МОНОДИЕТА - тема 13

• 132 380
  • 740
  •   2
Отговори
# 90
  • софия
След първия рибен, очаквано имам -, днес пак риба.Нямам търпение за плодовете  утре Heart Eyes.

# 91
Здравейте дами, надявам се приемате нови попълнения. Много се мотивирах докато ви четях. Стартирам от днес!   bouquet

# 92
  • София
Здравейте, след 2 дни на картофи от вторите 12 съм -0.8 кг. Днес съм на пиле - печени бутчета.

Мисля, че забравих да спомена, че стартирах първите 12 дни без да се изтегля, купих си кантар след първия зеленчуков и бях 72.5 кг. Завърших диетата на 70.1 кг. Доволна съм от резултата. След това почивах една седмица и стартирах нови 12 дни на 69.7 кг. Целта ми е 60 кг.

# 93
  • Варна/Благоевград
Здравейте и аз започнах от днес. До сега съм яла варени картофи с сол, олио и оцет. Мисля да хапна още малко и да приключвам за днес. Имам да свалям страшно много, но като за начало на 10-12 ще съм доволна. Смятам да направя 24 дни.

# 94
  • софия
Днес първи плодов от вторите 12 дни изкарах на диня+ малко солетки Blush.През вторите 12 съм -1кг до тук,  дано до края падне поне още 1. Peace

# 95
Добро утро!  food010
Днес и аз съм във вашите редици, решила съм да правя първо 12те дни и ако има добри резултати ще продължавам с още 12 дни. Peace

# 96
Да попитам има ли възможност и с какво да заменя киселото мляко в диетата на ВЧ/не трябва да ям млечни

# 97
  • софия
Аз  го заменям с яйца, но това си е моя идея. Peace

# 98
dilyanad  Благодаря

# 99
Да попитам има ли възможност и с какво да заменя киселото мляко в диетата на ВЧ/не трябва да ям млечни
С някакъв протеин пак - пиле или риба, може би и яйца, но все пак, за да не се изпитва силен глад, би трябвало да се ядат повечко, а това по 2 дни.... Освен да хапвате малко варени - например 2-3 на ден и да си пържите белтъци - с малко подправки.

# 100
  • У дома
Здравейте, надявам се приемате нови попълнения. Имам няколко въпроса относно самата диета: каква е закуската? Към ден "яйца" или "к.м", може ли някакви зеленчуци, слагате ли подправки и сол на месото и рибата newsm78 Изкарвам си плодовия утре, воден в сряда (луната), и от четвъртък, живи и здрави започвам с вас, харесала съм си вариант, преди също бях правила нещо подобно и имаше хубав резултат(преди има, няма 15 години hahaha Joy). Иначе приключих преди месец 90ДД, сега съм в режимна почивка, та затова питам и за закуската как е тук, че досега е плод Rolling Eyes Също,кафе може ли? Последното е на какви интервали се храните?
Лек и усмихнат ден дами Heart Eyes

# 101
Здравейте, надявам се приемате нови попълнения. Имам няколко въпроса относно самата диета: каква е закуската? Към ден "яйца" или "к.м", може ли някакви зеленчуци, слагате ли подправки и сол на месото и рибата newsm78 Изкарвам си плодовия утре, воден в сряда (луната), и от четвъртък, живи и здрави започвам с вас, харесала съм си вариант, преди също бях правила нещо подобно и имаше хубав резултат(преди има, няма 15 години hahaha Joy). Иначе приключих преди месец 90ДД, сега съм в режимна почивка, та затова питам и за закуската как е тук, че досега е плод Rolling Eyes Също,кафе може ли? Последното е на какви интервали се храните?
Лек и усмихнат ден дами Heart Eyes
1. За никой ден няма определена закуска, обяд или вечеря - има един продукт, който си го ядете когато почувствате глад.
2. По принцип в диетата на ВЧ няма яйца /с тях може да  заместват някои от протеиновите дни, но, лично за мен това са много яйца/
3. Не се прибавят зеленчуци /за съжаление/ освен в зеленчуковите дни. Аз лично съм яла в минимални количества краставица, купичка зелена салата, домат /но не всичко за 1 ден, а едно от тях, и то между основните хранения/.
4. Може да се подправят храните със сол, черен и червен пипер, зелени подправки, оцет, зехтин/олио

# 102
  • У дома
fjallen Благодаря за бързият отговор Hug На ВЧ, не ми допада режима, няма да е той. Само ще ми е трудно без салати, ама ще устискам няколко дена, закуската просто ще я пропускам newsm78

# 103
Genni и аз съм на 90 дневната и ще я свърша на 09,06
от 10.06 смятам да направя диетата на ВЧ,мисля ,че тя не е в противоречие с почивката на 90 дневната
Ти коя диета смяташ да правиш

# 104
  • У дома
1 ден: 2 кофички кисело мляко (ниска масленост) разпределени през целия ден
2 ден: зеленчуци на корем (най-добре сурови), разпределени през целия ден
3 ден: 5 твърдо сварени яйца (без сол), разпределени през целия ден
4 ден: 5 варени картофа (без сол), разпределени през целия ден
5 ден: 800 гр. варено месо (без тлъстини), разпределено през целия ден
Но ще бъде по два дена от всичко, като след това мисля да направя плодов, незнам защо имам чувството, че ще имам проблем с "00" след това месо Rolling Eyes
neli_asneli, ами различна е от почивката, няма плод сутрин и салати, които при 90 ДД са задължителни и на О и на В. Но не мисля, че е гладуване, количествата храна са прилични.

Общи условия

Активация на акаунт