МОНОДИЕТА - тема 13

• 133 097
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
Аз се храня разделно и ниско въглехидратно след диетата.
Не съм върнала кг, даже сега свалих още един.
Млякото не ми допадна и го замених с яйца. Рибата също.

# 541
Здравейте момичета
И аз днес почвам ВЧ диетата, защото много изпуснах положнието. 62кг., искам да сваля около 5кг., това е теглото на което се чувствам най-добре, миналото лято успях, но това не знам какво ми става, имам страшен апетит. Днес ми е първи ден на картофи, направих ги на фурна с много подправки и зехтинче, малко прекалих със солта Sad но станаха много вкусни, няма да са ми проблем дните с картофите, но не знам пилето и рибата как ще ги изкарам без никаква салатка.
Та... молбата ми по-скоро е дали може да споделите горе-долу какви количества хапвате от храните. Аз си купих 2кг. картофи, като мисля да са ми за двата дни, но да си призная направо мога да си ги изям до утре обяд  Laughing Laughing Laughing Мерси предварително за споделянето на количествата  Simple Smile  bouquet
Аз съм изяждала 2-3 кг. картофи за 2 дни - печени, варени, или на крем супа /с готово зеленчуково кубче вътре/. По-добре е да имаш в наличност, защото не знаеш кога и колко ще ти се прияде.

Пиле съм яла по 1 печено за 2 дни. Може и по едно бутче в повече. Аз ги купувах готови от горещите витрини.

Риба печена - пак готова - горе-долу 3 риби на ден. Аз купувах филета, може би изяждах по 5 /единични/ на ден.

Да си призная - в местните дни си позволявах с яденето по 2-3 малки кисели корнишончета, или малко хрян /от бурканче, купувам го от Лидл/, не ми се отрази на свалянето.

Аз мисля, че най-много се свалят при първите 12 дни, а и са най-лесни. След това при повтарянето и потретването /поне при мен/, не свалих почти нищо, но пък задържах 5-те свалени кг.

Вярно е, че меренето може да демотивира, но от друга страна, ако се прави поне на 2 дни, може да се разбере от кои храни се сваля за бъдещ режим на хранене.

Аз освен кг свалих и см, така че, дори и кантара да не показва минуси, см също са важни.

# 542
Здравейте!
На мен ми остават още 4 дни и приключвам втората врътка от 12 дни. Simple Smile
Аз също се теглих чак на 13-ия ден и резултата беше смайващ - -7 кг.  Peace
Оня ден, обаче ми дойде МЦ и вероятно сега задържам вода, та ще видим след 4 дни какъв ще е резултата.  Rolling Eyes
Не съм съгрешавала нито веднъж.  Peace И не съм сменяла храните.  Peace
alex.dencheva, колкото до количествата - аз изяждах 1 кг картофи на ден, по едно пилешко бутче на ядене, по една голяма салата на ядене, само посолена, по една рибка на ядене (печена скумрия, пъстърва на керемида, 2 парчета пържен шаран), в плодовия ден - 1/2 диня, 2-3 ябълки, 2-3 кайсии (за утре съм си приготвила диня, пъпеш и праскови), по едно кисело мляко на ядене.  Peace
Жармен, не съм специалист, но мисля, че се губи смисъла на разделното хранене, ако добавиш каквото и да е към киселото мляко.  Peace

# 543
Благодаря много за напътствията, още едно въпросче , че да съм сигурна, по това, което изчетох може да се овкусява рибата и пилето с лимон, така ли?
 newsm78
Иначе днес първи ден - успешен  Laughing Laughing Laughing Картофите бяха мн вкусни, но много бях прекалила със солта, трябва да го коригирам в следващите дни това.

# 544
Не е желателно да се слага сол, ако не можеш без, то поне да е малко.
Иначе ще задържаш течности и няма да имаш резултат с кг.
Лимон може, разбира се.
Олио, зехтин, също.
Подправки, също. Peace

# 545
E, ако се разчита само на незадържане на вода заради липсата на сол, то при започване на нормално хранене, те пак би трябвало да се появят. Разбира се, който може без сол, или с малко количество, по принцип е по-здравословно. Но, при тези жеги без сол....

# 546
  Здравейте. Реших да пробвам и аз монодиетите. Не съм си избрала точно коя все още, но от утре почвам картофи и ще реше в движение. 88 килограма съм и искам да стана 75 поне, аз искам да съм 55, но да гледаме реалистично на нещата за начало..Пробвала съм доста диети, но нямам време да готвя и приготвям 5 вида манджи на ден, та мисля, че тази ще ми пасне на начина на живот, защото няма да отделям толкова време за готвене. Не съм много последователна, но се надявам този път да успея, че положението става трагично. Успех на всички  Simple Smile

# 547
Преди морето направих първите 12дни с диетата на ВЧ - свалих 4кг. След почивката и малко след това се притеглих и съм качила 2кг. Сега започвам още един път тази диета. Стартирам от 68кг като целта ми е 63кг и да успея да ги задържа.

# 548
При първата врътка на ВЧ свалих 4 кг. - основно шкембе Simple Smile Не успях да направя втора врътка, отпуснах му края и очаквах да съм върнала нещо, но не. Задържам.
 Ще направя още една врътка, със сигурност.

# 549
сол е по-правилно от лимон
в лимона има плодова захар като за плод, нищо че е кисел

# 550
  • Варна
В колко часа ви е първото хранене за деня?

# 551
По принцип няма първо, второ и т.н. хранене -  яде се когато огладнееш от посочената за деня храна.

# 552
Интервал между храненията не се ли спазва?

# 553
Здравейте, момичета!

Ето ме отново след "рекламите" Simple Smile - морето.
Да напомня, че спрях след 40 дни с не много добър резултат от само -9 кг.

Сега реших отново да започна, тъй като си върнах 2,5 кг. от както спрях преди 40 дни. (Съвпадението е напълно случайно - 40 дни бях на диета и след 40 дни я започвам отново)

Почвам обаче с 2 рибни дни, тъй като донесохме страхотни пресни риби от морето и не искам да ги пропусна... Така че днес и утре съм на риба, а после  newsm78

Дали да почвам с картофите, пилето и т.н. или да продължа с плодовете и киселото мляко?  newsm78

# 554
Добре дошли на новите попълнения!
Ям, когато огладнея и колкото ми се яде. Точни интервали не спазвам. Най-много огладнявам от 16.00 часа до вечерта.

Предстоят ми дните с риба. Дайте някакви идеи. Тези дни май са и най-скъпите. Като ги смятам към 10 лв. на ден.

Общи условия

Активация на акаунт