара Загора
и сега защо така с този сладолед ме дразните...добре, че имам някакъв изостанал в камерата, че никак не ми се излиза в това време

# 552
Ооо Магнет, забравих да честитя на малката розовелка, да е жива и здрава  Heart Eyes

# 553
  • София/Стара Загора
мамаса и аз не намирам мамчето в албума  Thinking не си само ти

# 554
Извадих и аз кутията сладолед.. Embarassed ама много сте заразителни значи

Общи условия

Активация на акаунт