Страсти – градините в София, кампания 2015/2016

• 71 975
  • 752
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте,

Някой може ли да ми разясни- останаха ли в сила "преференцциалните" условия и бонусточките по определени критерии или отпаднаха  Rolling Eyes

# 301
  • София
Не знам какво имаш предвид под "преференциални" условия, но ето тук са описани критериите и точките, които носят http://kg.sofia.bg/isodz/manual;jsessionid=C5E700A43DADAADB96460D7C82671E53.

# 302
Няма ни в некласираните, нито в чакащите  Rolling Eyes

# 303
  • Sofia
Няма ни в некласираните, нито в чакащите  Rolling Eyes
Тогава провери в списъка на "КЛАСИРАНИ на 05.09.2015г."

# 304
Логично, надеждата е първо проверена  Grinning Списъкът още не е активен, но нямам мейл, както би трябвало. Просто никъде не фигурираме.  Rolling Eyes

# 305
  • Sofia
А в списъка "Преди класиране на 05.09.2015г." фигурирате ли?

# 306
А в списъка "Преди класиране на 05.09.2015г." фигурирате ли?

Не! Но на предното класиране получих уведомление на профила, че не сме класирани. което значи, че сме участвали. А там не трябва подновяване на заявкатаза участие, въпреки това аз актуалиризах   преди месец. Писах им и чакам отговор.

# 307
А били ли сте класирани, но не сте се записали? Без да искате да сте променяли кандидатури? Каква последователност на желанията има профила на детето?

# 308
  • Sofia
Да, изчакай да отключат системата и си разгледай кандидатурите. Ако това несъответствие продължава да го има им пиши чрез формата за обратна връзка. Дават много откачени отговори, но 'де да знаеш, ако е станала грешка може пък и да я оправят...  newsm78

# 309
Предният път получих уведомление, че не сме класирани. Корекции не съм правила, просто актуализирах. Посочих всички детски градини и ясли в нашия квартал. Още нямам отговор на въпроса ми от общината. А списъкът с класираните не е активен. Но съм сигурна, че несмесред класираните, дорине фигурираме в участвалите очевидно  Shocked

# 310
Ниа, нещо ми се струваш много заблудена  ooooh!! Извинявай, ама явно хич не си следила какво правиш и как редиш желанията си ....
Как така да не е активен списъка с класираните?! Системата е затворена и не можеш да си влезеш в профила, но иначе си се влиза в страниците на заведенията и всички списъци са активни. Разцъкай малко из системата и ще се оправиш.
Уведомление за некласиране се получава само на 1-во класиране. От там нататък не съм получавала съобщения. Следя си какво се случва по списъците и това е. Няма кой да ти махне детето от списъка чакащи за дадена градина, освен теб. Нещо си се оплела яко!

# 311
Vili_R, Хайде по-кротко с назидателния тон и квалификациите, става ли?

muguet, Ами сега , благодаря ви.   bouquet

# 312
Ходих да се разбирам откога да започва детето ясла, по-скоро да заявя желание, че няма да отлагаме. Старшата сестра иска ваксините да са попълнени в здравната карта за дете, а аз ги имам на имунизационен паспорт. Естетствено, ЛЛ категорично отказа да ги преписва и извади наредбата, а и на мен в необходими документи ми пише имунизационен паспорт или писмо от ЛЛ. Ако ми създаде проблем, как да процедирам?

# 313
Здравей те. С мъжът ми скоро ще се преместим да живеем в друг квартал на София. Детето ми е прието в ОДЗ в настоящият ни квартал. Изчетох доста, но предвид наличие на постоянни промени Ви моля да потвърдите или отхвърлите, това което съм разбрала.

За преместване в друга градина

- има една плюс точка, когато е за преместване от детска ясла в ОДЗ.
Има ли я тази точка ако детето се мести от едно ОДЗ в друго ОДЗ, когато е навършва годините за детска градина?

- Пази ли се място при преместването. т.е. Детето е на градина Х искам да ходи в градина У. Трябва ли да го отпиша от Х, преди да мога да кандидатствам в У или може докато посещава Х да кандидатства в У?

По - добре е да пътуваме всеки ден, отколкото да останем без градина, но ако можем да си спестим пътя ще е супер. Ако някой е минал по този път моля да напише.
Благодаря за отделеното време.

ПП. Още докато кандидатствахме заех, че най - вероятно ще се местим, но без нов адрес и знание къде точно ще живеем , реших да го запиша в настоящия ни квартал пък взехме, че влязохме.  Simple Smile

Последна редакция: нд, 06 сеп 2015, 11:16 от eva_tulip

# 314
  • София
Има ли я тази точка ако детето се мести от едно ОДЗ в друго ОДЗ, когато е навършва годините за детска градина?

- Пази ли се място при преместването. т.е. Детето е на градина Х искам да ходи в градина У. Трябва ли да го отпиша от Х, преди да мога да кандидатствам в У или може докато посещава Х да кандидатства в У?

За преместване от едно в друго ОДЗ няма предимства. Можете да кандидатствате по общия ред за новото място. Друг вариант е ако се намери дете от ОДЗ, в което искате да се преместите, което да желае да посещава вашето ОДЗ и двете директорки са съгласни да се направи размяна.
За кандидатстване по общия ред за друго ДЗ не е необходимо детето да се отписва от мястото, където е прието.

Общи условия

Активация на акаунт