МОНОДИЕТА - тема 13

• 132 416
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
Привет и от мен HugЗавърших първата дванайсетица с резултат -5кг.В началото беше потръгнало по-добре, но после от зеленчуковия се почна нагоре-надолу и толкова е крайния резултат.Аз се теглих всеки ден, за да видя как ми действат различните храни, от зеленчуците, вече писах, качих 1кг, който падна в рибните дни, от плодовете нищо не свалих newsm78, последното кило свалих от млякото, сега очаквам + в картофения след млечния. Rolling EyesДоволна съм, за 12дни 5кг са си доста.Надявам се на още 4 до края, но смятам да не се тегля вече всеки ден, защото ако не свалям или задържа вода някой ден не ми се ще да се откажа.При всички случаи правя нещо добро за себе си и има ефект, обиколки не съм мерила в началото, но се вижда разлика дори и само с тези свалени килограми Grinning
Днес -картофки, обичам този ден Heart Eyes
Bolle-че, Hug, 6 дни са си 6 дни, знаеш ли колко мога да кача за 6дни Mr. Green

# 211
И аз съм тук Simple Smile
Втори ден картофи, вчера бяха варени, днес ще са печени. Децата снощи искаха пица, та им правих, но устоях. Днес обаче мъжът и децата ще ядат печени картофи с мен, а в следващите два дни пиле. Те с гарнитура, аз - без Simple Smile
Решила съм да не се тегля.

# 212
  • София
jedira, 5kg. са си супер за 12 дни, особено ако са и стабилни.
При теб нещата тръгнаха много бързо и нормално се позабавиха. Аз толкова кила и на вода няма как да сваля. За 2 месеца диети, още нямам твърди 5 Sad
И аз се меря всеки ден, но има същата опасност да се демотивирам при плюсовете.
Затова мисля на 24-дневката др. месец изобщо да не се качвам на кантар (ще го скрия някъде на трудно достъпно) и дано в края да има песни и танци на народите Grinning Grinning Grinning

Пюрето го докарах толкова солено, че чак горчи ooooh!
Трябваше да хапна малко, че ми ставаше лошо от глад ама явно ще готвя нови картофи. С тая сол ще задържа много вода!

# 213
Здравейте момичета,приемате ли нови попълнения,от доста време ви следя,но се осмелих да пиша преди да започна и аз диетата на ВЧ.Веднъж направих една 12ка (още като се разчу) и свалих 5кг и от тогава не мога да я повторя,но вече няма за кога да отлагам - лятото дойде Grinning.Та днес ми е първи ден картофен и се надявам с вас заедно да стигна до желаните кг Grinning,а те не са и малко Cry.

# 214
  • София
 elica79, добре дошла  bouquet
А успя ли да задържиш свалените 5кг. от мин. път?

# 215
Bolle, да, все си мисля, че 5кг не са единствено свалена вода, още повече, че влизам в панталони, в които преди не можех Laughing
elica79, добре дошла HugИ аз днес съм на първи картофен, но от втората врътка и ще вървим заедно като дни Heart Eyes

# 216
Да се запиша и аз Simple Smile Приключвам втори пилешки ден и с нетърпение чакам зеленчуковия утре. Не се премерих преди започването, но горе-долу си знам килата. Имам 7 в повече и е крайно време да се побутна, че от само себе си не става Simple Smile

# 217
Благодаря за приема момичета Hug!
2 от свалените кг ги качих за 3 дена,както се ограничавах,но другите 3 са запазени,но имам още 10кг да сваля.
jedira с теб съм,дано не се изкуша Praynig,но не трябва Naughty!

# 218
Добро утро  Hug

jedira, 5кг са чудесен резултат, браво  bouquet

Надявам се и аз да имам подобен  Simple Smile
Днес 7ми ден - риба.

Хубав ден на всички  Hug

# 219
Добро утро Simple Smile
Трети ден от диетата и първи на пиле. Картофените дни минаха без сътресения, вечерях около 18 ч и към 21 чувствах глад, но добре, че всички картофи бяха изядени Simple Smile

# 220
След салатените дни минус няма. Надявам се след рибата да съм надолу.

# 221
Привет!Днес се теглих, не устоях, след карофения няма минус, но няма и плюс, опитвам се да не се тегля, много ми е трудно Confused
Сияйна зораHug, добре си, аз имах цял1кг нагоре след зеленчуците, който после борих с рибата Simple Smile
Днес-втори картофен, чакам си пилето утре, отсега съм го планирала на грил за вечеря  chef

# 222
Здравейте,днес втори картофен,печени на фурна.За утре глася бутчета на фурна Simple Smile

# 223
През дните с пиле карах на пържено пиле - готвех си за всяко ядене - прясно и вкусно.

Тия рибени дни са ми трудни. Обожавам морска храна, но без салата и гарнитура не ми е вкусно. За закуска - бяла риба на тиган, обяд - скариди в масло, вечерята ще е сьомга на скара. Утре може да огледам консервите в магазина, ще видим.
Нямам търпение за плодовете. Диняяяяя.

# 224
Ох, да ви кажа, направо не знам как ще изкарам още един ден на пиле. Липсва ми разнообразната храна вече Sad

Общи условия

Активация на акаунт