МОНОДИЕТА - тема 13

• 132 366
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
  • софия
Нели , аз съм в момента във вторите 12 дни без почивка.За първите  12 дни съм свалила 3кг.Днес ден 5 от вторите 12 дни и до тук съм свалила около половин килограм.

# 76
dilyanad,от колко кг стартира?
pinko,днес пак ли на ядки ще си? Grinning
Herzen,давай на моно със сайдери. Wink

# 77
  • софия
Sun sea, от 75кг  Embarassed .

# 78
dilyanad
Благодаря за отговора
Аз в момента съм на друга диета, която ще приключа на 09.06 и от 10.06 смятам да се включа тук с диетата на ВЧ 24 дни
До скоро и успех желая в борбата с килограмите

# 79
Да дам отчет - 3ти ден от 2те 12. Резултатът е - 6,3 кг.

# 80
keidi  прави ли почивка след първите 12 дни

Последна редакция: ср, 27 май 2015, 12:57 от neli_asneli

# 81
Здравейте
Интересуват ме резултати от диетата на ВЧ ,някой който е направил вече 12 дни или 24 дни без прекъсване

здравей аз правих 24 дни без прекъсване и резултата беше минус 8 килограма Simple Smile
ето тук има табличка със резултати на доста дами Simple Smile
https://docs.google.com/spreadsheets/d/128vVFu432yhhGwul6bjTFpIB … /edit?pli=1#gid=0

# 82
Herzen , pinko, sun sea  Hug Hug Hug
Как сте, момичетаа   bouquet
Аз съм си тук, чета ви редовно, но съм прекратила диетите за известно време, че имам мааалко здравословни проблеми... и просто трябва да се храня нормално, въпреки това се храня "чисто" - сладки, тестени и пр. не близвам  Mr. Green

Иначе събитието, на което трябваше да ходя се провали с гръм и трясък... Изместиха го за 13 или 20 Юни - още не е уточнена датата, но важното е, че ще се състои все някога /на мен вече ми мина мерака де, но да видим до тогава може и да се появи  Laughing/

Та,, такива са нещата при мен.
В най-скоро време ме очаквайте отново в моно редиците  Heart Eyes

# 83
Здравейте момичета, искам да се включа във вашата група Flutter
След дълго чудене коя диета точно да направя, при положение, че ми е много трудно да спазвам режим се спрях на моно.
Днес започвам с първи ден риба, така се получи и ще ви чета и пиша за резултатите. Висока съм 169 и тежа 67кг имам 15 от горе, след бременност които не помръдват, да видим сега дали ще се получи.
Успех на всички.

# 84

Да, направих, хапвах често и по малко, но подбора на храни беше много безразборен  Embarassed
В резултат на това стартирах втората серия от 12 дни с +1 кг.

Днес ми е пети ден (първи на зеленчуци). Тази сутрин след първите четири дни съм - 2,9 кг., но като цяло (като приспадна каченото кило в почивката) съм 8 кг. надолу!!!! #Crazy

Да си призная честно, не съм очаквала такъв резултат, въпреки че дългосрочната ми цел е да сваля 15 кг. Това ме мотивира много и реших да направя и 3ти цикъл, този път без да почивам. 

# 85

Да, направих, хапвах често и по малко, но подбора на храни беше много безразборен  Embarassed
В резултат на това стартирах втората серия от 12 дни с +1 кг.

Днес ми е пети ден (първи на зеленчуци). Тази сутрин след първите четири дни съм - 2,9 кг., но като цяло (като приспадна каченото кило в почивката) съм 8 кг. надолу!!!! #Crazy

Да си призная честно, не съм очаквала такъв резултат, въпреки че дългосрочната ми цел е да сваля 15 кг. Това ме мотивира много и реших да направя и 3ти цикъл, този път без да почивам.  

# 86
Аз за 8 дена съм с 3-4 кг минус  newsm44 newsm68

# 87
  • софия
След зеленчуците съм на +, но го очаквах ,защото и в първите 12 дни беше така.Вчера изкарах само на краставици.Днес и утре риба, очаквам минуси, но ще видим......................................

# 88
  • София
Днес ми е първи ден от вторите 12 дни. Направих дълга почивка след първите 12, но внимавах какво хапвам и като резултат свалих 0,4 кг.

За днес смятам да си направя печени картофки на фурна.

# 89
Браво момичета, страхотни сте, добре, че ви чета да се мотивирам, че ми е слаб ангела #Crazyще пиша и аз след няколко дни Crazy

Общи условия

Активация на акаунт