Сполучливи имитации на маркови парфюми - 8

• 127 600
  • 729
  •   1
Отговори
# 450
  • Стара Загора
Възможно е, на мен кутийките на тези ми заприличаха. Не съм ги виждала досега тези парфюми, още по-малко пък помирисвала. Laughing

# 451
  • Бургас
Елоде-тата ги има в Елитис и Лили. И аз съм им хвърлила око, но просто съм затрупана с парфюмчета.  Crazy

# 452
  • BG-DE

Не ги познавам ароматно, но първият So Lovely с дървото на кутийката си ми "шепне" за Nina (Nina Ricci), а другият - J'adore. Понякога цветът и илюстрацията са по-вярната диря към оригинала Grinning

Мирисах ги наскоро в Лили и нямат нищо общо с Нина и Жадор, So Lovely ми прили4а на Incanto Shine на Ферагамо, а вторият е много силно плодов но на нищо не ми напомня  newsm78 Има още два вида но мисля, 4е и те не са имитации, а просто отделни парфюми  Peace

# 453
Да, има ги и в Кауфланд /има тестери, могат да се помиришат/ и в ДМ също.
Категорично розовия прилича на "Инканто шайн"...Онзи ден бях изумена когато по средата на деня започнах да усещам от деколтето си аромата на ...интензивен липов цвят...Бях изненадана от този ефект! Определено ще си взема още от розовия, със сигурност.   Wink

П.П.  Цената им е страшна, трайността - също. Пише навсякъде в нета, че са френски парфюми, но на дъното на бутилката пише, че са произведени в PRC /т.е. Китай/.
Аз съм вече твърдо спечелена от тия парфюми напълно, но много ми се искаше да знам кого имитират все пак? Laughing
Peace

Последна редакция: сб, 04 юли 2015, 13:13 от solar_fields

# 454
Може би наистина са френски и само шишето е китайско.

# 455
  • BG-DE
Maй са грьцки, има ги в сайта на Сарантис http://www.bulgaria.sarantis.bg/bg/elode-gr

# 456
Намерих кратко описание на ароматите на ЕLODE:

Изисканият Essence d’Or
Свежите плодови връхни нотки разкриват флорален букет от жасмин, роза и бяла магнолия и завършват с копринен мускус и ценно кехлибарено дърво в основата на аромата.

Неподражаемият Inner Code
Ориенталски аромат с връхни нотки на личи и фрезия, цветни средни нотки на магнолия и ирис и богати мускусни и кехлибарени нотки в основата на аромата.

"Чувственият Enigmatic
Апетитните цитрусови нотки на сладък портокал и мандарина разкриват букет от лилиум, жасмин и сладка роза и завършват комбинацията с ванилия и сандалово дърво.

Чаровният So Lovely
Цветно-плодовата комбинация от зареждащи цитруси, ябълка и круша разкрива сърцето на аромата от магнолия и орлови нокти и завършва с чувствен мускус."

Всъщност ароматите от тази линия не са 4, а са повече.
SO LOVELY, JE VEUX, ENIGMATIC, TOUCH, INNER CODE, BLISS, ESSENCE D`OR...
Може да има и още даже... newsm78

# 457
ENIGMATIC ми напомня за ALIEN (главно заради преобладаващия лилав цвят), въпреки че не е.

# 458
  • Стара Загора
Лилавия по скоро ми бие на Живанши...
http://www.fragrantica.com/perfume/Givenchy/Very-Irresistible-Sensual-2066.html

А този, който казвате че приличал на Инканто Шайн, може и да е негова имитация, а може и този на Ив Роше да е подобен. Не съм го тествала него, но по опаковката на него прилича. И другият както писах, ми бие на този плодовия коледния... шарката е същата като от рекламата на Роше.

Не знам дали се е споменавало, миналият месец видях че са отворили на главната в Стара Загора Loris, но забравих името на магазина. Днес минах отново и се присетих да пиша. Не съм влизала, но е просторен и изглежда добре направен. Точно след Клеопатра е, на мястото на blizoo

Скрит текст:
https://www.google.bg/maps/place/%D0%B1%D1%83%D0%BB.+%E2%80%9E%D … .11h,89.87t/data=!3m7!1e1!3m5!1sGa8mThUj9H7cQ2g7BygDtg!2e0!6s%2F%2Fgeo0.ggpht.com%2Fcbk%3Fcb_client%3Dmaps_sv.tactile%26output%3Dthumbnail%26thumb%3D2%26panoid%3DGa8mThUj9H7cQ2g7BygDtg%26w%3D374%26h%3D75%26yaw%3D79%26pitch%3D0%26thumbfov%3D120%26ll%3D42.424128,25.628265!7i13312!8i6656!4m2!3m1!1s0x40a8699c3824fc99:0xe7415ac036a6466b!6m1!1e1

# 459
В търсене  на парфюм с нотки на липа, се връщам да прочета назад темата   bouquet

# 460
  • Deutschland
Лейди милиън ми нaпомня липов чaй с мед. Обожaвaм дa го нося в мъгливо време

# 461
Някой да е срещал сполучлива реплика на Womanity на Thierry Mugler?

# 462
Някой да е срещал сполучлива реплика на Womanity на Thierry Mugler?

Заг Зодиак и Рефан го имат. Мненията са противоречиви.

# 463
# 464
DOLCE & GABANA/ D&G   на Рефан сполучлива ли е? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт