Въпрос относно свалките.

• 18 075
  • 329
  •   1
Отговори
# 60
И аз съм на мнение, че ако един мъж притежава някакъв добър характер, изглежда добре, работлив е, има прилични доходи и собствено жилище плюс други материални екстри най-вероятно няма да се наложи да сваля жени, защото жените сами ще го преследват.

Момчето, за което казвах, не притежава този "пълен пакет" и може би го привличат малко по-меркантилен тип девойки, на които няма какво да предложи.

# 61
Предполагам, че авторът излъчва несигурност, страх и има някак блуждаещ вид. Не е спокоен и стабилен и това му личи.
Обикновено това е проблемът, когато на хартия всичко е наред.

# 62
Не си грозен,спортуваш,работиш,имаш приятели,кола,жилище..... newsm78 Сигурен ли си? Защото нещо не ми се връзват и на мен нещата.Колкото и да нямаш подход....чак пък толкова закъсал.Има къде-къде по невзрачни мъже,които нямат проблеми с жените.А и нали не очакваш наистина някой тук да ти даде конкретни съвети как да се държиш,а и едва ли ще ти помогнат,защото всяка жена си е индивидуална.И на мен примерно,ако ми харесва едно,при друга може изобщо да не е така.

# 63
  • Монреал
На първата среща, не говори за брак, деца и тн.

# 64
най-вероятно не си уверен и това личи.Възможно е от притеснение или вълнение сам да се саботираш . Както казва Стивън Тайлър-съмняваш ли се братче,всичко отива по дяволите.   Хората са добри психолози и те усещат,набарват веднага.Като музикант на сцената съм го изживявал-и капка неувереност да имам личи братко.

# 65
Аз го разбирам автора, освен ако не се бъзика с всички ни тука, да ни гледа сеира, аз например в продължение на година не можах да срещна никого, просто защото от работа се прибирах вкъщи и така. Те мъжете по улиците не ходят с табелка търся си жена, както и ние жените не ходим така. Не излизах, не се запознавах с нови хора, на работа колегите не ми бяха цел за запознанства и така. Като цяло не е да не хващам окото, та не е заради това, но нямах среда. Е, докато мъжа ме намери де, тогава вече се наредиха нещата. Така че да не би и при автора да е това проблема? Не подхода а това че няма как да се запознава с жени? Щото да те сватосват.....не е много работа май, не знам де.

# 66
Уж всичко изглежда наред, но явно има нещо, което отблъсква жените още от пръв поглед. Имам неколцина познати, които са стари ергени и за всеки от тях мога да кажа конкретна причина, ама как да кажа на автора, когато нямам представа що за птица е. Все пак най-вероятната е, че като външност не е нищо особено и като казвам "нищо особено", нямам предвид, че е грозник, а просто, че е неприятен с нещо в излъчването си.

Моето мнение е, че дори външният вид не е от най-голямо значение. Важно е да си чист и спретнат, да не се обличаш странно /например плетени от баба пуловери или пък къси гащи с чорапи/, но самата външност е по-скоро само за първо впечатление. Жените не обичат с очите, а с ушите.

Да бе, да. Ти напипай хладна сланина над кръста, като си спуснеш ръцете по тялото му и меки гърди, които повече повече мязат на цицки, отколкото на мъжка гръд, пък ще те питам искаш ли да слушаш умните слова на този индивид.

# 67
Забрави леко пискливия глас с истерична нотка.

# 68
Не съм, не съм, това го броя към "обича с ушите" Simple Smile

# 69
А, и той спомена, че го броят за "свежарка", та има опасност да е от ония хипер позитивни мъже, които отблъскват с настроението си. Никаква мистерия, никакъв мрачен сексапил, само спортна енергия. Е как да релаксираш и да правиш любов с такова, то става само маратон да търчите...

Също и ако говори много и бързичко.

# 70
Нещо не ми се вързва в тази тема. Човек с приличен външен вид, строен, стегнат, ще си стои без приятелка. Че те жените са по-стръвници от мъжете, бе! Досега да са те изяли! Нещо нереална ми се вижда темата. Пързалка.
Отдавна ми заприлича на пързалка, особено с колите, работата, добрият външен вид.
Изглежда авторът удря някъде на камък и упорито търси нови подходи, които досега не е прилагал.
Не, не е пързалка. Удрям на камък с жените и за това пуснах темата. Искам да разбера женската гледна точка, какво държание, подход, конкретни фрази дори, какво очаквате от един мъж ?
Как да ти кажем какво очакват жените от един мъж, като всяка жена е различна и подходът към нея не може да е един и същ. Защо не пробваш със спийд дейтинг?
Ето намерих Фейсбук на такъв клуб за София. И по други градове има - Варна, Бургас.
https://www.facebook.com/clubr.bg?fref=ts

# 71
А, и той спомена, че го броят за "свежарка", та има опасност да е от ония хипер позитивни мъже, които отблъскват с настроението си.

Или да е прекалено забавен. Имам такъв познайник - един от старите ергени, за които писах - уж е свежарка и мега забавен, ама всъщност смешките му са заучени, разказва вицове и хуморът му е да се подиграва на хората, което пък издава, че е заядлив и леко злобничък.

# 72
Докато спортуваш не срещаш ли жени, не спирай със спорта. Може докато бягаш в парка да срещнеш себеподобни. Когато срещнеш някоя готова да седне с теб на по кафе, по добре си поръчайте нещо малко алкохолно- картофи с бира, коктейл.... Така падат задръжки и разговора върви по-леко. После плати сметката! Не я води на вечеря още в началото. Говори за ежедневни неща, не задълбавай в сериозни теми от началото. Питай я как обича да се забавлява и предложи да продължите така. Винаги трябва да си чист, изкъпан - дезодорант против изпотяване под мишниците и чисти дрехи,  зъби и нокти. Не прекалявай с парфюмите.
Извинявай, ако ги знаеш тези неща, но забелязвам, че за някой мъже не са от значение.

# 73
  • Бургас
Почти всичките ми опити да си намеря приятелка се оказват неуспешни. Пробвал съм различни подходи, по-директно, с повече увъртане, с майтапи и какво ли още не, но винаги отказ, кога по-учтив, кога не толкова, но резултата е #2gunfire  Confused.
Анализирал ли си достатъчно неуспеха от предходните истории, опити и връзки...през призмата: "да събера мъдър опит и поуки"?!
Подходите трябва да са различни, но диференцирани според това каква жена стои насреща ти, а не "какво ми хрумва да пробвам или още не съм пробвал".
Да не би да имаш завишен или идеализиран някакъв образ, проекцията на който върху новите запознанства да ги прави по презумпция някак незадоволителни и обречени предварително...  newsm78
Ако всичко ти е "ок" или поне самооценката адекватна, както твърдиш, или тотално бъркаш с "таргета" или  съвсем не знаеш какво искаш... или, на подсъзнателно ниво, дори може да не искаш да си обвързан...реално Mr. Green

# 74
Опа семсе отговора, значи имало и свалячки тука, бравос.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт