Не спираме да вярваме, че животи ще даряваме! (бъдещи мами над 35)

• 24 550
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
Коте, най-гадното е близки да те ядосат, аз на външните като че ли съм им изградила бариера, ама вътрешната съпротива ме събаря и мен...Опитай се да се успокоиш и да оставиш бебка още малко да се полюлее в коремчето на мама  Hug И мен ме тресе нещо подобно от няколко дни, иска ми се да преглътна и да продължа напред, да не се товаря, че на тез деца ще им трябва майка здрава и адекватна, от днес следобяда като че ли мааалко ми посветна...надявам се, просто щото нямам пряк контакт.
Мамче, това е за теб, интересно инфо, ама вие сте май големички за тия неща. Цък.
Приспах едното, с другото направихме малко упражнения и домашни, и малко време за мен, с чаша инка. Нещо към кафето. Четвъртъчно  Mr. Green
Скрит текст:

# 631

Мамче, това е за теб, интересно инфо, ама вие сте май големички за тия неща. Цък.
Звездичке, благодаря ти за информацията.  bouquet
Жалко, че е в неделя, когато сме си на село, а не на самият Ден на детето.

# 632
Котенце    Hug  Не знам какво да ти кажа   Rolling Eyes  Не е хубаво така да се притесняваш и ядосваш точно сега. В крайна сметка ти си ги знаеш твоите хора. Те няма да се променят. А къщата така или иначе следващите няколко години все ще е на вили и могили, щото малката палавница ще вилнее с пълна сила. Избърши сълзите и се усмихни. След няколко дни ще гушнеш твоето съкровище и няма да ти пука дали са изшкурени и боядисани первазите, дали са сложени капаците ... Нацелувай довечера прекрасния си мъж. 

# 633
Много е гадно да се почва ремонт, когато трябва да си настроен само положително, защото конфликтните ситуации неминуемо следват  ooooh!

Пуси, опитай се да се абстрахираш, нали ходеше на някакви техники за дишане, йога ли беше, не помня вече, изобщо занимавай се с твоите неща, и гледай да си далече  Hug

# 634
Танзу,точно така е както си го казала! Много правилно!
Коте, съобразявай се единствено с мъжа си, защото ти живееш с него, делиш и хубаво и лошо с него! Работата по къщата не е заек да избяга. Когато стане - тогава.

# 635
Съвсем случайно видях, че още една мама ще става мама през януари,  но тя отдавна не е писала  при нас.

Последна редакция: чт, 28 май 2015, 19:20 от a_tita

# 636
коя, коя?

# 637
Оф почнат ли ремонти при мен нервите са винаги на макс ooooh! Есента като правихме парното в нас щяхме да се избиваме  Sick по точно аз ММ  #Crazy И знаете ли какво още има едни дребни уж нещица дето така и останаха недовършени, а адски ми дразнят окото. Ма като не мога сама да си ги направя мълча  Rolling Eyes
Танзу, съжалявам за ситуацията на работата, но явно ти си прекалено всеотдайна и колкото и да си мислиш, че не тя ти е най важна.....знам ли може би бъркаш newsm78. Яд ме  хваща, защото тъкмо им обясни към какво се стремите и хоп.....греда в колелото  Twisted Evil
Сигме хайде оправяйте се вече де  Crossing Arms
Благодаря на Манди и Венци за съветите  bouquet Успях и продължавам Hug
Мен пък на работа ме подпитват, защо са ми толкова фраксипарин newsm78 сигурно съм целяла забременяване или кажи де кажи, а аз мълча като риба  Mr. Green

# 638
Цвети партизанката Simple Smile от Троянския отряд Simple Smile
Някой разбира ли от протеини? Баща ми изпитва в момента отвращение от месо. А е ужасно слаб. Говорихме като не яде месо да набавя протеините с добавка. Сега пие фолиева и вит. В12. Ама не знам дали и какви още добавки да му взема.

# 639
Коя Simple Smile
Имам питане за бебета . Каква е разликата между бодитата дето имат копчета отпред и тези само с отдолу? Тези с отпред ли се водят камизолки? 

# 640
Надникнах Wink Мистик Уомън

# 641
Даре, аз от 1992г не ям месо и това, което мога да ти кажа е соята и ядките да увеличи е напълно достатъчно  Naughty Човек, който не яде месо не отслабва  Naughty

# 642
Надникнах Wink Мистик Уомън
Ей Даре, опасен си агент Simple Smile

# 643
  • При вещиците
Танзу, никаква смяна на плана за процедурата. Никаква работа не е по-важна. Не че съм за пример де  Embarassed 2 години отлагах процедура, защото съм имала работа. В един момент реших, че никога няма да имам време за себе си и ММ от това да изпълнявам желания на други. И въпреки, че съм с частен бизнес в 2 държави, успях да се откъсна от зависимостта си. Тези дни моите наборки изпращат абитуриентки, да са им живи и здрави! И не си хаби нервите за работа. Обещано?
Коте, моля те да се успокоиш и да не се ядосваш та бил той и баща ти. Ако трябва и ТМ да взима ситуацията в ръце. Вярно баща ти е, но всичко си има граници. И мен майка ми е толкова несъобразителна някой път, че ми идва да престана да и говоря. И аз все едно съм от улицата, а брат ми има винаги нужда от помощ и закрила. Днес ми се тръшка, че цял ден водила брат си по болници, а мен даже не ме попита как съм.
А аз,
Скрит текст:
от обяд съм в болница, като ме приеха дехидратирана и невъзможност да пазя равновесие. Хората се хванах в чудо с моя световъртеж, ненормален и силен. И с кръвно 146/67. После всичко се оправи, кръвното падна, направиха ми ПКК и урина. Уж всичко наред (слаба инфекция, но казаха че може би защото не е стерилна урина)Въпреки, че в спешното нямат гинеколог, извикаха един да види бебка-тя беше добре. Засега световъртежа го отдават на възпаление на средното ухо и ще трябва след уикенда да отида на УНГ. И така набодена с игли и абокати, аз питам майка ми как е и тя пак ми вдигна кръвното. Тогава ММ ми взе телефона и й каза, че сега не е време за разговори. Сега се прибирам в къщи. Извинявам се от оплакванията, но ми е много болно

# 644
Даре, аз от 1992г не ям месо и това, което мога да ти кажа е соята и ядките да увеличи е напълно достатъчно  Naughty Човек, който не яде месо не отслабва  Naughty
Цвети, при него има сериозна анемия за В12 - диагностицирана още преди години. От изглаждане на лигавицата на стомаха. Ядки яде много и непрекъснато. Без орехи - от тях му става еди какво си на щитовидната жлеза - те имат много йод. Явно в момента има нужда от някаква добавка. Макар и временно.

Общи условия

Активация на акаунт