Не спираме да вярваме, че животи ще даряваме! (бъдещи мами над 35)

• 24 654
  • 725
  •   1
Отговори
# 525
  • Истински се вижда само със сърцето.
Kреми да ти е жив и здрав баща ти   bouquet

Какви са  тия доктори дето така плашат хората, добре че те гледа и друг лекар.

# 526
Кремика, жив и здрав да е татко ти!
Мацки, която има ел.уреди солак, да знаете, че са фалирали и още никой не ги е купил. Та сервизна подръжка - йок! Мен ми се счупи пасатора и от вчера се опитвам да се свържа със сервизар И днес минах през магазина да питам за актуални телефони и така разбрах. Добре, че имам и на миксера пасатор.

# 527
Креми, да ти е жив и здрав рожденника  bouquetЗа теб -плацентата има още да се вдииига, а и аз да питам що за лекар би наплашвал от такава ранна бременност и да говори за кърваво секцио ooooh! Честно изуми ме! Аз не бих повторила!

# 528
  • На остров
Креми всичко ще е наред Hug
Честит празник на баща ти   bouquet !

# 529
Благодаря за икейските съвети. То си е цяла екскурзия дотам и обратно newsm78... Sultan ще е, Уанче, ама като ни дадат ключовете тогава, купихме едни диванчета само, ама ср зачудих сега дали само с матраци да сме или да купувам табли, рама и тн, ще видим

Креми, всичко ще е наред, и аз не бих отишла пак при лекар, който ще ме плаши така...честит ти рожденик   bouquet

# 530
  • София
Креми, и аз бях с предна и ниско разположена плацента, но ми казаха че има голяма вероятност да се вдигне до към 24-26 седмица и така и стана, вдигна се. Но никой не ми е говорил за кърваво секцио  Rolling Eyes

Ината, много от рано е заритал бебока  Wink А вашата спалня наистина геройски е издържала пътуване през морета и океани..... Дано за мъжа ти излезе нов обект!

Хубава вечер от мен, тръгвам си от работа и дано изпреваря бурята.....

# 531
Кремка, тоя твоя доктор е луд за връзване!!! И аз не бих отишла при него повече !
Доволна съм днес- казах на моята докторка за очната, тя беше супер изненадана и каза че и тя не би рискувала нормално с толкова проблеми , и че ще ме прати на консултация в 35та седмица. И освен това мога да избирам, не е казано че трябва да родя естествено- и тук имало много жени дето избират секцио поради нездравословни причини . И ми подари куфар с бебешки работи  Mr. Green Отворих го на работа , зяпахме с колежките ( те по- любопитни от мен  hahaha ) обаче сто дреболии, сега се прибирам и оглеждам подробно Simple Smile
Да се редактирам- утре ще хапна един сладолед на раб тайно , че мм нали беше зле десет дни , и аз съм на превантивна сладоледена карантина. Ям без да знае  Sunglasses ( и да не ме издадете ей  Joy )

# 532
  • София/Стара Загора
Цветииии  Hug Hug Hug Hug не знаеш колко се зарадвах сутринта като прочетох и едвам издържах да се прибера и да пиша....всичко ще е наред и ще си гушкаш живо и здраво бебче на успешния финал

Креми, Танче,
да са ви живи и здрави бащите ви и още дълго да ви радват и да са покрай вас

Перу, да е жива и здрава майка ти, страхотен подарък получи тази година

Звезде, жива и здрава да си и скоро нашата заблуда от преди няколко дни да стане реалност

Звездичке, възхищавам се на хората, които имат воля и се справят с диетите, аз затова съм си все още окръглена  Joy Joy

Сигме, да се оправя вече малката душица, а ти да се разминеш с разболяването

Магнитче, жива и здрава да е розовата принцеса

И да не съм ви чула да казвате, че килограмите са ви в повече, няма да приличаме на изсъхнали гъби я...всички сме прекрасни и трябва да се харесваме и живеем в хармония с тялото си, тогава то ще ни се отблагодари

Шери, не знам при вас дали е спирал тока, но при нас днес е нямало почти цял ден от 9.00 до към 16.00 ч.

Хайде, искам още положителни резултати

Фокси, ама наистина е запомнящ се термина ти

Инатче, дано нещата с ТМ се наредят и започне друг проект скоро, че и къща ви чака за строене. Кога ще ни разкажеш за бебешкото парти за пол

Креми, ама наистина този доктор много директен, та чак дразнещ

Лили, дръж се, не се давай на неразположенията

Ох, дали запомних всичко....

Даре, ти можеш да започнеш вече серийно производство на бебешките одеалца....както се очертава са много късметлийски

# 533
Мимче аз пак недоразбрала се изказах за детски креватчета ooooh!
Ината, поздравления за имота, и аз искам вече да правя планове за дом, хубави емоции. Дано се подредят нещата за ТМ. При вас сега идва зима нали? Направи ли си видео на ритниците на бебо, аз успях да запиша коремотресението сега се смеем.
Креми не си го слагай даже, какъв е тоя дофтор, с кой си мисли, че говори.... съвсем изперкаха. Плацентата се вдига с порасването на матката, и другите момичета го казаха. Тук даже и не ми казаха къде и как е разположена, казаха ми че не е моя грижа. Ненармалник. Уффф Честит рожден ден на татко ти, щастлив дядо да го спретнете.
Мислех да не се издавам, но и аз всеки ден мушвам по един сладолед Embarassed
Шери и Мамчето ми помогнаха за снимките, довечера ще се пременя и аз. Благодарско много.
ММ снощи ми заредил дебитната карта и каза само за теб са, е хубу ама аз вече прерових детските сайтове и поръчах бански на мадамите, добре, че ми падна батерията на таблета. От другия нищо не става, снимките от последните две години са изгубени. Cry
Да се похваля, снощи разбрах, че кръщелницата ми е бременна. Последните дни само гледам снимки на абитуриентите на моите съученици, кога литна времето. Като родих дребната майка ми дойде за един месец и ми носи поздрави от една съученичка, казала и че идва за бебето, а съученичката ми и казала " А и аз имам внуче на 2 месеца."   #Crazy newsm78 Като си помисля кога и дали ще гледам внуци...... ще държа фронта и бръчките опънати, ако и моите родят към 40, бабе на 80 дали ще помня Joy
Манди ти сложи ли рецептата за кебапчета в блога, не запомних чий мъж им беше майстора.

# 534
  • Истински се вижда само със сърцето.
Тъйй метнах един ябълков сладкиш във фурната, който не съм правила - дано се получи, после трябва да правя банички за ММ отново  ooooh! тоя човек няма насищане за банички ейй.

Утре ме викнаха на работа, поне да спра да готвя  Laughing

Манди а ти как си  Hug

# 535
  • София/Стара Загора
Манди ти сложи ли рецептата за кебапчета в блога, не запомних чий мъж им беше майстора.

Май съм пропуснала  ooooh! Embarassed я кажете има ли още нещо за добавяне там, което не съм довидяла, покрай емоциите ми с шефката миналата седмица Blush newsm78

Ели, прекрасно се чувствам  Hug Нещо, което обмислях от почти 2 години вече е факт и съм много щастлива....надявам се и вярвам, че е за добро и сега ме чакат само хубави работи... Hug Hug Hug

# 536
Манди, имаш криле, нали, и аз съм го изпитвала това, вече два пъти...Правилно е било решението!
За килцата, аз много пъти съм борила килца, то 4 бременности  ooooh!, особено след най-първата беше най-зле положението. Но не съм по неразумните диети.
Ах, това Шерифче, опасното, пак успя да ме усмихне, децата имат прекрасна картичка, благодаря ти, страхотна е, жеста пък е невероятен  Hug  bouquet

# 537
  • София/Стара Загора
Вижте на какво попаднах....може пък да се окаже вярно, не ни пречи да опитаме..само това май не сме правили  hahaha Д-р Папазова-съвети за безплодие тя е малко странна, ама ....

# 538
Сега пък сладолед  ooooh!.....аз пък съм на череши  Embarassed изядох около една голяма шепа и се подух  Shocked
Благодаря Ви момичета за окуражителните думи Hug Не знаете колко ми помагате. Сутринта, като пишех раторта тук и ММ ме пита ти какво изведнъж се ухили  newsm78. Не съм вярвала, но аз действително усетих радостта която ви създадох и това ме направи щастлива. Аз още не мога да се зарадвам като че ли ooooh!
Звездичката, вълшебната ръчичка да я нацелуваш много, много  Hug
Кей, казах ли ти, че намеса ти ти беше ключова   bouquet
Венци, винаги успяваш да ме разсмееш  Hug
Кремика зарежи го този  Naughtyможе ли на бременна жена да каже, че ще е кърваво  Twisted Evil #2gunfire
Кали, хайде сега плътно до мен  Hug Знам, че тези дни са дълги сякаш всяка по година HugАз се правех, че няма за какво да следя дните, ма накрая и часовете броях  #Crazy
Може ли да помоля, която е слагала фраксипарин и има време да ми пише на личен / да не спамим тук/ как да го слагам newsm78 Личната ми чак в други ден може да ми покаже как а на мен не ми се губи време

# 539
  • В градината...
Креми, да е жив и здрав татко ти! Ама той много млад.

Аз съм с високо кръвно - 140/90. Явно напрежението си каза думата пост фактум. Сега ям канела с мед.

Общи условия

Активация на акаунт