МОНОДИЕТА - тема 13

• 132 351
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
E, не се изхвърля само вода, за съжаление се сваля и от мускулната маса, може и тук-таме малко сланинки Sunglasses Съгласна съм, че това просто си е само диета... Аз се чудя, при наличието на толкова много информация, която може да се намери, как е възможно хора, с голям проблем в теглото да не попрочетат малко - дали за състав на храни, дали за калориен баланс, дали за здравословно отслабване, дали за спорт... Толкова ли не може да се помисли например, че пилето, рибата са белтъчни храни, и ако не са много мазни - нискокалорични. Ако някой не обича - може да се смени с някакъв друг белтък - постно месо, морски дарове, яйца... Ама някой си бил казал - защото този някой е голям капацитет - не може! - и 15 въпроса в темата за това...

Радвайте се на всеки свален кг - за 12 дни и 2 кг. са добър резултат - важното е след това какво се яде и по колко. На мен диетата ми хареса, защото е ограничаваща по отношение на дребните похапвания - уж безобидни, уж диетични, но... Понякога не осъзнаваме колко нещица "мушваме" между другото Laughing

# 61
Може ли едно въпросче към о начетените относн диетите тъй като съм на работа до кам 21.30  и нямам възможност да ям към 19.00 и вечерята ще бъде към 22.00 много ли е грешно

най-добре е последното ядене да е към 18:00, но ако ти е абсолютно невъзможно да си носиш храна на работа, може и в 22

# 62
Herzen,kak e с яйцата?Още ли си на тях?
Пинко,започнахме ли?
Вчера -картофи,днес-плодове...
Успешен и хубав ден на всички!

# 63
тц  Mr. Green
вчера агънце, днес кисело мляко (ден първи  Joy )

# 64
Все си в моното.Simple Smile

# 65
Здравейте на всички, много интересна темичка. Аз започнах диетата на ВЧ на 18-ти, днес ми е първи плодов ден. Стартирах на 56.5кг, от близо 2г. напълнях близо 10кг и ми е голяма мъка да се гледам като знам как години наред съм била слабичка....Целта ми е да сваля поне 7-8кг. и да ги задържа. С картофите нямах проблеми, с пилето беше кошмар....Първият ден не вечерях, а вторият вечерях със салата. Само като усетя миризма на пиле и ми се гади, не знам как ще го повторя. Най добре се чувствах със салати. Днес хапвам ябълки и праскови, но през половин час огладнявам....Дните с мляко също ме тревожат дано да ги изтикам благополучно. За да поемам повече течности си правя чай. Успех на всички отслабващи, мисля да се претегля като започна с млякото.

# 66
 sun sea
 Hug
Вчера пасувах ..
днес почнах
1.ден - само на ядки
закуска 100гр. орехи

# 67
аз бях пробвала преди на фъстъци. Embarassedне издържах до края на деня,уж се отвратих,но само за 2-3 дена за съжаление.
Чакам да споделиш как е с ядките.
Явно си на свое моно.Simple Smile

# 68
Здравейте и от мен. Днес ми беше ден 7 от диетата на ВЧ (рибен) втората врътка, но се събудих с ужасно главоболие, прилоша ми и треперех цялата и за това реших да си направя един ден почивка с малко кашкавал, колбас и хляб Grinning. От утре пак продължавам с оставащите 6 дни. Успех на всички дами и много минусиии  Simple Smile

# 69
пиша в темата, защото една девойка не може да получава ЛС  Blush
пропусни втория рибен ден, а на следващата врътка си избери суха риба на скара, която да е пастърва, ципура или сьомга. И в никакъв случей не яж пангасиус.
Яж зеленчуците със сол, за да си възстановиш електролитния баланс  Peace

# 70
Здравейте! Hug
Днес реших риба,вчера плодовия беше тегав...
Herzen,кажи с теб какво става?
pinko,как мина на ядки?
TheOnes,къде си?Надъхай ни с твоите впечатляващи резултати!  bouquet Hug
Успешен ден,момичета! Peace

# 71
  • софия
След двата пилешки дни, днес и утре на постно зеле и краставици.След вчера съм -600гр.

# 72
пада ми мотивацията тази седмица, тия сайдери с мента много бъркат работата
МЦ-то да минава, да е по-леко  Tired Tired Tired

# 73
Здравейте
Интересуват ме резултати от диетата на ВЧ ,някой който е направил вече 12 дни или 24 дни без прекъсване

# 74
А.. на ядки бях до 19ч. после 6 пакетчета (те са по 3 вътре от тези)
Скрит текст:
 имат и ядки  Embarassed
и Вечерта
Скрит текст:
малки хапки с бекон и кашкавал от бутер тесто + чаша бяло винце
Днес кантара отчита същото като вчера Embarassed

Та мацко днес броенето започва пак от ,  1 . Blush

Общи условия

Активация на акаунт